ski1961 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Zdravím, zhlédl jsem toto video a jsem docela v šoku..máte někdo taky tyto zkušenosti nebo je to jen ojedinělý případ ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Teče mi tam taktéž na straně spolujezdce, tak jsem se tam podíval a teče mi to okolo kabelového svazku, který je protažen dnem prostoru pod stěrači. Je v gumě, zkoušel jsem to potáhnout nahoru či dolu a teče tam pořád. Budu reklamovat při první návštěvě servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lusta17 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Mám Rapida a taky mě tam teče , už dvakrát jsem to zkoušel reklamovat a zatím jsem neuspěl. Poprvé mě tvrdili , že je to normální a podruhé , že tam nic neteče. Servisák mě řekl, ať to natočím a pošlu jim to emailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 no na tom videu to tam teče doslova proudy...naprosto neuvětřitelné..a jestli je pravda z toho videa, že škoda auto to považuje za naprosto přirozenou věc, tak na to se snad nedá slušně reagovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 take mi tece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Kokotina, raději řešte co koupit nejbližším k vánocům. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 @MilanHos Ty říkáš tomuto zatékání z videa kokotina ? no zřejmě tím postižený nejsi, jinak bys asi mluvil jinak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 @MilanHos ono, kdyz to bude tect na kabelaz, tak to motoru moc neprospeje, viz treba F1. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ona se totiž do motoru jinudy voda nedostane, co? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) dostane, ale ne napr. po kabelazi..... Editováno: 4. Listopad 2017, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Teče to přes přední stěnu toho štandlíku se stěrači - prosakuje to na všech škodovkách, není to dělané, aby to úplně těsnilo. Částečně je to kvůli tomu, že kdyby se ucpaly odtové kanálky, tak by voda natekla přes topení do interiéru. Ničemu to prosakování, pokud nepřekročí neúnosnou mez nevadí. Ze spodu tam také cáká voda, navíc na kabelový svazek procházející schránkou s mechanismem stěračů normálně prší. Problém s kabaláží u jedničkové fabie spočíval v tom, že hlavní svazek ležel setrvale ponořený v louži na nosníku. 4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MRoom Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) Tak tak, jak říká píše Wittmann. Proto ten svazek dostal plastovou "podpěru". A problém s ucpanými kanály není nic výjimečného.. Po letech prach nečistoty s tlejícím listím udělá pěknou zátku a ruku na srdce, kdo to pravidelně čistí. Sám jsem to viděl u tchána a jeho 11ti leté Fabie - když pátral, proč má pořad po dešti a myčce mokro ve voze u spolujezdce. Takhle voda proteče a zase odteče, kdežto když to bude utěsněné tmelem, máte zaděláno na krásné jezírko s přepadem přes větrací otvor do interiéru.. jen do toho.. Editováno: 4. Listopad 2017, autor: MRoom 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepyczech Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 (editace) Nevím, zatím jsem to nezkoušel, jestli mi tam teče, ale z anténářské praxe vím, že "nejlepší těsnění je díra" (u antén a jejich zesilovačů se myslí díra ve spodní části anténní krabičky, protože nikdy nelze tento systém dokonale utěsnit - dilatace materiálu teplo-zima atd.). Takže pokud je tam díra, tak voda má kam odtéct. A myslím, že motorový prostor je vodě vystaven "velmi". Jen si na to vzpomeňte, až pojedete po dálnici za deště a budete předjíždět kamióny chrlící na vás víc vody než Niagara. Na druhou stranu je pravda, že vodou nejzranitelnějšími prvky jsou el. konektory, ty se nedají dost dobře utěsnit. Až si na to vzpomenu někdy před garáží, tak to vyzkouším a dám vědět. Editováno: 4. Listopad 2017, autor: Pepyczech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 před 6 hodinami, ski1961 napsal: @MilanHos Ty říkáš tomuto zatékání z videa kokotina ? no zřejmě tím postižený nejsi, jinak bys asi mluvil jinak :-) Neboj ”postižený” to takto má každý ale stejně tak postižený je to video. Už to tu na fóru je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 @MilanHos prosím tě a kde už to je ? snažil jsem se hledat včera, ale nějak jsem nic nenašel, možná neumím hledat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Promiň nevím to jistě kde to je, hledat se mě to moc nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Právě teď, MilanHos napsal: Promiň nevím to jistě kde to je, hledat se mě to moc nechce v pohodě, nic se neděje..já včera hledal, jestli už to tu není, abych nezakládal stejné téma, ale nějak jsem nic nenašel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 ja vim kde to je, jeste aby ne, kdyz jsem tam to video daval ostatni - fabia III (posledni strana) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 A pročto nenapíšeš hned v prvním tvém příspěvku?!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 protoze se tam zatekani neresilo, navic si myslim ze solo tema je ok, tam to za chvili zapadne a nikdo to uz nenajde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 @Bikes no nedivím se, že jsem to včera nenašel, protože jsem to zatím nenašel ani ted po nápovědě..Fabia III - ostatní - poslední stránka ? tam jsou stránky 3, ale nic tam není :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 spatne jsme se pochopili, toto tema, posledni stranka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 4. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 @Bikes aha ? :-) tak tady bych to opravdu nehledal, navíc na straně 168..to bych četl hodně dlouho :-) a tam se o tom moc nemluví, tak možná je toto samostatné vlákno lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 ano, proto jsem na to neupozornoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 ale stejně je pěkné, že jsme se po třech měsících probudili. Už je to i na německém foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.