ibatak 5 Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 Cim vsetkym si prechadza auto pri Launch control? Viem si predstavit ze na ten moment ked auto akceleruje zo 4000ot/min je to prenos velkej sily cez prevodovku az na kolesa v kratkom momente, ale ide mi o to ci je nejake racionalne obmedzenie na pocet startov napr. Viem ze pri o mnoho vykonnejsich autach som sa docital, ze po par pokusoch nastali technicke problemy rozneho typu. Aj predajca ked mi odovzdaval auto tak tak nejak naznacil ze je to sice tam, ale nejak casto by to nepouzival. Quote Link to post Share on other sites
foji 28 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 No bylo mi řečeno to samé. Po pravdě to moc nepoužívám - naposled když jsme porovnávali zrychlení s Alfou Romeo Veloce 280hp. Po asi 5 - 6 pokusech mi to hlásilo přehřáty DSG. Nicméně třeba takový Porsche udělá těch LC třeba 50x za sebou bez problému a to to ještě startuje z 5-6 tisíc otáček. Quote Link to post Share on other sites
ibatak 5 Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Tomu celkom rozumiem - viem si predstavit ze PDK je stavane na ine vykony.Ako skoncilo porovnavanie s Alfou?Po tom co ti vypisovalo priehratie tak malo auto nejake odmedzenia? Alebo stačilo len nechat schladit? Quote Link to post Share on other sites
foji 28 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 Stačilo to nechat chvíli zchladit a pak to zase šlo. Pocitově jel líp superb, ale na stopkách byla rychlejší alfa. Ta auta jsou úplně odlišná, srovnatelný je jen obsah a výkon. Quote Link to post Share on other sites
ibatak 5 Posted February 13, 2018 Author Share Posted February 13, 2018 Uz len zo zaujimavosti... Pamätáš si aj casy na 100? Superb ma 5.8 alfa 5.7 ak som to spravne pozeral. Quote Link to post Share on other sites
foji 28 Posted February 13, 2018 Share Posted February 13, 2018 5.8/6 vs 5.6 mám pocit, ale zrovna AR veloce neměla LC nebo nebyl použit. 1 Quote Link to post Share on other sites
Martin18 8 Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Technicky dotaz - pri launch controlu sepnou pustenim brzdy lamely spojky napevnou nebo je tam nejaky elektronikou rizeny okamzik prokluzu? Quote Link to post Share on other sites
janmanas 69 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Nedávno jsem se o této funkci dozvěděl a určitě ji u nového auta neplánuji dlouho zkusit, dokud nebude mít motor a auto celkově něco za sebou. Jaké máte zkušenosti s ním vy? Už jste vyzkoušeli nebo si netroufáte? Nebo dokud je auto v záruce :D Díky za postřehy, rady Quote Link to post Share on other sites
Patrik1971 682 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 To by si chcel cakat 5 rokov,aby si vyskusal LC?Oficialna funkcionalita,kludne ju vyskusaj kedykolvek. Quote Link to post Share on other sites
Lancelot 182 Posted March 2, 2020 Share Posted March 2, 2020 Vyzkoušel jsem asi 3x, u 4x4 poměrně solidní zrychlení z nuly. Nicméně vzhledem k předstartovní přípravě jako u raketoplánu (vypnout přes radio ASR, dát S, brzdit levou), je to pro běžný provoz nepoužitelné, nehledě na to, že auto takto dostává po prdeli. Quote Link to post Share on other sites
PiZi 4 Posted March 3, 2020 Share Posted March 3, 2020 Zajimalo by mne, jaky je rozdil ve zrychleni s LC a bez LC :) Pokud je s LC 5,7 (predpokladam, ze tabulky ukazuji vzdy nejrychlejsi zpusob), kolik je realita pri beznem startu bez LC? :) Quote Link to post Share on other sites
Mikulas01 0 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Zdravím, chtěl bych se zeptat, jsou funkcí Launch Control vybaveny všechny superby III tsi 200kw jako součást této motorizace? Nebo to má jen sportline? Quote Link to post Share on other sites
Mardako 3 Posted November 29, 2020 Share Posted November 29, 2020 Ahoj nemám Sportline ale L@K a mám ho Quote Link to post Share on other sites
Delphin 39 Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Já ho mám i v 2.0 TDI L&K. Občas pro potěšení své nebo dětí použiju. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts