Alma Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Tak já nevím, ale já mám GAP na 100% ceny dle faktury k autu. A bylo mi řečeno, že ten GAP je právě max. do tří let stáři vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Fabie je rozumná v ceně okolo 250t. Když bych měl řešit auto za 400t, raději koupím 1-2 roky staré auto do 70t a o třídu až dvě výše. Ta v které jezdím je za 394t a nikdy bych za to ty peníze nedal. Pořád je to Fabie, kterou normální chlap má v kategorii low end ať chcete nebo ne a nikdo nevidí rozdíl, jestli stála 250 nebo 450. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Sorry, ale to je totální hovadina. Nová Fábka za 250 je naprostý holobyt výbavou na úrovni Favoritu a "bez motoru". Za takový auto bych ty peníze nedal... Omlouvám se za OT, ale nedalo mi to 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardaptak Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Losky83, Ano, nejlepší auto je služební auto a klidně to může být Fabia za 400000 :-). Na druhou stranu, nadšenci, kteří kupují Fabii za 400000 podporují mnohem více českou ekonomiku... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 on nemá služební. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Tak, a téma je o pojištění! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Já mám ročně 13140,- bez bonusů u ČP s 1% spoluúčastí. To je už normálnější. Jinak 80% chlapů neřeší u Fabie výbavu - je to pořád jen Fabia. Aspoň snad všichni v mém okolí to tak vnímají a myslím, že když si sáhnete do vědomí, tak víte, že to tak prostě je a když někomu řeknete, že jste dali za Fabii 400t, bude si trošku klepat na čelo a bude mít v hlavě jen ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Já si klepu na čelo, jak může pro někoho být podstatné co si myslí cizí lidi o ceně jeho auta. K pojištění - za tu cenu bych se rozmýšlel, jestli to vůbec pojišťovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Pojistka drahá, chybí bonus. Za ty prachy uz bych chtěl osobně něco víc, toť vše. Ale je pravda, že ve fóru o F3 to je jako píchnutí do vosího hnízda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jara-i Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 bojler: Díky za tip - kdybych to platil cash, tak to možná taky neřeším, ale nezadlužím se, abych pak třeba po roce přišel k autu a to nikde... přitom zbývalo doplatit 140.000... Sorry za OT: Tak já nevim... asi jsem si spletl vlákno - tady to spíš vypadá na téma "Kolik za Fabii?"... Podle mě může být každýmu úplně u pr**le, kolik jsem za auto dal nebo se chystám dát! Nekupuju si to, abych někde machroval! Kritéria výběru jsem měl jasný: - aspoň jednou si užít pocit koupit si nový auto a jezdit s ním od nuly - nepotřebuju velký auto - spíš chci aby bylo praktický a mělo 5 dvěří, přednostně kombi (velký kufr atd.) a mělo ve výbavě nějaký ty hračičky jako infotainment, tempomat, senzory, led denní svícení... a hlavně se mi líbilo designově, což Fabia všechno splňuje. - mám k dispozici zadarmo garáž (bohužel starší), do který se vejde tak max. Rapid (Spaceback má zase oproti Fabii menší kufr) - Limit jsem měl 350t... Tam se u Fabie dostaneš už jen verzí Style, silnějším TSI, 16 kolama a metalízou... Postupně jsem něco popřihazoval, ale výš už jít nemůžu... i Rapid s doplňkovou výbavou leze cenově zase výš. 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabisson Vloženo 8. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2016 Já jsem po 14 dnech co mám auto předčasně doplatil Škofin (kvůli zachování zvýhodnění 30000 a tomu, že nepřeplatím na úrocích) a tím pádem mi zaniká i pojistka... Původní pojistka (POV 100M + HAV) přes Škodu (Allianz) mě s mými 53 měsíci bonusů a 10% spoluúčastí + skla + GAP vycházela na 11700 Kč ročně. Hledal jsem tedy alternativy a u Kooperativy teď mají do konce roku plný bonus pro nové klienty. POV 100M + HAV (5% spoluúčast + skla + GAP) za 9100 (bez GAPu chtěli 7600). Třeba to někoho inspiruje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 9. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2016 Kooperativa je i přes škofin výrazně levnější než Alianz. U mě o 3000 se stejnými podmínkami, tedy alespoň těmi co diktuje škofin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 15. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2016 (editace) Já vybíral mezi Allianz a ČSOB. Napřímo to i u nich bylo drahé, ale přes Klik pojištění jsem se se vším možným vč. GAP, nejvyšší limity, nejvyšší asistenční služby apod. dostal u ČSOB na 8200 Kč ročně, u Allianz o pár stovek více. Nakonec jsem bral ČSOB protože jako jediná má GAP na 5 let. Což mi přijde výhodné. Horší je v tom, že pojištění ukradených věcí se vztahuje jen na věci v kufru, ne na sedadlech, u Allianz takové omezení není. A v některých položkách má ČSOB horší assist.služby, myslím kratší dobu zapůjčení vozidla. Ale ten GAP prostě vyhrál. Je otázka, jak to bude v případě plnění, doufám, že žádné nebude nutné. Jo a šlo o F3Combi v ceně 370000 (po slevě 20000). Což je pro cenu pojištění důležitý údaj. A plný bonus. Editováno: 15. Prosinec 2016, autor: noaid Doplněn údaj o ceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Chci se zeptat o kolik tak cca mi klesne cena za havarijní po dvou letech.Je to moje první auto, v prvním roce sem měl jednu opravu z havarijka za 10000.Jinak teď platím 17000 ročně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Pokud mas Škoda pojisteni ke skofinu tak o nic, tam je to fixni na dobu splaceni. Pokud to mas na sebe, tak za 24 bezeskodnych mesicu preskocis tak o jednu tridu bonusu a to bejva tak 5-10%, ale to tam musis jit a nechat si to prepocitat. Jinak za pojistnout udalost se ti 36 mesicu odecita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 právě že po těch dvou letech bude Fabka splacená, a ta jedna událost je jako jedna bez ztráty nebo jak se tomu říká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba26 Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Jo takhle. No ja kdyz si to nechaval vypocitat pojisteni od nich (pres skofin) a pak sam (auto koupene rovnou), tak mi to vyslo o nakych 2 tisice/rocne levneji. Takze urcite neco usetris, ale kolik ti asi nikdo tady nerekne. Si zkus dat do naky kalkulacky, napr. na allianz - https://online.allianz.cz/web/povinne-ruceni-havarijni-pojisteni/?615653331&noInfo=1 , svoje udaje, ktere to ovlivnuje a vis jenom ty - kraj, vek, atd. a zadej si tam k tim bezeskodnym udalostem +24 a pribliznou cenu by ses mohl dozvedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 no upřímně moc se mi nechce zadávat tydle údaje přes android tablet jen aby mi to cca spocitalo:) Aledíky. Teď mám pov za 1 kč, tak ještě by mě zajímalo když budu mít u allianz oboje jak pov plus havarijko jestli dají nějakou slevu.Spíš mám strach že budu platit ještě víc rocne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabisson Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Rozhodně nech udělat nezávaznou kalkulaci na více místech a až ti skončí škofin, tak uvidíš...nebo rovnou doplatit škofin a zařídit i novou pojistku...dá se na tom dost ušetřit. Nejlepší nabídku jsem dostal osobně na pobočce, ale i tak jsem si zkoušel různé kalkulátory. Taky nesnáším zadávání údajů všude možně, tak jsem vždy vymyslel jméno, email, tel. číslo a datum narození podobné jako mám já + stejný bonus a nabídky mi to našlo taky :-) jen jestli jsem vymyslel tel. číslo, které opravdu existuje, tak chudák majitel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Třeba u operativního leasingu u Škofinu je pojistka na F3 v hodnotě 400t krásných 16t ročně, hav, pov, 1% spoluúčast. Skoda, že to nejde upravit individuálně podle řidiče, to bych byl na půlceOdesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Losky, už druhé upozornění, odstraň si tu hlášku v tapatalku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 je to mimo téma, ale chci se zeptat kdy a nebo spíš jak dostanu velký technicak?Jestli ho pošlou poštou až se auto splatí celé nebo jestli ho mají tam kde sem auto kupoval? Při koupi když ještě auto sem měl splácet dva roky sem dostal jen kopii velkého technicaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 Velký techničák je vždy majetkem leasingové společnosti. Po zaplacení poslední splátky ho dostaneš do vlastnictví ty jakožto majitel vozu. Máš to ve smlouvě o leasingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 no to doufam:) ale jakou formou ho dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpík Vloženo 14. leden 2017 Sdílet Vloženo 14. leden 2017 No holubem těžko klasicky doporučeně poštou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.