Sharpp Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Při zařazení zpátečky mně nesvítí vzadu světla. Žárovky a pojistka jsou v pořádku. Kde bych našel spínač na zpětná světla? Předem za pomoc děkuji. Editováno: 27. Říjen 2006, autor: Sharpp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolešo Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Na převodovce, konektor je blízko vyvažovacího závaží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Vytáhni konektor na převodovce a na volném kabelu zkus propojit obě zdířky, pokud se ti rozsvítí světla, je to jasné .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 JJ bude to ono mě se to stalo taky kabel byl přetrhnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharpp Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Díky,závada je odstraněna. U spínače byl upadlý konektor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tofik Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 (editace) Ahoj mám stejný problém, nesvítí mi světla zpátečky! (pojistky, žárovka ok) Má se vyndat nějaký konektor u převodovky, vůbec nevim kde přesně, jsem amatér. Můžete pomoct, třeba foto, nebo podrobný návod. díky moc! Editováno: 5. Červen 2007, autor: Tofik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Může vypadat třeba takto, je jich ale vic druhu. Najdes ho v leve casti motoroveho prostoru (pohled ve smeru jizdy). Resil jsem take problem, ze mi nesvitily svetla a bylo to vadnym cidlem. Toto cidlo mi prislo zhruba na 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Mam podobny problem, byl v pytli ten spinac na prevodovce, ale po vymene svete div se, stale nefunguje respektive kdyz jej vysroubuju a vyzkousim naprazdno tak jde a kdyz ho nasroubuju zpatky tak nejde. Ma nekdo nejaky napad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 opraveno, pridal jsem 1mm podlozku a uz zase chodi jako novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 (editace) JJ. Měl jsem podobný problém a řešil ho stejně - podložkou Editováno: 31. leden 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juri23 Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 zdravim.. neviete niekto objednavacie cislo tohoto spinaca spiatocky ?? je z oct1 1.9TDI 81kW. r.v 2002 dakuujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMORE Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 Ahoj, mám podobný problém, když řadím R, tak světla jen probliknou, ale když dojedu pákou až na aretaci, tak zhasnou. Když dám páku do "neúplného" zařazení - cca půl napůl, tak světla svítí, ale blbě se mi tak vnoci couvá a bojím se, že rychlost vyskočí. Pomůže výměna čidla, nebo má někdo jinou radu. Dík za každý nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 31. leden 2011 Sdílet Vloženo 31. leden 2011 zkus vyndat spinac z prevodovky a vyzkouset jeho funkci, treba ho bude stacit jen podlozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 Ahoj, vím že už se tu nic dva roky neřešilo, ale přesto to zkusím. Já mám opačný problém, jakmile otočím klíčkem, tak se mi rozsvítí světla zpátečky a svítí pořád, ať jsou světla vypnutá či zapnutá a ať je zařazen jakýkoliv rychlostní stupeň, poradí někdo? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 16. Červen 2013 Sdílet Vloženo 16. Červen 2013 co tak odpojit konektor zo spinaca a uvidis kde je zrada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák Šafr Šafránek Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 (editace) nazdárek. nevíte kde sehnat ten protikus? ten konektor co vede nekde od motoru z toho svazku? .. me se tam ulamal kabel primo u toho plastu a jelikoz je to nerozebiratelny (zda se), tak musim koupit novej, ale v kelly sem nic nenasel tak nevim ( .. nebo mam zajet na vrakac??.. tak sem to nasel. ale jak se tam napachaj novy kabely abych si to mohl propojit? .. nemate s tim nekdo zkusenost? http://www.autobyznys.cz/x19755/svorkovnice-octavia/fabia/oct2/fab2/superb/roomster-2-polova;-1j0973702 Editováno: 22. Srpen 2013, autor: Myšák Šafr Šafránek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 musíš to prepinovať...jeden postup máš tu http://forum.skodahome.cz/topic/29151-prepinovani-svetel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 Zdravíčko.. Nastal mi ten samý problém, že couvačky nesvítí ale žárovky i pojistka OK. Chci se podívat na to čidlo a jak se tady psalo tak ho najdu v levé části motorového prostoru. Šlo by prosím upřesnit jestli se k němu dostanu zvrchu nebo musím zvednout auto a pak zespodu..? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2013 zospodu to máš najlepšie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 Tak jsem to zkusil, odpojil konektor, propojil a světla svítila. Takže čidlo je špatné. OK. Druhý den se mi ale zpátečka dvakrát rozsvítila a pak zase ne. Kdyby bylo čidlo špatné tak to přece nesvítí vůbec, ne? Co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 26. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2013 rozebrat, otvorit, mozno to rozchodis, moze tam byt zaoxidovane alebo zlomené kontakty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 27. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2013 Ok. Zkusím a uvidíme. :-) Díky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolo Vloženo 15. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2013 Dobrý den, prosím o pomoc, také řeším nesvítící světla zpátečky. Žárovky a pojistka jsou v pořádku, spínač na převodovce také. Ale v kabelu který vede do spínače jsem nenaměřil žádné napětí, nevím kde hledat další možnou příčinu. Jedná se o octavii I 1.9TDI 96kW, r.v.2003. Předem děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Zdravím všechny, taky mi nesvítí zpátečka, chci se podívat na čidlo zpátečky na převodovce, ale nejsem si jistý, zda-li je to ono, pod baterkou, viz foto. Je to, prosím, ono, ta zakroužkovaná část? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.