luban Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Na reset servisních intervalů a diagnostiku stačí BT adapter s Elm-327 a k tomu třeba aplikace Carista. Trochu vymazlenější adapter je OBDEleven, ten je ale krapet dražší. Zkus pohledat tady na foru, k oboum adapterum jsou tu temata. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Díky kouknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_vac Vloženo 18. Březen 2018 Sdílet Vloženo 18. Březen 2018 Ahoj, doporučil by mi tady někdo někoho na kódování O3 v okolí Zlína? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 9. Červen 2018 Sdílet Vloženo 9. Červen 2018 Chtěl jsem se zeptat jestli někdo používá na kódování Vag Can Profesional 5.5, nebo jinou verzi ? Všichni většinou používají VCDS různé verze, ale tady o tom programu jsem nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 VCP používá např. ferda25 i další. Já ho mám taky. Aktuálně je tuším vydaná verze programu 8.4.5. Ale je fakt, že toho moc na toto téma nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 12. Červen 2018 Sdílet Vloženo 12. Červen 2018 Škoda, že to není víc rozšířené jako VCDS. Zatím to dělá co jsem chtěl, tak jsem spokojený. Možná časem se tady objeví víc věcí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Pokud máš návod VCDS vedle sebe k ruce při kódování přes VCP, není to až zase tolik odlišné. Dá se v tom pomalu zorientovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Porozhlížel jsem se po originální diagnostice VCDS/VCP z druhé ruky (bazar), ale marně. Nabídka je plná čínských kopií. Samozřejmě za 3x větší ceny než na Ali, eBay atp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 A co tohle, objednával jsem ho zde dvěma kamarádům a vše je OK, sám mám odsud taky , jen teda s licencí MAX....je možný i pozdější přechod na verzi HEX-V2, podle mě pro osobní požití ideální poměr cena/výkon a hlavně jistota aktualizací atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Díky za rychý tip. Myslím ale, že potřebuji HEX-V2, jelikož mám auto 02/2017. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Pro O3 není VCDS ta správná volba, zde už xkrát vysvětleno. Originální VCP vychází na stejné peníze jako VCDS. Zálohování VCP je postaveno na znalostech problémů, ale v případě problémů lze díky němu vždy vše uvést zpátky bez nutnosti online. To neumí ani ODIS a v případě nutnosti to pak řeší stáhnutím dat ze serveru a online konfigurací jednotky. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Ale pro běžného uživatele,který chce přečíst závady,kterým stejně nerozumí,pak mudrcuje,shání info po servisech VCDS bohatě dostačuje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 VCP rovněž po zvolení freeze frames zobrazí příčinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Objednal jsem tedy Vag Can Pro diagnostiku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Určitě neprohloupíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 7. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2018 No nic, tak s příchodem nové O3 do mé garáže jsem narazil na to že stávající HEX-CAN kabel je mi nanic :). Takže otázky: - není tu někdo Praha + Praha Východ kdo by mi na pár dní půjčil origo kabel (zaplatím pronájem a zálohu) - není tu někdo kdo by měl zájem mít origo VCDS nebo VCP kabel formou spoluvlastnictví? Kromě toho co psal výše Ferda - má smysl zvažovat investici do VCP místo do VCDS ještě z jiného důvodu, když můžu mít VCDS za 5500 díky výměně stávajícího kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 V 14. 6. 2018 na 12:27, LukášCBR napsal: Objednal jsem tedy Vag Can Pro diagnostiku. Vedel by si mi napísať do SS odkiaľ si si objednal VCP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Buď Robeko.cz nebo MTAplus.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Přímo z Polska to vyjde o dost levněji, ale nevím jak je to s nárokem pak na českou verzi aplikace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Zkus kontaktovat polské prodejce skrz allegro a sám uvidíš, co ti odpoví. Mluvím o autorizovaných prodejcích VCP. Nebo objednej tady a máš klid. https://vcp-system.com/#!/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Pokud se nepletu, tak člověka mimo PL odkloní na lokálního distributora a nelámou si hlavu s poštovným a podobnýma srandama. Leda mít někoho v Polsku, kam si to nechat poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 Je to přesně tak, jak píšeš Zdeňku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 9. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2018 https://vcpsystem.com/ což asi není oficiální web (kterej je vcp-system.com) je cena 240EU jako na ofiko a 25EU poštovné. Na žádný odklon to nevypadá :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 10. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2018 Já jsem kontaktoval přímo VCP, takže toť moje zkušenost s "odklonem". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Stále přemýšlím, že bych nahradil svojí čínskou diagnostiku se zastaralým VCDS. Když čtu dílenskou příručku, narážím na požadavky, které v rámci VCDS ale nejsem schopen provést, např.: Pokud koupím např. VCDS Max, dostanu se k nějaké tabulce, kde jsou tyto úkony popsány? (přijde mi, že by to mohlo být ve VIS) Nebo byste doporučili nějakou jinou diagnostiku? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.