miklisek Vloženo 7. Únor 2017 Sdílet Vloženo 7. Únor 2017 Hmm, pořád rozostřené.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Únor 2017 Sdílet Vloženo 8. Únor 2017 Hmm,tak jsem to asi zakřikl....Fotky o5 nemůžu nahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Tak fotky prostě né a né nahrát...Nenahraju je ani přes Google chrome,ani přes Explorer,ani přes mobil...Od té aktualizace fóra to stojí za jeden hodně velký kosočtverec.Na to už prostě nemám slov... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 14. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Uz vidim problem. Uzivatele majit limit pro nahravani 500MB a ty jsi ho vycerpal Navysuju limit na 800MB 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Ondro, nesmíš tak často umývat auto, aby jsi tu tak často nepřidával fotky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 14. Únor 2017 Sdílet Vloženo 14. Únor 2017 Dobré vědět před 2 hodinami, PTiCA napsal: Uz vidim problem. Uzivatele majit limit pro nahravani 500MB a ty jsi ho vycerpal Navysuju limit na 800MB Paráda,děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 25. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2017 Dnes rano probehla mala odstavka a reseni problemu s BAZARem ktery jsem musel docasne vypnout. Kdy narazite na problem, dejve vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orionhd Vloženo 28. Únor 2017 Sdílet Vloženo 28. Únor 2017 V 7. 11. 2016 na 22:16, Jarys napsal: Zdravím, mám potíže s přihlášením. cca půl roku jsem tu nebyl, i když jsem nic neměnil a v prohlížeči mám přihlašovací jméno a heslo stále uloženo, nemohl jsem se nyní na svůj účet dostat (PC, notebook, mobil), stále to píše: "Uživatelské jméno, kterou jste zadali se neschoduje se žádným účtem. Zkuste prosím vyplnit Vaši e-mailovou adresu znovu." tak jsem si zaslat link na email pro obnovu hesla, vše proběhne, dostanu se na forum, nastavim si nové heslo a když se odhlásím, už se opět nemohu přihlásit (i s nově nastaveným heslem) a na účet se opět dostanu jen přes zapomenuté heslo. Nevím v čem je problém, dělá mi to na Mozille i Chromu. Mám od registrace stejný problém, jako by se heslo neuložilo do databáze, takže se dostanu jen přes obnovu, po které se automaticky účet přihlásí. Může se na to, prosím, někdo mrknout? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 6. Březen 2017 Sdílet Vloženo 6. Březen 2017 Proboha udělejte nebo s vkládáním fotek! Když dám fotku v TT, nevidí ji ti kdo přistupují furt jen z PC. A když ji dám v PC, tak v TT je kvalita zobrazení..... víte kde. To není v silách IT guruů něco s tím udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Možná by se stačilo o to zajímat... ten problém byl dávno vyřešený. https://support.tapatalk.com/threads/picture-only-visible-in-tapatalk.34726/page-2#post-180304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 O co v tom jde? Kde je tedy problém? Nejsem zdatný v angličtině. Vím jen, že by měl být problém v TT a ne ve fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 (editace) Chyba je v souboru Tapatalku jako takovém a v nastavení fóra. Je potřeba pozměnit jeden soubor a nastavení fóra. Je divné, že to tady přetrvává tak dlouho. Ani na jednom z mých fór, které běží na tomto systému, nemám žádný problém a vše funguje jak má... Příspěvek na mém fóru s fotkou, která byla nahrána přes Tapatalk: Fotky z telefonu: Editováno: 7. Březen 2017, autor: Sabiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Prosel jsem jejich upraveny soubor a je to ten samy co pouzivame. Nevim co jineho musime nastavit aby to fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Co máš nainstalované za verze aplikace fóra a tapatalku? Mám IPB 4.1.18.2 a Tapatalk 1.3.2. Nějaká nastavení, která na to mají určitý dopad: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 7. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Tak mam vse nastavene stejne krome cachovani stranek a cachovani obrazku kvuli https naktere budeme prechazet. Pouzivam memcache a docitani obrazku z externiho zdroje mazu po 30 dnech. Zkusim tapatalk kompletne odinstalovat a znovu nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2017 Sdílet Vloženo 7. Březen 2017 Může mi někdo poradit, jak se zbavit té zkurvené....skutečně zkurvené reklamy Přerost a Švorc, co se mi furt objevuje přes obrazovku a když se vypne tak se zase hned objeví?? To je neuvěřitelná debilita a otravující věc, prosím....jak to vypnout trvale? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 co máš za prohlížeč? Pokud FF, nainstaluj si Adblock a budeš mít pokoj nejen tady edit: tak vidím, že už sis to na svém IE ošéfoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Bohužel se tu musím přidat ke Clintovi. Je hezké že si to někdo zaplatil ale taky je to neuvěřitelně otravné!!! Já si ten Adblock nechci instalovat, už jednou v něm byl Trojan (né ten herec...) tak vesele ostatní instalujte Jsou nás miliony co si nepřejou tu reklamu, zakročte!!!! 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 (editace) před 5 minutami, Hurikan88 napsal: Já si ten Adblock nechci instalovat, už jednou v něm byl Trojan (né ten herec...) tak vesele ostatní instalujte Nemáš to instalovat z indických webových stránek... Jinak vím, že dost lidí na to nepřistoupí, ale členové ŠKODA Klubu mají fórum bez reklam. A těch pár korun asi nikoho nezabije. Editováno: 8. Březen 2017, autor: Sabiza 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 před 20 minutami, Hurikan88 napsal: Jsou nás miliony co si nepřejou tu reklamu, zakročte!!!! Tak přispěj finanční částku na chod fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 8. Březen 2017 Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 to ostatním taky nepomuže, jen mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 8. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 Bohuzel z reklam zije toto forum. Aktualne nemuzeme ovlivnit ktere reklamy se aktualne zobrazuji. Toto resi reklamni agentura. Kazdopadne jsem pro tyto pripady vytvoril novy produkt v nasem shopu "Forum bez reklam" kde za poplatek 100,-/rok podporite toto forum a budou vsechny reklamy vypnute. Aktualne je povolena pouze platba: prevodem na ucet (v planu je doplneni platby pres paypal) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 8. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2017 V 28. 2. 2017 na 11:21, orinhd napsal: Mám od registrace stejný problém, jako by se heslo neuložilo do databáze, takže se dostanu jen přes obnovu, po které se automaticky účet přihlásí. Může se na to, prosím, někdo mrknout? Děkuji poslal jsem ti SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 12. Březen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2017 Drobna novinka: Pridal jsem moznost se prihlasovat nejen uzivatelskym jmenem ale i emailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RST Vloženo 18. Březen 2017 Sdílet Vloženo 18. Březen 2017 Připojuju se k těm, co je otravuje reklama na Přerost a Švorc. Kdyby někde svítila, OK, ať si tam je, ale pruh, který se neustále posouvá na spodek obrazovky a zobrazí se s každým dalším kliknutím znovu a znovu, to je vážně otrava. Zatím tím docílili jen tolik, že k nim určitě pro škodovku nebo cokoli na ní nezavítám. Vážně nejde udělat jiná forma tý reklamy? 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.