Jump to content

Karoq kódování

ferda25

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Zdravím. Viete mi poradiť, ktoré úpravy nového Karoqa kódovaním prejdú cez servisnú prehliadku a pri ktorých bude problém?

Chcel by som nasledovné: deaktivovať startstop a ostrekovače svetiel, aktivovať diaľkové zamykanie aj pri naštartovanom motore, predĺžit čas kým začne zvukové upozornenie pri nedržaní volantu pri Travel Assist, aktivácia videa za jazdy, sklápanie pravého zrkadla pri cúvani, vypnúť zvukové upozornenie pri otvorených dverách a naštartovanom motore; plus ak to bude možné, zvýšit rýchlostné obmedzenie pri pACC pri značkách rýchlosti (napr. z 50 na 55 a pod.) a nahradiť na volante funkciu hlasového ovládania funkciou telefónu.

Vďaka.

"nahradiť na volante funkciu hlasového ovládania funkciou telefónu"

Ak mas na mysli vyvolanie Google asistenta tak to staci podrzat tlacitko hlasoveho ovladania dlhsie 2 sec. a neozve sa Ti auto, ale Google 🙂

Edited by medoo

Vďaka za odpoveď. Ano to poznám. Len sa niekedy so Siri nezhodneme, koho má vytočiť – väčšinou vytočí len mňa ;) na doterajšom aute (Golf VI) som sa po stlačení tlačidla telefónu na multifunkčnom volante dostal do menu prehľadu hovorov a rýchlo som vedel nájsť adresáta… neviem, či je možné to nejako takto nastaviť aj na volante Karoqu…