Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, vím že se tohle téma už řešilo, ale chtěl bych se zeptat. V mé Škodě Fabii 1.generace mi obě přední okna se zvyšující se venkovní teplotou nepříjemně pískají. Volal jsem do servisů kolik by stálo promazání, v jednom mi řekli 800 za jedny dveře, a v druhém mi řekli, že mi odchází stahovačka. Co si myslíte vy o tom, aby mi odešly obě stahovačky najednou ? Dle mého názoru blbost. Vyřešili jste někdo tento problém bez kompletního rozebrání dvěří ?

Děkuji za odpovědi

Vloženo

Částečně se promazat dá. Shod tapec a na stahovačce máš 2 velké gumové záslepky. Ty vyloupní a uvidíš pojezd. Tak jej prostříkni mazivem. Vservisu by ti pravděpodobně udělaly to samé a za velké peníze. Celou stahovačku by nedemontovaly.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

stačí sundat černou gumu okolo okna a vystříkat to všude WD-čkem (nebát se toho) , budeš mít sice celé okno mastné a poteče ti to i odtokovýma kanálama ale je to rychlejší než sundávat tapec a decentně stříkat jen na určitě místo. Jsem bez pískání už cca půl roku

Vloženo (editace)

To sem byl taky ale za další rok to bylo zpět. Pískalo to ve spodních kladkách a zabralo až když sem přímo na ně, nastříkal vazelínu ve spreji. Tapec dolů, což není žádná křeč, a dlouhá hadička.

Editováno: , autor: šulda

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...