bouchy Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 @Josef_1 Proplach, ideálně dvojitý, udělali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Tvrdili ze proplach udelali,kolikrat jsem se neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 Tak asi opět reklamace, co jiného?! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 (editace) Už jsem to tady psal x krát, mě udělali proplach špatně a ucpal se mi regulační ventil. Už bez keců to vzali znova na reklamaci a Denso je dva roky ok. Editováno: 2. Srpen 2022, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 2. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2022 No jo ale ted mi to piska zatim nepatrne,takze otazka co by mi na to rekli. Tim ze by udelali blbe proplach,tak by to zacalo piskat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Otázka co je to nepatrně, jestli jsi nespokojený a pod zárukou tak je otravuj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 No zaruka na auto uz skoncila, ale opravovali to jeste v zaruce, tak je otazka do jake doby se da ta zarucni oprava reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Právě proto bych to neoddaloval a řešil. Pak už to budeš mít za své a levné to jak všichni víme neni a levnější to už nebude :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 i kdyz je auto uz po zaruce tak na tu opravu samotnou by mela byt prece taky zaruka museli neco odrbat, u me porad bez problemu a taky uz to budou pres 2 mesice ted. klimu nikdy nevypinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 Nevím jak ostatní, ale já mám celý rok nastaveno na 20° (v hicu o něco víc) a nechávám klimatronik žít vlastním životem a každé zašustění sleduju. Ale už jsem zaslechl názor jednoho jadranofila, který ji celý rok kromě cesty ke slanýmu rybníku nepustí prý, aby se mu nevyfučela 🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 3. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2022 To je dobré..:) Dúfam, že keď si kúpi colu, tiež ju ani neotvorí, aby mu nevyfučal CO2. :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chewro Vloženo 9. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2022 pripojim sa sem. podarilo sa niekomu vyreklamovat kompresor v Bratislave? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander Németh Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Mne to uznali a 19 septembra mi to budú meniť za denso takže som rád a dufam že mi problém potom už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branik71 Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 před 10 minutami, Alexander Németh napsal: Mne to uznali a 19 septembra mi to budú meniť za denso takže som rád a dufam že mi problém potom už nebude V ktorom servise to bolo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander Németh Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Právě teď, Branik71 napsal: V ktorom servise to bolo? Mne to uznali v Dunajskej Strede v autorizovanom servise nakoľko som odtial, ja som im pustil, nahratý zvuk a ešte som im povedal nech idu na testovaciu jazdu a tam to technik započul a objednali mi Denso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branik71 Vloženo 29. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2022 Právě teď, Alexander Németh napsal: Mne to uznali v Dunajskej Strede v autorizovanom servise nakoľko som odtial, ja som im pustil, nahratý zvuk a ešte som im povedal nech idu na testovaciu jazdu a tam to technik započul a objednali mi Denso Mne to este pred rokom menili,no bolo mi povedane ze mi mozu iba sandem dat a samozrejme som na tom istom,ci novy ci stary stale to iste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander Németh Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 V 29. 8. 2022 na 11:58, Branik71 napsal: Mne to este pred rokom menili,no bolo mi povedane ze mi mozu iba sandem dat a samozrejme som na tom istom,ci novy ci stary stale to iste. a reklamoval si to aj viac krát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branik71 Vloženo 11. Září 2022 Sdílet Vloženo 11. Září 2022 před 2 hodinami, Alexander Németh napsal: a reklamoval si to aj viac krát? Nie,ked si mam predstavit kolko namahy ma to zase bude stat a doprosovat sa niekomu,no ja osobne nemam dobre skusenosti s autorizonymi servismi Skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexander Németh Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 (editace) V 11. 9. 2022 na 20:18, Branik71 napsal: Nie,ked si mam predstavit kolko namahy ma to zase bude stat a doprosovat sa niekomu,no ja osobne nemam dobre skusenosti s autorizonymi servismi Skoda. tak dnes som dostal späť auto a už je to v poriadku vymenili mi to za Denso, takže zatial spokojnosť, ja som zatial spokojny s mojim autorizovaným servisom Editováno: 20. Září 2022, autor: Alexander Németh 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 Tak ještě aby udělali dobře veškeré úkony. Já na jaře zjistil že klima neklimuje, udělali špatně proplach a špony ucpaly regulační ventil. Uznáno a opraveno kupodivu bez keců. Takže dál sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limer Vloženo 10. Září 2023 Sdílet Vloženo 10. Září 2023 Zdravím. Taky mě bzučí klima. Řešil jste to někdo v Havexu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 11. Září 2023 Sdílet Vloženo 11. Září 2023 Já řešil u dvou Rapidů v AS V-Auto Žebrák a obě vyreklamovány. Loni v září byla cena pro ŠA cca 33tisíc za tuto záruční opravu. Což bez záruky za svoje by se asi moc lidem měnit nechtělo. Od výměny za Denso u obou aut ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.