Srpen 20, 20205 r Ahoj Mám dotaz ohledně nápisu na pátých dveřích. Ten je na F3 fotkách z klonfigurátoru. Auto jsem si teď objednal (style) a čekám, ale zajímalo by mě jestli jsou nějaký další změny, oproti těm co jsou FL2018. Já si všimnul jen toho nápisu ale dost těžký najít další podrobnosti a naživo sem jich moc s tím nápisem neviděl abych vypozoroval nějaký další změny. Dík za info! co vidím v konfigurátoru: co vídám na silnicích:
Srpen 20, 20205 r Okrem nápisu na zadných dverách budeš mať aj čierne plastové krídelká v horných rohoch zadného okna... a môžeš očakávať aj nový dvojramenný volant zo štvorkovej Octavie. Viac info: https://forum.skodahome.cz/topic/151998-mr-2021/ - toto asi budeš mať ty Niektoré zmeny sa však mohli preklopiť už aj z predchádzajúcich modelových rokov.. pozri teda aj toto: https://forum.skodahome.cz/topic/147391-mr-2020/ Upraveno Srpen 20, 20205 r od brrrrm
Srpen 28, 20205 r Máš v objednávce přední bi-LED světla? Z ceníku vypadly, v konfigurátoru nejsou a nejdou vidět, ale ještě jsem auto bez nich neviděl.
Srpen 28, 20205 r @bojler jak to myslíš, že v konfigurátoru nejsou ? mně tedy u style se ukazují BI-Led světlomety stále a v popisu výbavy tam stále jsou..
Srpen 28, 20205 r Aha, už to v CC tedy upravili a jdou vidět i na náhledu konfigurovaného auta. V ceníku přední LED pořád jen u MC.
Září 21, 20204 r Ahoj, zdá se, že z konfigurátoru vypadl motor 1.0 TSI 81kW. A nebo dělám něco špatně? Každopádně ještě v srpnu tam byl..
Září 21, 20204 r Díky. To bude možná ono. No čekat na evo už nebudu, tak kdyby vás někdy na silnici brzdilo kombi v barvě posťácké modři, tak se omlouvám ?
Leden 30, 20214 r Autor Momentálně už nejde objednat, v průběhu února by měl být v prodeji Trumf, Tour .... Upraveno Únor 1, 20214 r od Jan R.
Únor 1, 20214 r Mě trefí. Ve čtvrtek jsem poslal prodejci nakonfigurovanou fabču do firmy, aby nacenil.
Únor 1, 20214 r Heh.. z akého dôvodu zarezali Style? Opaketovaný Ambition bude v lepšej výbave ako starší základný Style... bude pekný bordel medzi jazdenkami o pár rokov. Upraveno Únor 1, 20214 r od brrrrm
Únor 1, 20214 r Autor To dělají vždy, jak je to doprodejový model nejvyšší výbavy jsou pasé. Viz minulá generace i O3.
Únor 1, 20214 r je to bohužel tak, fabia 3 s konfigurováním končí, je naplněna výroba v souvislosti s ukončením výroby. Čekací lhůta cca 5-6 měsíců a v té době už se bude zřejmě vyrábět F4, která by se měla dle posledních info, které mám rozběhnout o prázdninách po celozávodní dovolené se začátkem prodeje pro zákazníky na podzim, ale člověk nikdy neví, jak to v téhle covidové době dopadne. Jediná novinka by už měla být jen ta, jak píše @Dixik2 a to je ta zmiňovaná Fabia combi tour, takže takovej slepenc, ani Ambition ani style, prostě je třeba spotřebovat zbylé díly a až se to bude jednou prodávat, tak vlastně člověk ani nebude vědět jako výbavu prodává, jak píše @brrrrm :-) Upraveno Únor 1, 20214 r od ski1961
Únor 1, 20214 r @Dixik2 takové info nemám, ale dalo by se to odvodit právě od toho, že ukončili konfigurování nových Fabií a z toho, co už jsem psal výše. Já osobně vidím její představení někdy na jaře, ale jak říkám, covid může všechno změnit a klidně se může všechno posunout.
Únor 1, 20214 r https://m.autorevue.cz/skoda-fabia-tour-2021-kombi-za-330-tisic-ma-jen-tu-nejnutnejsi-vybavu?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
Listopad 5, 20213 r Nový ceník Fabie combi Tour fabia-combi-tour-cenik.pdf navýšení ceny o 25 000,- Kč
Listopad 23, 20213 r Zdravím dá se f3 přeskládat na F3 facelift ? Vypadá to ze blatniky a kapota jsou stejne až na světla a nárazník . Děkuji za odp. Upraveno Listopad 23, 20213 r od Pecaturboman
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.