Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ja to beru jako pozitivni zpravu. Nemusela ziskat nic... Jinak Škodovka dostala cenu za design uz asi 14x.

(btw. Red Dot Award vyhral i hrnek na kafe)

Testy Rasto Chvaly se mi libi. V jinejch testech obcas ti kluci hrozne placaj...

Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla?

Editováno: , autor: Martin Bednář
Vloženo
před 11 hodinami, Martin Bednář napsal:

Neprijde vám, ze na tak velkou plochu zadnich svetel, to ma zbytecne maly brzdovy svetla?

To iste vravel Maros z Topspeed a co ja viem...take mazdy 3 maju asi este mensie brzdove svetla a neviem, ci sa niekto nad tym pozastavoval. Je pravda, ze O4 ma vacsie zadne svetla. 

Vloženo

Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní...

Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace.

Vloženo
před 2 hodinami, Martab napsal:

Ty brzdovky jsou malé, no dneska jsou moderní...

Spíš mě trochu překvapuje, že v mnoha testech je zmíněna Laura, že umí příkazy "je mi teplo/zima", ale chybí mi tam, že umí i nastavit konkrétní teplotu, zapnout vyhřívání a další, což je myslím docela podstatná funkcionalita a chtělo by ukázat jak to funguje. Hlavně v kontrastu nad zmizením mechanických ovladačů ventilace.

V jednom videu jsem viděl jak zapíná vyhřívané sedačky, bohužel nevím již kde... 

Vloženo

Ano, Rasťo si zvýšil teplotu, ale jen příkazem "je mi zima", ale jednak mluví o tom, že se na displeji nemění čísla (přitom měl 22.5°C a po příkazu 23.5°C, ale chápu, že to mohl přehlédnout, nechci kritizovat), ve videu v čase 14:00. Ale není tam zmíněna možnost příkazem nastavit konkrétní teplotu. Ano, vyhřívání si zapnul (nicméně jde i vypnout, nastavit intenzitu výhřevu?), ale opět, je to jedno z mála videí, kde to je (obecně i psaných testů). Roablog je zase jedno z mála videí, kde nastavuje hlasově konkrétní teplotu.

Toto však nemyslím jako kritiku daných videí, nebo novinářů, pokud se někde stala chyba, tak je to na straně PR oddělení ŠA. A nebo jsme jenom divný a považuji to za podstatné informace, když zmizeli fyzické tlačítka a má je nahradit display nebo Laura. Resp všude se řeší, jak zmizelo fyzické ovládání tlačítky a musí se šmatlat po display, přitom by Laura měla fungovat uspokojivě a ve finále třeba člověk nemusí kvůli tomu ani sundat ruku z volantu.

Vloženo

[mention]misor1994 [/mention]

Taky bych řekl. Příjde mi, že sedák na fotce( viz.výše) nepůjde vysunout tak, jako tomu je u Ergo sedadel na fotce. Ty sedačky od [mention]Dixik2 [/mention] spíše vypadají jako obyč.style sedadla, akorát ve variantě kůže/látka.

Popis z konfigurátoru, že se má jednat o kožené sedačky.

Adjustments.thumb.jpg.6e806753c7eaca04bb38ddfb433502dc.jpgAdjustments.thumb.jpg.b4500b43a2e53d4dbce61e20d0d6f25c.jpg

Vloženo

Ano. Ja som si par dni dozadu konfiguroval auto a chcel som potah koza/suedia, ale ked som vybral ergonomicke sedadla, musel som to zrusit. Aj tak si ale myslim, ze tie obycajne sedadla vyzeraju celkm dobre.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...