Přejít na obsah

Technické problémy a závady


losllanos1

Doporučené příspěvky

Takze operadlo sedanky objednane, uznali reklamaciu. Ukazoval mi i v systeme na pc konstrukciu. Mechanizmus je priamo v kolecku. Infikacia nizkej hladiny aktivovana, cidlo malo. Spatna klapka na hadici nie. Sos je softwarova vec, takze centrala sa ma vyjadrit, ako maju postupovat, kedze ziadnu chybu to nehlasi. Plast sklapania mechanizmu vraj vyrieseny. Plast skrutiek nie, oni to tiez nelepili a novy zmysel nema davat, kedze to je to iste. Poriesim ja. Kompresor testoval bez zataze. Otestujem na astre a ak to vyhodo poistky, objednaju novy, cislo uz mal nahodene. Geometria ok, volant budeme riesit najblizsie, ze nech to este sada.

Pristup servisu zatial fakt ukazkovy. Aj napriek zaverecnej mi krasne ukaxal i v systeme veci a prezreli i system ostrekovania a ine. Plus som kupil uz i 1l oleja. Po 6400km uz budem dolievat. Nieco nad polovicou je na riske. Minule bolo po max.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@slovacik dal som aktivovat ten conect, bolo to neaktivne. Ale kartu som videl 2 tyzdne dozadu, ked to nabehlo a odvtedy nie. No na kartu som sa nepytal priamo. Olej sj mne pride skoro. Na predoslom sa hlasil cca po 25t km a nedolieval som cely cyklus. Iba raz, ked tesnenie pod vypustacov skrutkou prepustalo. Operadlo budes musiet nejak dokazat. Sprsv video, ci dake fotky. Ja som im dal video na usb.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podla mna ak viacery budu riesit operadlo, casom to budu riesit uz bez dokazu, len daky test mozno predpisu servisu, ci tak nz overenie.to buchanie som odlozil na jar. Teraz ked je chladno to pocut len zriedka a to by siel cely panel dole ako sa vyjadril rano pri preberani. Tak to na blind, ked to nerobi stale tetaz, nechcem davat rozoberat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

est ek tym vzperam zadnych dveri. vcera sme sa o tom bavili. ze tie zadne dvere su tazke. ako je to vyrobna vada, ze vzpery su poddimenzovane, no myslim si, ze je to i tym, ale toto si overim, ze vzpery na zadne dvere budu asi pri variante so sklom, take iste ako pri celoplechovych dverach, ktore su lahsie.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V servise aktivovali ten snimac hladiny kvapaliny. Jasne, ze dnes dosla voda a nic nehlasilo. Takze vlastne nic sa nevyriesilo. Idem skusit ten kompresor a tie plasty pri zadnom sedaku. Tipujem, ze to bude to iste ako predtym. Sos svieti ako vianocny stromcek. Kazdu druhu jazdu. Vzdy ked sa tesim, ze si zqjazdim, ze uz dlho klud, to zacne hlasit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

 

něco mi v autě neustále rezonovalo, tak jsem zjišťoval co by to mohlo být. Nakonec jsem přišel na to, že je uvolněný vrchní kryt odkládací poličky pod panelem klimatizace. Bylo tam volně vložené čidlo, které mělo být očividně uložené v plastových pacičkách. Kromě toho z čidla vedl jeden obnažený kabel, který nebyl nikam zapojený. Dirka by tam pro něj samozřejmě byla. Nevíte co by to mohlo být? ;)

IMG_0039.jpg

IMG_8453.jpg

IMG_8715.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tebe nesvietila ta priehradka? a ja som sa tesil, ci nebude ten kabel na indukcne nabijanie, ze uz len najst druhy :D

fakt kvalita, ked si musis veci dopajat sam. ak by ti rezonovala ked bude teplejsie i ta palubovka pred spolujazdcom a rozoberies ju, daj nam vediet co to je a aj navod, aby sme to mohli dat do servisu uz i s navodom :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vcera som siel cestou kde bolo dost polatane a v lete co mi rezonovalo v aute na drsnom asfalte tak teraz som uz z tych zvukov bol nervozny. manzelka v predu zatlacala na pristrojovku na stlpik a odklad. skrinku pred spolujazdcom a neprisli sme na to, ze skade to vychadzaju tie zvuky ale asi chladejsiemu pocasiu sa tam nieco viac uvolnilo a ten zvuk na nerovnostiach bol fakt hrozny. Opakoval som 3x jazdu koli skusaniu co to je ale nevieme skade to yvchadza. Ale iste od miesta pristrojovky pred spolusediacim. Doma som skusal co to moze byt ale vsetko pekne drzi takze to bude nieco z vnutra. 

chaosrx: to je pod krabickou, co sa ovlada klimatizacia? To sa da len tak lahko vybrat?

 

Editováno: , autor: slovacik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som to mal v reklamacii, al ekedze teraz pod 15c sa mi to neozyva, ci velmi sporadicky, som to odlozil, ze to budeme riesit na jar, kedze by sla do demontu palubovka a to je na dlho. a nechcem nieco demontovat vtedy, ked sa t neprejavuje a nebude mozne presne detekovat, co to robi.

 

inak tema operadlo sedanky. ma napadlo, ze ked pride ram a oni budu prehadzovat veci zo starej sedanky, vnutro a tak, tak vlatne msuia prehodit i airbag v sedanke. tak dufam, ze to bude nadalej funkcne a nebudu zase problemy s vyhrevom, ci airbagom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@csabac Všiml jsem si toho nedávno, říkal jsem si, že jsem to asi ztlumil, ale dneska mi došlo, že to bude tím kabelem vypadlým. 

@slovacik Jde to vlastně vytáhnout úplně samo, jen to vysuneš směrem k sobě, žádný odpor ani. Vlastně to tam skoro nedrží. :D

 

Jinak u mě najednou z ničeho nic úplnej orchestr při jízdě.Lupe vpravo před spolujezdcem u sloupku. Pak rezonuje nějakej plast uprostřed palubky, nejsem schopnej přijít na to kde. Je to šíleně hlasitý a vlastně to nepřestává. Doufám, že to byla ta vypadlá ledka, jinak budu hledat dál. Zatím nejde jet ani s rádiem jak je to hlasitý... Nedělá to jen na nerovnostech, ale i při určitých otáčkách motoru.

Editováno: , autor: chaosrx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@chaosrx tak ten 1. bod budes mat asi to iste co ja a slovacik. s tym, ze u mna sa to objavuje pri teplejsich dnoch. skus zatlacit pred spolujazdcom na makceny plast zvrchu, tam niekde, kde je airbag spolujazdca. mna napadlo to, ze mimo demontaze ak to zacne robit by som dal vybrat kastlik pred spolujazdcom a odtial nejak nahliadnut, ci nevidiet daky kablik ci cosi ine. nie je to ale take ako ked plasty pracuju v spoji, ale skor tupe buchanie. ako keby kabel hrubsi buchal o makceny plast, ci tak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak LEDku jsem normálně připájel ke konektoru zpátky a už zase všechno šlape. :)

 

Jinak posílám ty zvuky, který jsou pořád slyšet, je to to drnčení, bouchání je ze silnice.

 

U toho sloupku u spolujezdce to spíš lupe než drnčí, ale pomáhá na to zatlačit. To už je celá sada zvuků... :D 

 

Nahravka.mp3

Editováno: , autor: chaosrx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se stala zajímavá věc. Nevím jak je je přesně řešena u scaly převodovka, ale dojížděl sem na kruháč a zpomaloval. Podřadil jsem a chtěl se rozjet, ale zůstala zařazená asi trojka a tak to do kopce moc nešlo :D. Musel jsem trochu couvnout, abych uhnul autům na kruháču, tak jsem dal zpátečku a trochu couvnul (i když asi zbytečně, protože by to couvlo samo). Ale pak nešla ani za boha zařadit jednička. Pořád to jenom couvalo. Nakonec pomohlo vypnout a zapnout zapalování. Jestli to udělá ještě jednou, tak budu muset do servisu, ale už vidím jak to vysvětluju a dokazuju, že to fakt dělá. Hlavně nechápu, co má společného vypnutí auta s převodovkou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...