Pawlisko Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 To je pro případ, že si zaplatíš data přímo v autě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajkD Vloženo 14. Březen 2021 Sdílet Vloženo 14. Březen 2021 Čekal jsem že po připojení auta na net budu mít k dispozici nějaké funkce. No nic třeba ještě nějaká možnost přibude. Jinak se ještě zeptám. Máte nějakou možnost v nastavení ambientniho osvětlení? Já to mám neaktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit_zdrazil Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 Take jsem v soku ze suto za 800tis nema slot na SD kartu. To je dileny. Nekdo pise ze je Spotify. Tzn reklamy a nebo platit a pak platit za data. Nechapu. Na SD kartu si dam svoji hudbu prevedenou na mp3 z legalne koupenych CD. To je hrozna doba . Nejraci bych jim tu OCT 4 vratil! 4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 1. Duben 2021 Sdílet Vloženo 1. Duben 2021 tak si porid malinkou ctecku karet a davej ji do usb. nebo rovnou flashku takhle vysilovat kvuli sd karte? 🙈 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TPha Vloženo 9. Duben 2021 Sdílet Vloženo 9. Duben 2021 Obracím se sem s dotazem: V nabídce při konfiguraci rádia se mi nabízí možnost výběru Web rádia, ale tato položka nejde potvrdit (viz obrázek). Má někdo Web rádio funkční? Datové připojení a vše ostatní je plně funkční, jen tato položka mi nejde. Samozřejmě vím, že si mohu cokoliv i rádia pouštět přes mobil, ale chtěl bych mít Web rádia v předvolbách. Díky za případné info. Jinak pro posluchače DAB rádia a nové stanice "Hlas Prahy" připojuji ikonu ke stažení do rádia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 Ahoj, jsem asi tupej, ale jak na infotainmentu Columbus posunu skladbu jinak než držením tlačítka na volantu? Mám na mysli takový ten slider co byl v předchozích verzích. Příklad, dlouhá skladba z USB disku, dlouhá třeba hodinu ( Cimrmani ), chci to posunout, v Supovi 2 i 3 jsem měl možnost potáhnout prstem slider a bylo. Jak to udělám tady? Pls help, v manuálu píšou "Posun v titulu je možný také tahem prstu na časové ose.".. Nevím kdo ty návody píše, ale co tím chtěl básník říct? Pro info, obrazovka infotainmentu je nastavena v základním, továrním vzhledu. Dá se to někde přes ty widgety? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 @littlewonder vyjedes si obrazovku RADIO/MEDIA tahem prstu zprava doleva a tam vidis casovou osu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
littlewonder Vloženo 13. Květen 2021 Sdílet Vloženo 13. Květen 2021 Díky, to je ono.. Asi mi s těma moderníma technologiema ujíždí vlak 🙄😁.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-MarťaS- Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 V 11. 3. 2021 na 18:02, littlewonder napsal: S android auto je to u mně stejné.. Jak tam je fleška nejde bezdrátově.. Auto je 2/2021. Vám na Oktavii 4 chodí bezdrátově AA? Co máte za specifikaci auta a jakým přesně postupem jste přiměl telefon se připojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 29. Květen 2021 Sdílet Vloženo 29. Květen 2021 @-MarťaS- jestli mas auto vyrobene 12/2020 a novejsi tak ti AA bezdrat pujde, jinak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Umí Columbus v OIV mít 2 zároveň připojené mobily přes Bluetooth? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 @Rapid1.0 ty ses blazen , nekdo tady nepripoji ani jeden a ty bys chtel rovnou dva 😆 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Nějakou takovou reakci jsem očekával :-D Ale teď vážně. Za ideálního stavu, bez chyb a jiných problémů - umí? Jsem na to zvyklej a až teď mě napadlo, jestli se v tomhle nebudu muset naučit fungovat jen s jedním připojeným telefonem. Což by mě docela mrzelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek 13 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Ano umí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 14. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2021 Tak to je paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri001 Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 Ano umí, pokud se zrovna systém uvolí ti alespoň jeden z telefonů připojit.......Aneb i po svolávačce se stává, že se telefon musí spárovat ručně.... Děje se to ještě někomu nebo jsem na tom takto sám? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cibrad Vloženo 10. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2021 Zdravím Škodováky, je to někdo komu mizí spodní panel Infotainmentu? Ze začátku bylo v pohodě a v poslední době se objevuje častěji. Verze 1,5 e-tec DSG. Viz foto. Bude stačit ve Škodě přehrát SW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Z FB skupiny🤷🏻♂️ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Že by nějaký nadějný posun k lepšímu konečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak.pb Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 V piatok idem tiez na prehratie .. som zvedavy .. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiTi Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Tak nevim, jsem jen blbej nebo na O4 Columbus nejde z volantu ukoncit telefoni hovor? Kdyz nekdo vola, jde to zvednout, ale zavesit uz ne, musi se pres display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 3. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2021 Kdyby jenom tohle. Po posledním updatu infotanimentu už tlačítkem na volantu nejde ani ukončit traffic info z rádia. takze clovek musi traffic info ukoncit na displeji nebo to doposlouchat do konce. takze nejspis - je to "feature" :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2021 Obdoba Waze od Škodovky, na půl roku zdarma... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 20. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2021 Převzato z FB, to uz bude neco vetsiho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.