Shaarky Vloženo 19. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 ...můžeme porovnat, také se mi "staví jinak" Zkusím to nahrát, jestli si vzpomenu, oproti zdi...možná je to placebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Únor 2018 Sdílet Vloženo 19. Únor 2018 Pokud se staví jinak, tak to je jen tím, že předtím nikdy celý proces neproběhl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whokerz Vloženo 20. Únor 2018 Sdílet Vloženo 20. Únor 2018 byl jsem v servise na olej, a na superbu 6/2017 delali nejakou upravu/akci prave kolem svetel, ale starsi superb 5/2016 pry dotcen neni a ano, po nastartovani se to kalibruje jinak, alespon pocitove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Únor 2018 Sdílet Vloženo 22. Únor 2018 Jirko to se týká všech Superbů, nebo tam je od-do? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Hermann Vloženo 23. Únor 2018 Sdílet Vloženo 23. Únor 2018 Zdravím Vás, stejný problém Superb III 2/2017. Včera večer začalo. Dnes znovu. Po dalším nastartováním svítili už OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ahoj, zjistil jsem při jízdě v noci že se mi nenatačejí xenony. Natočil jsem si kalibraci při startu . A vypadá to ze kalibrace vůbec neprobíhá jako by byli čocky zaseknuté.Je tohle normální ? 044387D5-2BE9-4FAB-8B7A-2D9BBEDA7F19.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Máš ovladač na poloze auto? Ve standardní poloze se mi taky nanatáčejí, stejně tak pokud máš zapnutý režim ECO a nebo v individualu nastavení světel na ECO. Nějakou kalibraci jsem na tom videu ale viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AntonioB721 Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Ahoj díky moc, ovladač mám stále na poloze auto ale popravdě nejsem si teďka jistý jestli jsem najel na eko to ještě zkontroluju . Kalibrace nějaká jakoby probíhala ale když to má udělat ten typický pohyb zprava doleva tak jakoby se ti čočky kousli ale uvidím až přijdu k autu tak zkontroluj jestli to není v režimu eko popřípadě zkusím přepnout na normál a uvidíme co to udělá, stejně v pátek jdu na 30000 servis a bylo mi oznámeno že budou dělat nějaký přenastavení světel právě ohledně toho je zůstávali viset a svítily do země i když u mě to neprojevilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Březen 2018 Sdílet Vloženo 20. Březen 2018 Jj na to je nejaka TPI, taky mi to delali. Ale ja jsem s tim problemy nemel, resili mi tim problemy se svitici kontrolkou nefunkcnich prednich dennich led a taky problikavani protijedoucich aut pri sviceni dalkovymi na SLA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Ahoj, mám trochu jiný problém, měnily mě jedno světlo a i když světla údajně seřídily a pak i podruhé v rámci reklamace, kdy i nahráli nový software řešící problém, o kterém se píše v tomto vlákně, auto svítí velice dobře, ale jen do malé vzdálenosti (nicméně určitě mnohem dál než dva tři metry...) a pak následuje ostrá tma. V servise tvrdí, že už není co seřizovat a že světla jsou OK. Když na dálnici předjíždím a nebo jsem předjížděn jiným Superbem, vidím, že svítí více do dálky a není tam tak ostrý přechod světlo versus tma. Problém jde vidět na fotce, ale není moc ostrá. Myslíte, že je to jen o seřízení světel v asi jiném servise? Jo a dodám, že kalibrace po nastartování probíhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 26. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 Zrovna včera jsem jel pár desítek km v totální tmě...a pochvaloval si, že ty Xenony na SuperBu vůbec nesvítí zle, zvláště když v okolí není žádné další osvětlení. Podle fotky se mi zdá, že ti to opravdu svítí příliš krátce, nejlépe porovnat s jiným Supem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HynekV Vloženo 26. Březen 2018 Sdílet Vloženo 26. Březen 2018 (editace) před 7 hodinami, Lukáš P. napsal: Ahoj, mám trochu jiný problém, měnily mě jedno světlo a i když světla údajně seřídily a pak i podruhé v rámci reklamace, kdy i nahráli nový software řešící problém, o kterém se píše v tomto vlákně, auto svítí velice dobře, ale jen do malé vzdálenosti (nicméně určitě mnohem dál než dva tři metry...) a pak následuje ostrá tma. V servise tvrdí, že už není co seřizovat a že světla jsou OK. Když na dálnici předjíždím a nebo jsem předjížděn jiným Superbem, vidím, že svítí více do dálky a není tam tak ostrý přechod světlo versus tma. Problém jde vidět na fotce, ale není moc ostrá. Myslíte, že je to jen o seřízení světel v asi jiném servise? Jo a dodám, že kalibrace po nastartování probíhá. Tohle je dle mého na reklamaci opravy. Editováno: 26. Březen 2018, autor: HynekV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 29. Březen 2018 Sdílet Vloženo 29. Březen 2018 (editace) Ahoj, take jsem zaznamenal problem s prednimi svetly, resp. s levy svetlem. Po nastartovani se provede kalibrace a svetla se srovnaji a zdaji se byt OK. Pokud se rozjedu, tak po nejakem case (a par zatackach) se svetla jako kdyby rozejdou. Prestanou se natacet spolecne, ale leve svetlo jako by se zacalo vice natacet doleva. Po ostrem zatoceni doleva, doprava a zpet se mi zda, jako by se leve zacne courat a skoro se paprsky na chvili prekrizi. Hlavne mi vsak vadi, ze se leve svetlo jakoby posune dolu a pri jizde rovno (jedno jakou rychlosti) pak porad sviti nize nez prave. Potvrdilo se mi to ve meste, kde jsem dojel rovno za auto prede mnou v kolone a videl paprsek svetla na jeho kufru. Po zastaveni cca po 2 sec. se leve svetlo prestehovalo do spravne vychozi pozice. Nevim, zda to není 'mestsky' rezim, který se uvadi v manualu, ale je divne, ze to leve svetlo sviti nize i když jedu mimo město (>80km/h) nebo po dalnici. Takze jsem to zkusil proti zdi a natocil to na mobil. Je tam krasne videt, ze po zastaveni (volant stale rovno), se leve svetlo posune doprava (1) a pak nahoru (2) do zakladni pozice viz schema nize: Nikdy drive jsem si toho nevsimnul, ale posledni dobou to dela porad. Je to normalni? Dela Vam to taky? Auto je Combi Style+ MY2017, svetla Bi-Xenony bez DLA, prepinac v pozici AUTO. Diky OnMi LeftFront.mp4 Editováno: 29. Březen 2018, autor: OnMiT312 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Březen 2018 Sdílet Vloženo 30. Březen 2018 (editace) Ten posun leveho xenonu po zastaveni je normalni. Tam chyba neni. To ostatni dle popisu nedokazi od stolu posoudit. Edit: jenom si ted nejsem jist, zda po zastaveni mi ten levy xenon krome pohybu doprava, taky nepovyjede o kousicek nahoru... Na tom tvem, ten pohyb nahoru nevidim. Jeste edit: tak asi jo, mam dojem, ze mi jde kousek nahoru. Nasel jsem podobne video. Sice golf, ale princip stejny. Editováno: 30. Březen 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Duben 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 Tak zdá se, že oficiální oprava 94K1 není zcela úspěšná... Včera zůstal dole pravý světlomet, dnes levý... 20180404_065225.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš P. Vloženo 4. Duben 2018 Sdílet Vloženo 4. Duben 2018 V jakem origo Skoda servise v Brne jsou machri na serizeni bixenonu? Tam kam jezdim se zda ze to moc neumi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 8. Květen 2018 Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Pred pár dňami sa mi stalo to isté - našťastie ešte iba prvý krát. Jeden xenón proste zostal svietiť do zeme. Napadlo mi, či to nebolo byť tým, že ešte počas kalibrácie xenónov po naštartovaní som ťukol do ovládača na diaľkové svetlá a zapol som automatický režim. Zatiaľ neriešim, keď sa to stane viac krát, určite budem. Inak pred cca mesiacom som bol na prehratie firmvéru svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Květen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2018 Tak si to příště nahrej a pošli do servisu, protože pak budou tvrdit jako mne, že po zásahu se jim ještě nikdo nevrátil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Nechcu zakládat nové vlákno - setkal se někdo s občasným problikáváním xenonové výbojky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 (editace) Dík. Docela by mě zajímalo, jestli je to zmetek a nebo má tak krátkou životnost (necelé dva roky a 62 tis. městského provozu). Patří do S3 výbojka DS3? V návodu je odkaz na odborný servis. Editováno: 26. Červen 2018, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 No možná to zaměnil někdo v bazaru/u předchozího vlastníka. Kdo ví, co se s autem dělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Červen 2018 Sdílet Vloženo 26. Červen 2018 Ano,vybojka je D3S,vacsinou klasika osram standart. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Menil uz niekto vybojku?Skutocne musi ist dole podblatnik a nasledne spravit cez diagnostiku zakladne nastavenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Tak to předepisuje dílenská příručka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.