Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nejhezčí [emoji7]

• 3 měsíce později...

Ahoj

Mám dotaz ohledně nápisu na pátých dveřích. Ten je na F3 fotkách z klonfigurátoru. Auto jsem si teď objednal (style) a čekám, ale zajímalo by mě jestli jsou nějaký další změny, oproti těm co jsou FL2018. Já si všimnul jen toho nápisu ale dost těžký najít další podrobnosti a naživo sem jich moc s tím nápisem neviděl abych vypozoroval nějaký další změny.

Dík za info!

co vidím v konfigurátoru:image.thumb.png.ab9a62c729cd16bb61ff818edb4c6d14.png co vídám na silnicích:image.thumb.png.116c84f2640f763ce0442d7b2ec78d50.png

Okrem nápisu na zadných dverách budeš mať aj čierne plastové krídelká v horných rohoch zadného okna... a môžeš očakávať aj nový dvojramenný volant zo štvorkovej Octavie.

Viac info:

https://forum.skodahome.cz/topic/151998-mr-2021/ - toto asi budeš mať ty

Niektoré zmeny sa však mohli preklopiť už aj z predchádzajúcich modelových rokov.. pozri teda aj toto: https://forum.skodahome.cz/topic/147391-mr-2020/

Upraveno od brrrrm

Díky za super rychlou odpověď! Přesně tohle sem hledal :)

Máš v objednávce přední bi-LED světla? Z ceníku vypadly, v konfigurátoru nejsou a nejdou vidět, ale ještě jsem auto bez nich neviděl.

@bojler jak to myslíš, že v konfigurátoru nejsou ? mně tedy u style se ukazují BI-Led světlomety stále a v popisu výbavy tam stále jsou..

1.jpg

Aha, už to v CC tedy upravili a jdou vidět i na náhledu konfigurovaného auta. V ceníku přední LED pořád jen u MC.

• 4 týdny později...

Ahoj, zdá se, že z konfigurátoru vypadl motor  1.0 TSI 81kW. A nebo dělám něco špatně? Každopádně ještě v srpnu tam byl..

20200921_143624.jpg

Je to možné, vypadl už několikrát a nedává se aktuálně ani do Pola. 

Měla by přijít nová 1.0 TSI EVO 81kW, tak jestli to nesouvisí s tím.

Díky. To bude možná ono. No čekat na evo už nebudu, tak kdyby vás někdy na silnici brzdilo kombi v barvě posťácké modři, tak se omlouvám ?

• 4 měsíce později...
  • Autor

Momentálně už nejde objednat, v průběhu února by měl být v prodeji Trumf, Tour ....

Upraveno od Jan R.

Mě trefí. Ve čtvrtek jsem poslal prodejci nakonfigurovanou fabču do firmy, aby nacenil.

Heh.. z akého dôvodu zarezali Style? Opaketovaný Ambition bude v lepšej výbave ako starší základný Style... bude pekný bordel medzi jazdenkami o pár rokov.

Upraveno od brrrrm

• Autor

To dělají vždy, jak je to doprodejový model nejvyšší výbavy jsou pasé. Viz minulá generace i O3.

je to bohužel tak, fabia 3 s konfigurováním končí, je naplněna výroba v souvislosti s ukončením výroby. Čekací lhůta cca 5-6 měsíců a v té době už se bude zřejmě vyrábět F4, která by se měla dle posledních info, které mám rozběhnout o prázdninách po celozávodní dovolené se začátkem prodeje pro zákazníky na podzim, ale člověk nikdy neví, jak to v téhle covidové době dopadne.

Jediná novinka by už měla být jen ta, jak píše @Dixik2 a to je ta zmiňovaná Fabia combi tour, takže takovej slepenc, ani Ambition ani style, prostě je třeba spotřebovat zbylé díly a až se to bude jednou prodávat, tak vlastně člověk ani nebude vědět jako výbavu prodává, jak píše @brrrrm :-)

Upraveno od ski1961

Tour v jakémkoliv modelu už od dob O1 měl svoje špecifiká

ski1961: Nemáš info,kdy představí F4 HB ?

@Dixik2 takové info nemám, ale dalo by se to odvodit právě od toho, že ukončili konfigurování nových Fabií a z toho, co už jsem psal výše. Já osobně vidím její představení někdy na jaře, ale jak říkám, covid může všechno změnit a klidně se může všechno posunout.

• 9 měsíců později...
  • 3 týdny později...

Zdravím dá se f3 přeskládat na F3 facelift ? Vypadá to ze blatniky a kapota jsou stejne až na světla a nárazník . Děkuji za odp.

Upraveno od Pecaturboman

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.