Jan R. Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Interiérová zásuvka na 12V bez zásahu do elektroinstalace za 510,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 2. Červen 2021 Sdílet Vloženo 2. Červen 2021 V 17. 4. 2021 na 19:08, RDMBR napsal: @MOJE_JMÉNO no to se obavam ze to nijak nepujde, ale nechci strasit Na 1,2,3 se solidní opěrka dá běžně koupit. Věřím, že na 4 půjde časem taky. Problém je ale asi v tom, že Oct sociálek jezdí na silnicích minimum, protože kdo už mimo firem na O má, tak si nekoupí úplný základ. Takže se do toho výrobci zřejmě moc nehrnou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Téma loketka vymýšlel jsem, jak zakrýt tu schránku přeci jen po jednom vykradení předminulého auta jsem opatrný. Schránka na kabely, flešky a různé kraviny dobře využitelná. Začal jsem měřit 15 x 20cm chtěl jsem nějaký díl škodovky ať to ladí. Dopátral jsem se k loketce z Octavie2. Za 4 kila na vrakáči měli mít jen ten polstr. Jedu tam, dělňas ho nemohl najít, dal mi komplet konstrukci za tu cenu. Vykuchal jsem ji, konstrukci tam zahodil a výsledek pěkný. Nesmí být člověk dřevo a poradit si 👍🏼. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 A to ji tam máš nějak přidělanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Zatím ne. Vypral jsem ten potah a když mi dal celou na ten spodní plastový dekl přidělám držáky. Nechci vrtat do toho originálu, udělám něco na nacvaknutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2021 Tak se pak pochlub výsledkem. 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Tady loketku dodělal autosalon - stačí koupit zadní výdechy a loketku. Kapsa a předek je stejný. https://www.skodaplus.cz/Car/1776767/skoda-octavia-tsi-1-5-110-kw-active/?isUsed=true&make=brand_32&model=model_404&priceRangeFrom=450000&priceRangeTo=600000&carsOrderBy=FIRST_REGISTRATION_DESC&isSkodaPlus=true&isOneYearCar=true 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Fajn info. Stále ale netuším, co přesně shánět. Nějaká typová čísla by nebyla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 17. Září 2021 Sdílet Vloženo 17. Září 2021 Čísla by se dala zjistit i s cenami, ale ten program nemám. Ale jakýkoliv to v systému vyhledá tu koženou opěrku a ten mechanismus je součást těch zadních výdechů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 https://www.ahifi.cz/skoda-octavia-4-odhlucneni.html?fbclid=IwAR1i7ykQS7ehbUwNtDYeEQuRkB1r-wDE-7bT7ffd2BYxuk-SWMdR93qKWto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaHo Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Zaujimave. Kolko to cca vazi, take odhlucnenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Mají to na stránkách uvedeno. Toto premium 64-68 kg, což není úplně málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Hlavně za ty skoro dva roky si nikdo na hlučnost nestěžoval a už vůbec ne od kol. Jestli na těch 18” má nějaké low pneu, i ta 1.5 je hlučná … to tam popisují, jak kdyby to vyrobila Dacia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 Tomu jsem se taky divil. Uvádějí, že prý OIV se v tomhle směru nijak neposunula oproti OIII. Přitom v každém 2. testu si posun v odhlučnění pochvalují. To samé uživatelé zde na fóru. Spis bych řekl, ze si takovou informací snaží jen lákat zákazníky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 JJ určitě to jako firemní auto nemají, nejeli v tom a chtějí nalákat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OpelInsi Vloženo 14. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2021 ale to že je tam holý plech po odstrojení snáď vidieť z fotiek. Alebo myslíš že kvôli svojej reklame utrhali nejakú tlmiacu hmotu z fabriky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke112 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Ahoj, říkal jsem si, zda by bylo možné vzít sedačky ze Superba 3 a zkusit je dát do Octavie 4 a tím myslím, jak přední, tak i zadní lavici...Je tam šance? Sedačky ze Superba by byly z výbavy L&K se vším všudy a Octavie by měla to samé, až na větrání... Díky za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Nevím jak přední, ale u zadní lavice se obávám, že by se nevlezly na šířku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzarysavy Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 V 30. 4. 2021 na 19:16, Jan R. napsal: Kdyby někomu v Active chyběli háčky, škodovka je prodá za 287,-, díry se závity už jsou z výroby. Díky za zprávu, a toto bude tedy sedět i do Octavia IV (sedan)? Mám verzi Active... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzarysavy Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 V 11. 8. 2021 na 13:31, Jan R. napsal: Téma loketka vymýšlel jsem, jak zakrýt tu schránku přeci jen po jednom vykradení předminulého auta jsem opatrný. Schránka na kabely, flešky a různé kraviny dobře využitelná. Začal jsem měřit 15 x 20cm chtěl jsem nějaký díl škodovky ať to ladí. Dopátral jsem se k loketce z Octavie2. Za 4 kila na vrakáči měli mít jen ten polstr. Jedu tam, dělňas ho nemohl najít, dal mi komplet konstrukci za tu cenu. Vykuchal jsem ji, konstrukci tam zahodil a výsledek pěkný. Nesmí být člověk dřevo a poradit si 👍🏼. Dobrý nápad, přesně jak píšeš, pořád lepší jak otevřená schránka (kvůli vykradení). A je fakt, že by tam šel nalepit oboustranný suchý zip na který by to mělo i držet, ale zároveň jít "odklopit", když se tam člověk potřebuje dostat. Resp. nevíš o nějakém výrobci co by dělal loketky od Octavia 4?, Díval jsem se zde: https://www.loketky.cz/skoda/, tam mají snad všechny loketky, jen na Octavii 4 ještě prostě ne... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzarysavy Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 V 17. 4. 2021 na 17:30, MOJE_JMÉNO napsal: Bohužel loketní opěrka ve verzi Active chybí. Má někdo info, co by obnášelo ji tam doplnit? Klidně i kvalitní NEoriginál. Měl jsem náhražku před léty v OII a bylo to docela super použitelné a vůbec to navypadalo odpudivě. Jsem na ni totiž hodně zvyklý a bude mi od června hooooodně chybět... Ahoj, vidím, že řešíš/resp. řešil jsi stejný problém. Mohu poprosit jen o info jestli jsi nenašel nějakou alternativní opěrku, či jak jsi vyřešil. Moc moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 před 15 minutami, honzarysavy napsal: Díky za zprávu, a toto bude tedy sedět i do Octavia IV (sedan)? Mám verzi Active... Určitě bude měl jsem tu samou. Ty dirky tam musí být vidět, závity jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 před 13 minutami, honzarysavy napsal: Dobrý nápad, přesně jak píšeš, pořád lepší jak otevřená schránka (kvůli vykradení). A je fakt, že by tam šel nalepit oboustranný suchý zip na který by to mělo i držet, ale zároveň jít "odklopit", když se tam člověk potřebuje dostat. Resp. nevíš o nějakém výrobci co by dělal loketky od Octavia 4?, Díval jsem se zde: https://www.loketky.cz/skoda/, tam mají snad všechny loketky, jen na Octavii 4 ještě prostě ne... Suchý zip tam určitě držet nebude, ta hrana je malá. Já tam udělal takové dorazy a byla nandavací celá. Za mě fajn. Najdu foto, pošlu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzarysavy Vloženo 5. Září 2022 Sdílet Vloženo 5. Září 2022 před 5 minutami, Jan R. napsal: Suchý zip tam určitě držet nebude, ta hrana je malá. Já tam udělal takové dorazy a byla nandavací celá. Za mě fajn. Najdu foto, pošlu. Ty jo, tak to kdybys mě pořádně nafotil jako návod, tak budu moc rád, Snad se mně to povede nějak zbastlit. Jako neumím si přestavit, že bych jezdil bez loketky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Může mi někdo poradit jaké koberečky - gumové do Octavie IV ? Na e-shopu je na výběr ze dvou modelů - rozumím tomu správně, že tyto - https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/sada-gumovych-kobercu-octavia-iv/p/5E4061500 jsou pro 2.0 TDI manuál. Respektive nerozumím tomu proč jsou tam ještě jedny jenom pro E-Tec - to má E-Tec jinou podlahu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.