Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dočasně uzamknuto do rozhodnutí o způsobu řešení tohoto nechutného představení. Upozorňuji dopředu, že téma bude zároveň s tímto krokem promazáno, takže příspěvky, které jsou z části mimo téma a hlavně hrubě odporují pravidlům fora a elementární slušnosti, a z části se sice týkají tématu, budou také smazána. Nebudeme tady dělat editory a revidovat, která věta je OK a která už ne. Pokud tedy nejste schopni rozlišit, co je ještě únosné a co už ne, je to vaše smůla a váš problém. Nikdo nikoho nenutí veřejně reagovat na nějaké blábolení některých jedinců a nikomu to v žádném případě nezakládá právo být taktéž off topic, nebo dokonce na ně reagovat osobními útoky.

• Líbí se mi 1
  • Negativní 3
  • o 1 měsíc později...
Vloženo
V ‎11‎.‎09‎.‎2018 na 9:26, ferda25 napsal:

To bohužel já zatím v tomto stádiu nemohu a Ty díky tvým kamarádům víš moc dobře oč se jedná. Určitě zde bude na konci úplný seznam včetně jmen zkorumpovaných policistů. Musí si uvědomit, že každý z nich kdo koupí auto se slevou proti ceníku, tím tak přijal úplatek.

Také jsem koupil auto se slevou (20%), nemyslím si, že jsem tím přijal úplatek. Kdy bude ten slibovaný úplný seznam?

Vloženo (editace)

Dle tvrzení zaměstnance Škoda-Auto, při tak velké slevě vzniká firmě Škoda-Auto a.s. škoda. Přijetím tak velké slevy z tvé strany je evidentní přijetí úplatku, pokud jsi stání úředník nebo jiný státní zaměstnanec s rozhodovací pravomocí.

Pokud zde nebude seznam, bude jinde. Až vše skončí soudem, bude vše zveřejněno a bude se řešit majetek každého kdo mě nějak poškodil a cesta jak si k tomuto majetku pomohl!!!

Policisté v tomto státě dostávají jako trafiky pronájem benzínek, státní zástupci si staví vily za milióny bez zápisu na katastru o zástavním právu...atd..

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Jaktoze nee? Vzdyt to VIN je ze smlouvy, kterou ferda postnul to tohoto threadu 21.1.2018.

post 21.1.2018

Jestli bylo bourane, jak tvrdis, by mohl potvrdit ferda, pisi tam po prvnim majiteli a stav tachometru 10917 km, v lednu 2018 psal ferda, za ma najeto jen 8300 km.

Vloženo

I já tam ten VIN vidím. A pokud si dobře vzpomínám, Ferda kdysi psal (asi i do tohoto tématu), že nějaké reklamace nechtěli uznat právě z důvodu předchozí havárie, tedy bourané patrně bylo, ač to klasicky škodaplus nepřiznává.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...