Listopad 29, 20168 r Konfigurátory jsou vždycky až to poslední, na čem se pracuje.....To platí snad uplně všude. Auto už se skoro prodává a konfigy nejdou, protože IT nestíhá....
Listopad 30, 20168 r Samozřejmě, že je potřeba IT. Opravdu to není o změně textu. Konfigurátor jako takový je prasácky napsaný a obsahuje odkazy i na stará vozidla. Je potřeba to předělat, upravit, napravit a někdy i popravit.
Listopad 30, 20168 r Pro zájemce ceník http://www.skoda-auto.cz/SiteCollectionDocuments/skoda-auto/ke-stazeni/nova-octavia-cenik.pdf Včera tady vypadla informace o vyškrtnutí 63 a 66kW motorizací. Ve výsledku startuje dieselová Octavia na 471 900Kč. Něco mně říká, že bude na silnicích o něco víc služebních Rapidů. Upraveno Listopad 30, 20168 r od bojler
Listopad 30, 20168 r Sakra, 1.4 nelze ve Style a ve Freshi mi zase některé věci schází . To jsou čachry tohle
Listopad 30, 20168 r mne se libi ty jejich zvasty o kombinovane spotrebe.. to je proste normalni hnus, lzi v primem prenosu... ze jim to neni blbe.. uz vidim, jak s autem tezkym bezmala 1.3 tuny jezdim za 4.8 litru.. a ty predni svetla, to je teda ,,trefa,,. ..no ale co, cesi koupi vsecko...
Listopad 30, 20168 r z Octavii 1.4TSI 110kW 6MP na dálku za 4,7l. Přečti si vlákno tady, ten motory to umí, jen se musí chtít.
Listopad 30, 20168 r Ahoj, nevite nekdo, jestli budou nova radia kompatibilni s modelem pred FL? Zamlouval by se mi novy swing s 6,5 palcovym displejem.
Listopad 30, 20168 r 161130 SKODA OCTAVIA - Vyrazne prepracovany bestseller vstupuje na domaci trh.pdf
Listopad 30, 20168 r před 6 hodinami, panarema napsal: Rapid? Ten se snad už ani neprodává..ale ty ceny jsou fakt mazec..tady neplatí za hodně peněz hodně muziky.. Jak u které motorizace a výbavy .. když porovnám OIII 1,8 TSI fc se svou OII 1,8 TSI fc v co nejpodobnější specifikaci tak mi to ve výsledku vychází levněji u nové Octavie. A všeobecně za posledních několik let ceny nových automobilů dolů nijak zvlášť nešly. Možná je OIII drahá, ale pokud bude taková prodejnost, jakou Octavia doposud měla, pochybuji, že by šla Škoda s cenou dolů. Holt kdo na ní nemá, tak si ji kupovat nebude.
Listopad 30, 20168 r drtiva většina octavek je kupovana jako firemní auto pro střední management, obchodáky atd.. domů si oktávku jako nové auto koupí daleko mín lidí, než si myslíš...
Listopad 30, 20168 r před 4 hodinami, MichalRr napsal: Jaká je tedy v ČR základní záruka? Dle ceníku jde dokoupit 5let/150 tisíc km. Základní je dle zákona 24 měsíců
Listopad 30, 20168 r před 36 minutami, JirkaBrno napsal: drtiva většina octavek je kupovana jako firemní auto pro střední management, obchodáky atd.. domů si oktávku jako nové auto koupí daleko mín lidí, než si myslíš... Trh v ČR je jen určité procento z celkového prodeje, takže pokud přijde pokles v ČR tak s celkovým prodejem modelu to asi moc nezahýbe.
Listopad 30, 20168 r stanmar: pokles už byl, u soucasne generace je jen neustaly rust. jedina vyjimka za celou dobu je fresh
Listopad 30, 20168 r No pokud by člověk soudil jen z rozhořčených reakcí zde na foru, tak by se u nás snad neprodala ani jedna Fc O III. Já osobně nevěřím tomu, že vzhled bude mít nějaký zásadní vliv na prodejnost - právě proto, že většinovým odběratelem v ČR je firemní klientela a tam rozhoduje cena / servisní náklady a ne to, jestli má auto čtyři, nebo dva hlavní světlomety.
Listopad 30, 20168 r Otázkou je, jestli přijde ještě taky akce jako u oll fl Czech edition v poslední třetině života olll nebo fresh je maximum co škodovka nabídne v cze
Listopad 30, 20168 r S příchodem OIII FL se dostávají na docela pěkné ceny současné OIII. Myslím tím roční vozy. Největší pokles ceny je u top vybavených aut...
Prosinec 1, 20168 r před 16 hodinami, MichalRr napsal: Jaká je tedy v ČR základní záruka? Dle ceníku jde dokoupit 5let/150 tisíc km. Základní je na 2 roky. Mobilita Plus 5let/100.000km za 2000,- pak 5let/ 150.000km
Prosinec 1, 20168 r Jsem zvedav, kdy zacnou davat ty 1.5 tsi. Vite nekdo? Ty uz patrne taky budou mit filtr pevnych castic...?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.