Martin Bednář Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Mám pár listů údržby, co jsem různě postahoval. Není to konkrétně na S3. Jeden seznam je univerzální, druhý je na Oktávku. Ale bude to dost podobné, navíc Oktávka a Superb jsou konstrukčně i technicky prakticky stejné. Osobně mě třeba překvapil interval výměny vzduchového filtru k motoru. 90tkm nebo 6 let. Nyní jsem si ho po 2 letech a 30tkm sám měnil a představa, že by tam ten filtr měl být ještě 4 roky nebo 60tkm.... Byl už dost jetej. Nechápu, jak tam mohou dát tak dlouhý interval výměny. A jedna osobní zkušenost ze "servisní prohlídky". Byl jsem kdysi (ještě s S1) na tzv. servisní prohlídce v autorizáku s výměnou oleje. Byl jsem celou dobu u vozu. Technik jenom vyměnil olej. Nic víc na autě nedělal. Ale vesele mi účtovali servisní prohlídku - nevím kolik už to bylo, ale něco pod 2tKč. Když jsem se tomu divil, jelikož na auto jinak vůbec nesáhnul, tak mi říká: "Na tom autě je vidět, že se o to staráte, tak tam nemusím nic dělat. Ale naúčtovat vám to musíme kvůli záruce." Takže tak.... Kdyby ty práce alespoň prováděli kvalitně. 14 dnů zpátky jsem byl s S3 na výměně oleje v autorizáku. Doma koukám, olej přelitej nad rysku tak 3-4mm. Tak jsem odsál 4 deci a uvažoval nad tím, že si i ten olej budu měnit sám. Přidanou hodnotu servisu tam fakt nevidím. A ty jejich marže mě taky pěkně se...., přesně jak píše martkawa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Popravdě, takovéto chování mohu jen potvrdit. Také se mi to stalo..krásně vyplněný "protokol" a jasné důkazy o tom, že se na to vykašlali. Příště to asi rovnou předám jako podnět na ČOI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 4. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Pokud Vám auto neservisuje skutečně známý člověk v salonu, tak dle mě není ani jistota, že ten olej vymění, protože oni to vysávají, takže nebude ani nové těsnění dole. Táta to u svého soukromého Yetiho řeší tak, že jezdí do servisu měnit olej co 30tkm, ale sám ho mění co 15tkm a tento údaj nikam neuvádí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 A víš že i o tomto jsem normálně už uvažoval ? Olej 3x dražší než můžeš koupit a pak nemáš ani jistotu, že jej vymění pořádně a že tam dají, co vůbec mají.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 tady mate pro pobaveni. Rovnou mi rekli, ze se svymi dily jako olej atd se nemam ani obtezovat servisu Auto styl se vyhnete obloukem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 S cim nebo proc, jsi do toho servisu vlastne sel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 svitila rocni prohlidka. Proto jsem se ptal, jestli s tim mate nekdo zkusenost!? Skodovka presla na novej debilni system prohlidka kazdej rok. A je uplne jedno jak mas nakodovanej olej. Servis Auto styl jsem chtel vyzkouset, jezdim okolo uz dlouho. Cetl jsem par dobrejch recenzi. Nenapadlo by me, ze jsou to takovyhle dementi. Chovani neskutecny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Proc odvzdusnovali brzdy? Olej- to jako dolili pul litru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkawa Vloženo 4. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2017 Hele vubec mi to nepripominej, jeste ted mnou clouma vztek!!!!!!Olej jsem kontroloval pred trema tejdnama, kdyz blikla ta kontrolka rocni prohlidky a bylo ho tam dost!!! proto jsem psal, jak to mate vy ostatni u rocnich prohlidek, co vam tam delaj a kolik platite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapitan9 Vloženo 17. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2017 Dobrý den, takže u mně cena oleje 5,3 l za 3520,- vč dph+585 práce. Castrol 5w40. Ostrava -Unicar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 V 4. 10. 2017 na 22:07, martkawa napsal: Hele vubec mi to nepripominej, jeste ted mnou clouma vztek!!!!!!Olej jsem kontroloval pred trema tejdnama, kdyz blikla ta kontrolka rocni prohlidky a bylo ho tam dost!!! proto jsem psal, jak to mate vy ostatni u rocnich prohlidek, co vam tam delaj a kolik platite Tak na tohle jsem se naučil při prohlídce říkat, že nemají doplňovat žádnou kapalinu ( Olej, chladící kap., ostřik), zadají to do zakázky a mám klid. Samozřejmě když mi nic nechybí. A taky neměnit stírací lišty. Oni často toto rádi provádí, takže Ti zbytečně navýší cenu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 22. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2017 kapaliny nedoplňovat a o všech závadách nejdříve informovat zákazníka (pro doplnění ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Zvladnem doma sam doliat adblue,ci je k tomu treba nieco speci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Absolutně bez problémů, jen si kup AdBlue v kanystru s nálevkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Super a nejaky tip,na overenu znacku,ci radsej kupit tu Skodovacku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 Kupuju Adblue tocene na KM Prona za 8 kc litr. Na pokladne beru magnet, nastrcim na pistolku a za 60 kc mam naplneno. Nikdy zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2017 před 6 hodinami, Patrik1971 napsal: Super a nejaky tip,na overenu znacku,ci radsej kupit tu Skodovacku? Beru na OMW, kvůli pohodlnosti, ale je to jedno. Nově je AdBlue k dostání i na čepr. stanicích Benzina. Jinak kvalita AdBlue, dokud je to močovina, tak je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajapaja25 Vloženo 2. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2017 To Čečulák: jaký magnet? K čemu to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 17. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2017 Magnet k odjištění pistole na AD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Únor 2018 Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 V 1. 12. 2017 na 13:35, Patrik1971 napsal: Super a nejaky tip,na overenu znacku,ci radsej kupit tu Skodovacku? Som nakoniec kupil tuto.Nalievanie uplna brnkacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 Takze dnes natankovane Ad Blue aj na cerpacke Slovnaft. Pani mi ochotne podala ten nastavec s magnetom a natankovanie s pistole priamo do nadrze. Cena 37 centov za liter je polovicna,oproti cene z kanystru a stvrtinova,oproti doliatiu v znackovom servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 (editace) Stejně je síla, jak jsou v těch servisech „zblblí“…. Objednávám se na servis, kam jezdím delší čas. Olej vlastní není problém, můžu být u toho – tady super. A pak chlápek říká: a vidím, že tam jsou nějaké servisní akce, ty vám budeme muset provést… Já: jaké servisní akce, čeho se týkají? On: to nevím, ale budeme vám to muset provést Já: když nevíme, čeho se to týká, tak to nechci realizovat On: budeme vám to muset provést, to chce Škodovka Já: na MÉM voze, se bude dělat to, co budu chtít já a ne co chce Škodovka Naštěstí jak se přitom hrabal v systému, tak povídá: Ale vidím, že jsme vám je ale vlastně posledně už všechny dělaly…. Prostě mi štve ten jejich bohorovej a těžce mylnej přístup. Oni to berou tak, jak kdyby jim to auto patřilo. Ale to je můj majetek a já rozhoduju o tom, co se s tím bude dělat. Oni tohle vůbec nechápou…. Editováno: 13. Září 2018, autor: Martin Bednář 1 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 Nejsou na toto zvyklí. Vem si, že jseš člen 0,5% uživatelů, kteří mají elementární ponětí o věcech jako je řídicí jednotka, adaptace, ... Polovina lidií ani nezná funkce svého auta. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Září 2018 Sdílet Vloženo 13. Září 2018 (editace) Problém je v tom, že ten technik je k tomu veden přímo z centrály. Jak jsem psal do Dekry - "Ryba smrdí od hlavy". Pokud majitel vozu nezná jeho funkce je to chyba prodejce, který mu předával vůz. Editováno: 13. Září 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 14. Září 2018 Sdílet Vloženo 14. Září 2018 Ty vole ja bych brecel a rval vzteky zaroven. Vcera mela moje pani auto na servise. Nedalo mi to a z principu jsem ted zkontroloval olej. Ma tak 3,5cm nad rysku! To abych to rano odsal. To mi fakt poser. Co alespon nejaka kvalita odvedene prace. Co nejaka stavovska cest... Neni to tedy koncernove auto, ale ten slendrian panuje fakt vsude. Sorry, ze to sem davam, ale potrebuju si ulevit. Ono je fakt uplne jedno co ma clovek za znacku. Mam jit na olej za 14 dnu. Ja si ho snad zacnu menit sam.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.