Kovar Pavel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Fotky nahraju až večer, ale zkusím to trošku popsat. Když jsem sundal tapec, tak tam je motor a na tom motoru jsou dvě svorkovnice. Jedna 6 pólová a druhá 8 pólová a ta osmi pólová je osazena všemi pinami a ta šesti pólová ta jenom dvouma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 No moment.. ty máš LINové přední stahovačky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Jo to nevím snad to poznáš z fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Asi jsme objevili kámen úrazu.. máš LINové přední stahovačky a snažíš se připojit CANové zadní.. tohle nepůjde.. budeš muset sehnat LINové zadní stahovačky.. Takhle vypadá CANový motorek ve dveřích řidiče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Hm... tak díky no a kdyby jsem si sehnal jenom tu řidičovu a nebo jenom motor CANový a to by nešlo? A jak to tam dávali jedou CANové a jednou LINové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 no on ten rok 2005 je takový zrovna přelomový.. viděl jsem CANové a i LINové.. No šlo by to, kdybys vyměnil přední motorky, dal tam CANovou komfortku, natahal CAN-K a nakódoval.. to už fakt máš jednodušší sehnat LINové stahovačky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Nebo spíše jenom motory do zadních nebo celé stahovačky a co by to potom obnášelo na připojení? Když bych je sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) no pak prakticky to, co jsi dělal doteď.. akorát v té modré svorkovnici nebudou dva kabely CAN, ale jeden LIN.. jinak schéma na LINové stahovačky:el. okna LIN.pdf Editováno: 13. Září 2012, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 ok díky až je seženu, tak dám vědět a díky za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Kdyby jsi náhodou na nějaké narazil, tak mi dej vědět jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 8. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2012 Chci se zeptat jak poznám ty linové motory z fotky? Nebo jaký má tam být to číslo. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 (editace) CANové mají 6Q1 ... a LINové 6Y1... canové mají 3 konektory, linové jen 2.. toliko základní rozdíly.. BTW se podívej na fotky výše.. máš tam od sebe LINové a ode mě CANové.. Editováno: 9. Listopad 2012, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 29. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2012 Tak jsem sehnal jenom motory bude mi to stačit, nebo mám sehnat celé i s tím plechem? A kdybych tam dal jenom ty motory, tak co mám předělat všechno? (teď to mám zapojený jako CANové a potřebuji to přepojit na ty LINové) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 mělo by stačit vyměnit.. ale nevím jak je to s polohama, jestli jsou uložené v řj a nebo to pozná podle toho, že "dál to už nejde" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 1. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2012 a co s tou elektrikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 je třeba přehodit svazek.. linový je ti naprd.. buď podle schématu vyrobit, nebo někde sehnat dveřní svazek.. někde doma možná mám svazek do dveří spolujezdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Já myslel, že jenom přehodím z toho CANu a dám to na drát LINový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 jsou tam úplně jiné dráty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 4. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2012 A v čem se to liší, já myslel, že to je všechno stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Tak jsem dneska dostal ty motůrky dom a jsou jiné, nevíte z čeho jsou? viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Google mi podle čísla vyhodil že by to mělo být z vw passat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 Hm, tak dík no právě to jsem taky našel a radši se teda zeptám. A já mu přitom říkám, že chci na fabii 1 a on mi řekl, že je má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 No tyhle jsou ti tak říkajíc k hovnu.. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovar Pavel Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 To už jsem taky zjistil a teď řeším, jestli má jiné nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 6. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2012 (editace) pani chlape, ty jses střelec Nakoupit takovýho materiálu, udělat tolik kabeláže a pak zjistit, že to je naprd. Měl sis to sundat, nebo se zeptat v servisu, tam by Ti řekli, co tam máš. RV 04 a MR 05 je na detekci dílů ta nejhorší varianta. To se bez skutečného zjištění stavu nedalo odhanout, toť na obranu Royceho Ono po bitvě je každý generál... Jinak dávám za odvahu Jen v mezičase se zeptám, jaké jsi dával ty nýtovací matice na přidělání zadního plechu? Editováno: 6. Prosinec 2012, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.