skoda125 Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Co prosím všechno obnáší výměna radia swing za bolero? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Zalezi od toho, aky r.vyroby auta mas a aky Swing mas, je (bolo) viac druhov Swing radii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skoda125 Vloženo 13. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 2014 je to ten první Swing,radio Bolero mám i ten "přijímač" do přihrádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tecki Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 (editace) Hmmm, no tak to bude narocnejsie...Lebo tvoj Swing bol spolu (elektronika-prijimac radia + display) v jednom kuse, novy Swing je uz dvoj dielny. Takze budes musiet vymenit cely vnutorny diel skrinky pred spolujazdcom, predlzit vsetky kable od stredového panleu (kde je teraz Swing) az do tej vymenej skrinky spolujazdca, je to dost narocne. Zvlast niektore specialne kable som tazko zhanal a dost boli drahe. Robil som to sam, a kedze je to pomerne neprijemna praca a trosku zlozitejsia, pohras sa s tym poriadne...Ja som to robil kvoli navigacii (Amundsen), kvoli radiu by mi to nestalo za to... Inac vacsinu tych potrebnych specialnych predlzovacich kablov mam (ak by si sa rozhodol pre prerabku), daj potom vediet. Ale je to fakt financne relativne draha zalezitost...ked to zratam, tak cca 500€, svoju pracu som si neuctoval :-) http://forum.skodahome.cz/gallery/album/2029-octavia-iii-potrebné-diely-na-výmenu-swing-za-amundsen/ Editováno: 14. Květen 2016, autor: tecki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Možno bude jednoduchšie a lacnejšie použiť neorigo 2din rádio... Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Ahoj, lze zapojit bolero nebo amundsen s multimediální krabičkou ale bez ní ? Mám barevny swing právě bez krabičky a chtěl bych se tak vyhnout obtížnému zapojování na úkor její absence. Je to možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Není ta "krabička" je to hlavní....zbytek je jen zobrazovač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 10. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2020 Diky za reakci. A bolera nebo amundseny se vyrábí pouze s tím nebo existují i bez toho boxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas99 Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Jediné rádio bez "boxu", čti jednotky v kastlíku, je první swing. Všechny ostatní mají už jednotku v kastlíku spolujezdce a to čemu všichni říkají rádio, je jen displej zobrazující data z jednotky. Výměna je reálná, počítej ale, že jen cca 5 tisíc tě bude stát vše okolo k přípravě montáže vyšší úrovně infotainmentu do auta (kabeláž, kastlíky, ...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naelisgod Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 (editace) Ahoj mám dotaz, mám 3 oktávku (2014 bez faceliftu), kde je rádio swing, mám možnost koupit autorádio Bolero ze superba 3. Jedná se o LCD panel. Je k tomu potřeba řídící jednotka nebo rádio a senzor bude fungovat bez problému? Díky Přidávám ještě obrázky toho Bolera. Editováno: 25. Květen 2022, autor: Naelisgod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Ahoj, displej nebude pasovat do Octavie kvůli tvaru a pokud je ve voze aktuálně SWING, tak displej a jednotka jsou v jednom, kdežto Bolero už má jednotku zvlášt v kastlíku, takže by bylo potřeba to celé předělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naelisgod Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 Nevím jestli jsem pojmenoval dobře to rádio, co tam mám. Je to tohle, s bluetooth a zadními senzory. V tom případě pořád žádná změna ok? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Květen 2022 Sdílet Vloženo 25. Květen 2022 mometalne je da sa povedat jedno co tam mas, zo Superba nebude rozmerovo pasovat displej. RJ infotainmenu (radia) je zamenitelna medzi autami, displej ma kazdy model iny (F3-O3-S3 atd.). druha spomenuta vec je to, ze Swing je z jedneho kusu, Bolero a vyssie z dvoch kusov. ak uz chces menit, potrebujes v kazdom pripade displej urceny pre O3 a k tomu odpovedajucu jednotku podla poziadaviek (Bolero, Amundsen, Columbus). v pripade O3 vymena schranky pred spolujazdcom aby si tu jednotku mal kde umiestnit, predlzenie kabelaze k radiu a doplnenie prepoja displej-jednotka. samozrejme ak to namontujes, odblokovanie ochrany komponentov a uprava kodovania noveho radia podla vybavy auta 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.