Přejít na obsah

Škoda SCALA


Petrzi

Doporučené příspěvky

A jako proč osekané, kliky a zrcadla, jde o nějaké pozérství? Mají co potřebují dle specifikací, třeba zadní sedačky v kožence je asi jasný proč, ani bych se nedivil, kdyby se zadní okna nedaly vůbec otevřít, specifická elektroinstalace nejen na majáky, vysílačku, ale na další příslušenství, v O3 s rámem mají i schránku na dlouhé zbraně, někde jsem viděl i zásuvku 230v. Stačí se na nějaké ukázce a před kovidem jich nebylo málo do jejich auta podívat. Já jim vlezl kdysi i do pasata a ne jako zákazník. 

Teď jsem si projel na netu nějaké fotky a O2 i O3 jsem viděl zrcátka i kliky černé. 

 

Teď jsem si vzpomněl, že jsem u známýho viděl kdysi jejich bývalou feldu, byla teda ohrkaná, ale měla lyžinu pod motorem, několik 12v zásuvek navíc, mříž v kufru a koženky vzadu a možná ještě něco. 

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jo, ale dříve ty jejich auta vycházeli v podstatě s nejnižší u nás prodávané výbavy a k tomu doplněné co oni potřebují. tady je jiné to, že je to ještě více osekané než ta "naše" základní výbava normálně. Jinak zadní okna mi dávají smysl buď elektrika, aby to šlo vypnout, nebo napevno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Až auta dorazí, tak napíšu něco o výbavě a popřípadě nějaké foto. Předpokládám, že vzadu to bude mít švihadla, kožené sedačky vzadu atd.  Dnes je u nových policejních vozidel největší problém s elektrikou a dobíjením, protože všechno vybavení je extrémně náročný na baterku, ať je to hlavně vysílačka, majáky, dobíjení lustračních telefonů popř. tabletů atd. Ono ne vždy se dá opustit auto se zapnutýma majákama a nastartovaným motorem, vysílačka taky jede celou dobu, pak k tomu přijdu trochu zima a je problém.

  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ono, když se v tom vozí všechna ta výbava, takm si to zase o těch 5 cm sedne . Možná proto je to tak udělaný, protože to auto vozí plnej kufr vybavení od trezorů s dlouhejma zbraněma, neprůstřelné vesty aj. Někdy je ten kufr úplně plnej.

Editováno: , autor: Skodascalacng
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víc info k výbavě, ochrana spodku a zvýšení podvozku

 

https://www.novinky.cz/auto/clanek/skoda-scala-se-predvedla-v-policejnich-barvach-40347090#dop_ab_variant=0&dop_req_id=s2unEeI47vr-202101071009&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Editováno: , autor: ben06
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...