LeeCe Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Zde vyšel článek na téma cena. Osobně jsem taky zkoušel konfigurovat i dříve a konfigurovátorová cena se hodně blížila 900t a to jsem tam neměl zas tak věcí (ja za podobnou cenu po slevě nedávno měl Kodiaqa v LKčku). Nicméně u Kodiaqa jsem měl slevu skoro 20%, ale u Octavie, Passatu nebo Golfu jsem se dostal jen na 5%-8%. U této generace Oktavie je malý rozptyl mezi základní Active a vrcholnou Style než býval u předchozích. Měli by ty ceny trošku poladit, protože O IV je moc pěkné auto, ale cena je na hraně. https://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-s-cenou-octavie-mozna-skutecne-pretahla-strunu-na-dalsim-trhu-ztraci-pudu-pod-nohama/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=6&dop_req_id=p3WJimavLmh-202011071654&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box Nicméně ve srovnání s Golfem nebo Leonem ta užitkovost je pořád lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 A to páni redaktoři možná zatím ani netuší, že se bude od 1.1.2021 opět navyšovat cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Ona ani nemusí všechny verze. Zruší 125let a hned je základ o 37tis výše a už to někdo může brát jako zdražení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Jestli budou jen pakety, ktere jsou pro me ted zcela nepouzitelne, tak uz je to stejne jedno. K cemu je mne drobna cenova vyhoda, kdyz do paketu narvou vzdy nejakou uplnou picovinu. Zacalo to nesmyslnymi restrikcemi mimoradnych vybav pro levnejsi stupne. Pak zacali s AM prakticky bez moznosti mimoradnych vybav. A ted uchylnymi vazbami vybav (napr. nucene "hlidani mrtveho uhlu" k el. sedadlum). Jestli bude prechod na pakety, tak s jejich podobou u aktualni generace ma ucta. Myslel jsem si, ze horsi skladbu vybav nez u SIII FL (alias narveme do zakladu Amundsen) nebude mozne vymyslet. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Co za tím stojí ale ... vyšší cena paketu a tím vyšší obrat, nebo zjednodušení výroby např. méně typů kabelových svazků nebo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 Hledej za tím emise, nově musí mít každá výbavová kombinace zvlášť homologaci (resp změní se hmotnost auta -> jiné emise). Tedy je levnější udělat homologace pro 3-4 pakety a jejich kombinace, než pro 1000 kombinací různých příplatků... Nechci malovat čerta na zeď, ale díky individuálním příplatkům se u koncernu dala udržet cena v rozumné hladině, když chtěl člověk nějaký specifický prvek, ale s tímto přechodem na "asijský" systém... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2020 .... je to úplně na hovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 Todle vypadá zajímavě https://www.auto.cz/honda-laka-na-premieru-noveho-civicu-ukaze-se-pristi-tyden-136804 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 (editace) Golf R 2020 už zná české ceny - 1.177.000Kč a to je cena pouze základu. V koncernu jim to sebevědomí vystřelilo do vesmíru. Na zvážení je pak Mko od BMW nebo Mercedes AMG A35 za 1.200.000Kč. https://www.auto.cz/volkswagen-golf-r-ma-ceske-ceny-jak-si-ostra-ctyrkolka-stoji-ve-srovnani-s-konkurenci-137134?fbclid=IwAR3BF8ayU_fW0yOH3QOPHnI-AE2sEEgHCdiYqTafdRnStOUv8Hgvz3cHLgg Editováno: 10. Prosinec 2020, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2020 M-ko i AMG jsou ale někde úplně jinde.. No, koncernu good luck s prodeji.. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 VW R předchozí generace stál 1 126 900,- takže při uvážení, že mj. stoupnul ještě trochu výkon už to není ani tak překvapující, zvláště pak s přihlédnutím k tomu, jak je na tom cenově nová generace Leonu či Octavie oproti předchozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2020 No nerad bych zakladal flame, ale sedl jsem si tento tyden do asi sedmi modelu VW. Golf je v interieru laciny jak blazen. Stal vedle Pola a nepotrebovat kufr Variantu, postradal bych duvody ke koupi Golfu. Srovnani se Sportsvanem pro osmicku tristni. Takze vzestup kvality interieru OIV zase o neco vetsi prekvapeni. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgius Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 V 11. 12. 2020 na 20:47, bojler napsal: No nerad bych zakladal flame, ale sedl jsem si tento tyden do asi sedmi modelu VW. Golf je v interieru laciny jak blazen. Stal vedle Pola a nepotrebovat kufr Variantu, postradal bych duvody ke koupi Golfu. Srovnani se Sportsvanem pro osmicku tristni. Takze vzestup kvality interieru OIV zase o neco vetsi prekvapeni. Ber to tak, že na vývoj Golfa přímo dohlížel Diess a řezal náklady co to šlo, proto byl taky nasr.... když vyšla OIV, která má třeba plynový vzpěry kapoty, který v Golfu vyhodili. Já jezdil několik Golfů a nedal jsem na ně nikdy dopustit, ale když vyšla VIII tak jsem si říkal, že VW to auto zabil. Mladym, na který cílí je u zadele jestli koupí Golfa nebo Toyotu (prostě to jede z A do B, mám takové kamarády a nechápu :-() a typický zákazník si GVIII nekoupí, protože to je ne krok, ale skok s kvalitou dolu. Nejvíc je to vidět, když přesedneš z VII do VIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 10. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Golf Alltrack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 10. leden 2021 Sdílet Vloženo 10. leden 2021 Nový Golf se mi obecně moc nelíbí, ale Alltrack bez těch hnusných stříbrných plastů ála Škoda vypadá mnohem líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Jak je na tom Golf co se týká SW v porovnání s OIV? Stejná bída, nebo lepší/bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 @Rapid1.0 ocividne plus minus stejne https://www.auto.cz/start-dlouhodobeho-testu-vw-golf-1-5-etsi-evo-mhev-110-kw-dsg-r-line-137475 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Dle posledního testu z minulého týdne stále stejné. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 11. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2021 K Seatu bez připomínek k sekání, vypínání, nenaběhnutí https://www.auto.cz/seat-leon-st-fr-1-4-phev-stylovka-do-zasuvky-137523 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Tak to je škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Nevím zda si to pamatuji správně, ale myslím že zde: ten infotaiment zrovna nechválil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DušanV Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 (editace) Když se nedaří, tak se nedaří, tj. pokračující problémy u VW Golfu VIII. https://www.auto.cz/volkswagen-golf-ma-dalsi-potize-se-softwarem-svolava-se-56-000-aut-137615?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Editováno: 15. leden 2021, autor: DušanV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. leden 2021 Sdílet Vloženo 22. leden 2021 Volkswagen ukončil výrobu Golfu pro USA, zůstanou už jen ostré verze | auto.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 DS4: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 No vida kam to ti frantíci až dotáhli. Hrdla nádrží z obou stran. Alespoň si budu moc vybrat vždy nejkratší frontu ke stojanu. A to se vyplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.