Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Konfigurátory jsou vždycky až to poslední, na čem se pracuje.....To platí snad uplně všude. Auto už se skoro prodává a konfigy nejdou, protože IT nestíhá....

It nestiha?

na nahrani (nastaveni) konfigurace potrebujou IT? :D

Samozřejmě, že je potřeba IT. Opravdu to není o změně textu. Konfigurátor jako takový je prasácky napsaný a obsahuje odkazy i na stará vozidla. Je potřeba to předělat, upravit, napravit a někdy i popravit.

Jim to napíšu: dnes zadarmo, zítra za peníze :-)

RS bude někdy později hádám...

Ano, RS a Scout mají náběh o něco později.

Sakra, 1.4 nelze ve Style :( a ve Freshi mi zase některé věci schází :( . To jsou čachry tohle :doh

mne se libi ty jejich zvasty o kombinovane spotrebe.. to je proste normalni hnus, lzi v primem prenosu... ze jim to neni blbe.. uz vidim, jak s autem tezkym bezmala 1.3 tuny jezdim za 4.8 litru.. a ty predni svetla, to je teda ,,trefa,,. ..no ale co, cesi koupi vsecko...

z Octavii 1.4TSI 110kW 6MP na dálku za 4,7l. Přečti si vlákno tady, ten motory to umí, jen se musí chtít.

RS a SCOUT objednávání na konci února 2017

RS245 někdy okolo Ženevy

Jaká je tedy v ČR základní záruka? Dle ceníku jde dokoupit 5let/150 tisíc km. 

Ahoj, nevite nekdo, jestli budou nova radia kompatibilni s modelem pred FL? Zamlouval by se mi novy swing s 6,5 palcovym displejem. 

před 6 hodinami, panarema napsal:

Rapid? Ten se snad už ani neprodává..ale ty ceny jsou fakt mazec..tady neplatí za hodně peněz hodně muziky..:mellow:

Jak u které motorizace a výbavy .. když porovnám OIII 1,8 TSI fc se svou OII 1,8 TSI fc v co nejpodobnější specifikaci tak mi to ve výsledku vychází levněji u nové Octavie.

A všeobecně za posledních několik let ceny nových automobilů dolů nijak zvlášť nešly.

Možná je OIII drahá, ale pokud bude taková prodejnost, jakou Octavia doposud měla, pochybuji, že by šla Škoda s cenou dolů.

Holt kdo na ní nemá, tak si ji kupovat nebude.

drtiva většina octavek je kupovana jako firemní auto pro střední management, obchodáky atd.. domů si oktávku jako nové auto koupí daleko mín lidí, než si myslíš...

před 4 hodinami, MichalRr napsal:

Základní je dle zákona 24 měsíců

před 36 minutami, JirkaBrno napsal:

drtiva většina octavek je kupovana jako firemní auto pro střední management, obchodáky atd.. domů si oktávku jako nové auto koupí daleko mín lidí, než si myslíš...

Trh v ČR je jen určité procento z celkového prodeje, takže pokud přijde pokles v ČR tak s celkovým prodejem modelu to asi moc nezahýbe.

stanmar: pokles už byl, u soucasne generace je jen neustaly rust. jedina vyjimka za celou dobu je fresh

No pokud by člověk soudil jen z rozhořčených reakcí zde na foru, tak by se u nás snad neprodala ani jedna Fc O III.

Já osobně nevěřím tomu, že vzhled bude mít nějaký zásadní vliv na prodejnost - právě proto, že většinovým odběratelem v ČR je firemní klientela a tam rozhoduje cena / servisní náklady a ne to, jestli má auto čtyři, nebo dva hlavní světlomety.

Otázkou je, jestli přijde ještě taky  akce jako u oll fl Czech edition v poslední třetině života olll nebo fresh je maximum co škodovka nabídne v cze

S příchodem OIII FL se dostávají na docela pěkné ceny současné OIII. Myslím tím roční vozy. Největší pokles ceny je u top vybavených aut...

před 16 hodinami, MichalRr napsal:

Základní je na 2 roky.

Mobilita Plus 5let/100.000km za 2000,-

pak 5let/ 150.000km

Jsem zvedav, kdy zacnou davat ty 1.5 tsi. Vite nekdo? Ty uz patrne taky budou mit filtr pevnych castic...?

To nejspis ne,pouze dalsi naklady na nasledny servis [emoji23]

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.