Ondra16V Vloženo 28. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 Dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2024 Stůl zarezervován na 15 hod. Restaurace je v neděli otevřená do 18hod, kuchyně vaří do 17hod. 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2024 Teď mi volali z Bašty na neděli, jsem nasraný. Máme si prý vybrat společně ze 3 jídel, které nám na oběd uvaří. Že je to z důvodu čekání, aby se třeba hodinu nečekalo na jídlo. Ptal jsem se, proč mi tohle neřekli, když jsem to tehdy rezervoval. Odpověď byla hmm, já se omlouvám. Většině z vás jsem už tuhle informaci napsal, viděl bych to na jiný lokál. Házejte tady klidně tipy, kde zajít na jídlo Co třeba tohle? https://maps.app.goo.gl/wTn5uUPAh3hhovgL6?g_st=com.google.maps.preview.copy 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2024 Změna podniku domluvena, v 15:00hod nás budou očekávat. Stůl jsem zarezervoval pro daný počet lidí na seznamu. Takže jedeme tady. https://maps.app.goo.gl/wTn5uUPAh3hhovgL6?g_st=com.google.maps.preview.copy 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2024 Ségra se dnes na Islandu vydala na místo, odkud Jirka spadl. Zapálila tam aspoň svíčku Byl tam šílený vítr. Ten se zastavil v momentě, kdy zapálila svíčku. Náhoda? 4 1 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 8. Září 2024 Sdílet Vloženo 8. Září 2024 Fabiu som trochu prevetral, bol som doma za nejakých 2:15 h. Každopádne nechápem, že ako som dávnejšie dal s Fabiou trasu Bratislava - Trieste - Bratislava za jednu noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2024 Jedna společná, kde jsme všichni Díky moc za sraz 13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Skvely sraz. Dekuju vsem 🙂 1 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 to teda byla mega účast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Seřadili jste pěknou hotjalnu 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Zbytek fotek ✈️ (.) (.) A oběd 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Díky za super sraz a za přijetí nového vozítka.🙂 Parkoviště v Olomouci Parkoviště u restaurace Můj hlavní chod (dezert vyfocený nemám) A nakonec zdejší letadlo a výběh se zvířectvem 2 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Předsraz v Mohelnici s @Bikes + @ExecutedDonut => Squadra Azzura Olomouc 🕯️ Motorest Auta Nový kočár na srazu Jako vždy fajn lidi. Bašta byla také dobrá, horké maliny taktéž a malinová limča jakbysmet. Díky @Ondra16V za organizaci a operativní změnu, která se podle mě povedla! 1 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Září 2024 Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Předpředsraz s @Bikes na Červenohorském sedle Modrá a ta správná modrá Video z dálky ať nemusím zamazavat spz VID_20240908_111159.mp4 Předsraz s @Bikes a @Pawouk v Mohelnici Letadlo na farmě Zbytek fotek nechť si doplní ostatní protože kamera začala zase zlobit 😀 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2024 Jsem rád, že se podnik líbil. Za rok to tam můžeme zopakovat 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 aj koozenky byly,parádní ucast a hlavně že se vydařil,škoda že mi to nevyšlo...příště.🤧 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 14. Září 2024 Sdílet Vloženo 14. Září 2024 Pocitame s Tebou 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.