Prochaine Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 To mi připomnělo mojí dovolenou. Auto jim kolega přistavil v pondělí odpoledne a oni na auto do pátku ani nesáhli, takže jsem po dovolené dostal auto v původním stavu jako při předání. Jako kompenzaci nabídli zapůjčení vozu zdarma při náhradním termínu garančních oprav. Jednalo se o autorizovaný servis v Praze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 (editace) Světlo neni asi hermeticky uzavrene, ale ze by tam meli mit pavouci volny pristup si nemyslim. Přes membranu by se zadny hmyz dostat nemel. Ale ona tam asi zadna neni :-( Klidne sem jmena tech servisu napiste... Editováno: 10. Prosinec 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 Membrána tam není, ale jen takový labyrint. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 Klidně je napráším, Havex Kosmonosy. Ale pro úplnost musím dodat, že obchodníci se tam k zákazníkům chovají naprosto profesionálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2016 To je klasika - kdyz ptacka lapaji... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichalsi Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 takze ja som mal reklamaciu este skor ako som dostal auto dnes mi ho mali odovzdat ale este rano volali ze je tam problem ze sa neda zamknut auto. Aj mi to ukazali, na displeji furt pise ze zaradte P na DSGcku, aj ked je paka na P, ale softver/elektronika je asi chybna. Typek v servise tvrdil ze to je volaco s KESSY a DSG, ktovie... Kazdopadne ma to velmi nenahnevalo lebo auto zatial nepotrebujem, dufam ze to rychlo opravia a buduci tyzden mi ho daju. Akurat si budem musiet vsetko poriadne skontrolovat aby tam nebolo nieco dalsie... Keby mi to auto odovzdali a prisiel by som nato az doma tak to by bol teda vacsi pruser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Když bylo hodně aktuální téma mlžení světlometů a jejich reklamace, někdo sem hodil TPI na vyvrtání dalšího větracího otvoru. Nemohu to najít, poradíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Tady a tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 super, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 9. Březen 2017 Sdílet Vloženo 9. Březen 2017 První dílčí úspěch reklamace, přislíbena výměna světla "pavouk edition" Sice škodovka drží linii, že reklamaci neuznává, nicméně "v rámci zákaznické spokojenosti" světlo vymění. Jak to zdůvodňují, moc neřeším, alespoň nebudu zbytek životnosti auta jezdit s touto výzdobou. Nyní řešíme jen praktické provedení, kde a kdy. S reklamací práce servisu a zadní nápravy (bez DCC) zatím žádný posun. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Pavouk už je venku, i se světlem...:-)) Světlo mi neukázali, tak ani nevím, jestli bylo porušené nebo nikoli. Škodovka ho prý bude zkoumat. Předpokládám, že kdyby bylo porušené, hlásili by mi to. Jako bonus je nové světlo i s výbojkou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 no s novou vybojkou nepocitej chodi vzdy samotne svetlo, jednotky, zarovky a kryty se prehazuji ze stareho, samozrejme, pokud je to evidentne v pohode a neposkozeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 15. Březen 2017 Sdílet Vloženo 15. Březen 2017 Pochybuji, že by si servisák vymýšlel. Říkal, že přišlo s namontovanou výbojkou a že to tam tak dali. A i kdyby to nakonec tak nebylo, je mi to celkem šumák, hlavně že vyměnili to světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Technici si toho navymysli, to by si videl sam, kdyz si se v tom pohyboval viz. obrazek vidis, co je soucasti, kdyz se objednava svetlo, zbytek se doobjednava zvlast Tudiz, ver, ze te chtel nejspise jen uspokojit, samozrejme ve vysledku je hlavni, ze nemas ve svetle pavouka co se tyce cen tak jsou nasledujici, uvidim ceny pozic, viz. obr. a jsou s DPH. poz. 1.: 18 352,- poz. 3.: 2499,- poz. 6.: 6500,- poz. 7.: 3448,- poz. 8.: 7032,- Suma sumarum - komplet osazeny xenon = 37 831,- vč. DPH Fajn cena 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak to je sice pravda, ale už i já se setkal s tím, že jsou schopni poslat z MB plně nastrojený světlomet(když současně běží výroba). Stane se to jednou za x objednávek, ale stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 (editace) U me S3 menili komplet oba svetlomety. Ty stare, nastrojene, meli vedle v krabici a kdyz jsem se ptal co s nimi, tak mi rekli, ze je poslou k vyrobci na zkousky. Jinak ta cena je brutalni Editováno: 16. Březen 2017, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Tak celkem chápu, že se bránili, mohli vydělat na světle. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Pisu pisu a zapomenu vlozit fotku. Samozrejme, v ojedinelych pripadech, kdyz svetlo neni treba skladem, jedna se treba o garanci a dalsi pripady se posila rovnou komplet nastrojene svetlo. Ale ovlivnuje to hodne aspektu samozrejme 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 Co jsou pozice 6, 7, 8 na obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 16. Březen 2017 Sdílet Vloženo 16. Březen 2017 ridici jednotky, nevidis jak od nich vedou carky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 17. Březen 2017 Sdílet Vloženo 17. Březen 2017 před 22 hodinami, spirito napsal: Co jsou pozice 6, 7, 8 na obrázku? 6 - antiradar 7 - převaděč spojitosti 8 - kočkolap 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.