Petrrr Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Teď se chystám na montáž této nožní opěrky nohy http://www.obautodil...m-id:9034.eshop jsem naplej jak to tam bude držet, když opěrka od Milotecu se šroubuje. Nemá někdo zkušenosti s montáží této opěrky? Jestli ty packy ohnout k sobě nebo naopak od sebe a jestli to pro jistotu nějak ještě nepřilepit ? Hledal jsem v sekci Fábie, ale moc jsem toho nenašel a tam kde to někdo měl mi zatím nikdo neodepsal. Díky PS: Snad mě nikdo neukamenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 No nic, zeptej se a udělej si sám. Docela pakárna, chce to trochu cvik a sílu, ale nakonec se povedlo a drží jak přibitá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Někdo musí být první, no. Tak prošlapeš cestičku dalším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 No to jo, v sekci Fábie jsem se jen utvrdil, že kdysi k tomu dávali i návod, dnes ne a že to opravdu drží a že packy se ohýbají k sobě. Pobavil mě popis na Obautodíly, že montáž do 30s. Není to až tak náročné ale člověk který to dělá poprvé a nechce něco pokakat si s tím musí nějak poradit i za použití sily. Propíchnutý skrz tapec to je to nejjednodušší a to jde lehce, ale jak pak ohnout pod tapecem ty trny to už je jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 16. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Nechápu, proč tam ta opěrka, min v obyč. plastu, není standardně. Stejně jako nechápu ty krátké koberečky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2013 Souhlas. Nekdy se setri az moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudko25 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 vyzerá to pekne, taktiež nad tým uvažujem...takže klasika len prepichnuť tapec a potom tlačiť a tlač aby sa ohli k sebe alebo ako? popíš nám to ako si postupoval dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 No ty trny jsou docela pevný, pokud to propíchneš přímo kolmo a tlačíš, tak se to prostě jen opře o kastli pod tapecem, ale nic se neohne a ty máš oči z důlku jak tlačíš. Já to udělal tak, že jsem nejdřív propíchl obě strany. Levou stranu pak zapáčil jako by do strany při tlačení. Aby se lehce předohly ty levé trny dovnitř a páč už pak tím pádem u pravé strany už páčit nejde, protože levou už máte vpíchlou, tak pravou se vpíchne kolmo a šroubovákem strčeným do otvoru společně s trnem, jsem ten trn také jakoby tlakem šroubováku na trn a opěrky podsekl. Tím se docílilo stavu kdy to člověk má napůl nainstalovaný s lehce předohlími trny pod tapecem k sobě a pak už stačí opravdu jen tlačit kolmo na opěrku a trny se doohnou úplně pod tapecem k sobě. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 Tak se na to musí.... Dobrý návod how to do. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Dá se tato opěrka sehnat i obyčejná plastová? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 12. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2013 Tak to ti nepovim. Ale ja jsem nikde nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Ahoj Petře, prosím tě, jak moc složitá je montáž těch pedálů? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Jednoduchá, dle návodu akorád bych nepoužil olej pro nazasení brzdového pedálu jak se píše v návodu, jde to i na sucho a pak se ti nebude ten novej pedál hejbat. No nakonec nejsložitější bylo to co vypadalo jako nejjednodušší a to plynový pedál a nejdéle jsem se s ním sral, je tam málo místa zprava díky středovému tunelu, ale nakonec se také povedlo, jako asi všem co to dělali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenny93 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 opěrku mám a je jen "našláplá" v koberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 Nekupoval jsem opěrku za XX Kč ale sehnal kousek gumy, podlepil suchý zip a připlácnul na koberec. Sice to vzhledově není žádný luxus ale účel to plní skvěle. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jazzleba Vloženo 28. Květen 2014 Sdílet Vloženo 28. Květen 2014 (editace) Taky dobré řešení. Ten prostor pro levou nohu je u Rapida luxusní. Editováno: 28. Květen 2014, autor: jazzleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Jo proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Květen 2014 Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 Kdyby měl někdo zájem o levnou hliáníkovou opěrku na nohu: http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/pedaly-operky-sportovni-pedal-operka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2014 NO VYPADÁ TROCHU FÓROVĚ VZHLEDEM K INSTALACI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balaro Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 opěrku mám a je jen "našláplá" v koberci Čili jen propíchnutý tapec a žádné zohýbání? Drží ti to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 6. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2014 hele, na OB autodílech už přímo na Rapida nemají, ale mají na Fabii a Octavii, mě přijdou úplně stejné, neví někdo jestli tomu tak je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balaro Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 (editace) Podle fotky od Petrrra vypadají úplně totožně. Jak opěrka, tak nášlapy. Akorát opěrku mám na Fabii vzhůru nohama, jinak to opravdu vypadá stejně. Editováno: 29. Červenec 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 já už jí objednal a namontoval, jo je stejná, také jí tou rovnou stranou dole jak má být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 Kdepaaaak rovne dole :D:D. Ba ne, musim uznat, ze s odstupem casu logicky je asi opravdu spravnejsi sikmym nahoru dle tvaru chodidla. Me se to ovsem tehda opticky zdalo divne. Schvalne vyfot to a dej sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 29. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2014 takhle to vypadá v detailu ale většinou je vidět pouze toto pokud otevřeš dveře... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.