bojler Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Výbavových prvků méně, ale zase upravený přední nárazník, maska a kapota. - multifunkční volant (ale jen na levé straně, neplnohodnotný jako u ostatních modelů) - corner mlhovky - nová patnáctipalcová kola - nový lak zelená Kiwi O kameře ani vidu, ani slechu. Editováno: 9. Únor 2017, autor: bojler 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Cekal jsem teda vic. Predni cast vozu se mi moc libi, je takova ucelenejsi, dospelejsi a roztomilejsi http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2017-02-09-facelift-citigo.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek7 Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 za mě spokojenost, nic nepokazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Blikace v zrcatkach, jako u noveho UP! by take byla fajn... No co uz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 No je to zvláštní, blatník vypadá jinak shodně s Upem. Asi je varianta v zrcátkách dražší i kdyby se nově montovalo jen jedno provedení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 kapota je hezká, ale já jsem zastáncem kulatých mlhovek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Ten předek se povedl, mně se líbí moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 MF volant je u UP! ale plnohodnotny :-( Ach jo. Takove drobnosti a pritom by clovek i rad utratil penize.... Ozelet docela par drobnosti kvuli tomu, ze chci zustat verny znacce, ktera je mi sympaticka... Docela to zamrzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Vzhled super, znatelny pokrok, vybava je teda chabsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek7 Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Co se týče MF volantu. ... Přemýšlel jsem za jízdy kdybych ho měl: A zjistil jsem, že je pro mě ideální mít mf jen na levé straně. protože pravou rukou řadím. Za mě dostačující. Šutrák - zkus se při jízdě zamyslet - využiješ pravou stranu MF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 41 minutes ago, davidek7 said: Šutrák - zkus se při jízdě zamyslet - využiješ pravou stranu MF? Ano. Jsem zvykly z O1 jednou rukou ovladat tempomat, druhou radio - zejmena hlasitost. Slo mi hlavne o ten tempomat, protoze to je mnohem pohodlenjsi z volantu nez z leve packy. A jak jsem zjistil, tak ani UP! nema ovladani tempomatu. Vpravo je ovladani telefonu a dale jakesik menu. Cili pro me MF nakonec zbytecny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 před 17 hodinami, davidek7 napsal: Co se týče MF volantu. ... Přemýšlel jsem za jízdy kdybych ho měl: A zjistil jsem, že je pro mě ideální mít mf jen na levé straně. protože pravou rukou řadím. Za mě dostačující. Šutrák - zkus se při jízdě zamyslet - využiješ pravou stranu MF? Pravá se dá téměř nahradit páčkou, ale je to každopádně míň pohodlný, než na volantu. Pokud se nepletu, tak pro volbu se musí mačkat tlačítko na spodku páčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 11. Únor 2017 Sdílet Vloženo 11. Únor 2017 K páčkam vs. tlačítkům na volantu jen tolik, že zrovna u tempomatu to vůbec nevadí, naopak, je to intuitivnejší. V autech s tlačítky tempomatu na volantu to vždy hledám, hlavně cancel, když nechci šlapat na brzdu a nechat auto dojet setrvačností. Ergonomii ovládacích prvků má koncern zvladnutou na 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Březen 2017 Sdílet Vloženo 2. Březen 2017 (editace) Volant bude v lete plnohodnotny i bez FL Je fakt ze prava strana mi bude k prdu, kdyz nemam maxika ... ale coz hezky to vypada ... Jinka kapota pekna, naraznik take, ale ten menit nebudu, mam jiz koupeny ty LED mlhovky/denni od Osramu ... a ty jsou do tech klasika kulatych ... Kamera uz je od leta Editováno: 2. Březen 2017, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 to Danikd: das si tam z UP! ? Nebo to bude DODO? Nebo mas nejake info? A jak to mas s tou kamerou? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Ma neorigo zrcatko ( ala O2 predface se zatmavovanim ) a na to kameru v dire po zadnim steraci, ja totiz zadni sterac nerad, enem to vrze a je to na prd. Volant bude sportovni seriznuty s oboustrannou MF z Yeti, takze DODO. Ten z Upu se mi moc nelibi a pak jeste resit logo na airbagu ... JIank samo je potreba MF volant, AB kabelaz, krouzek, dodelat kabelaz, jina BCM a nakodovat ... Nase stare RDC215 podporu MF volantu ma ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky.daniel Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 nebude ten z yeti zbytečně moc velký?? jen se ptám protože mi v citi připadá menší..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Ja mam jeste ten stary model a pokud je mmi znamo, tak to je vsechno stejen ... alespon ty nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 11. Duben 2017 Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 to se teda moc nepředvedli, navíc corner šel dokódovat i u předchozích CG... aspoň teda u našich dvou elegance to šlo (2012 a 2014) automatické dojezdy oken asi nebudou, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Duben 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2017 To zajímavé přišlo už loni. Teď prakticky jenom multifunkce, a to ještě jenom zjednodušená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 11. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2017 Zelená Kiwi: FB Automechanika a.s.Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 22. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Stačí pár úprav a je to hned o hodně lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 MR2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Tak to by bylo opravdu hezke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.