Přejít na obsah

Zimní pneu


StandaO

Doporučené příspěvky

Něco zvláštního... Tak třeba že jsou to jedny z mála poklic, které na autě nevypadají jak kdyby vyjelo z tesca, nehledě na to že na kolech celkem slušně drží proti supermanovým a jsou pružné, takže se při prvním sundávání nepolámou... Asi tak bych to shrnul - není to jen o ceně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejdou na to dát řetězy a to kolo míň odpruží, přece jenom plechový ráfek něco pobere když se vlítne do díry. Jinak já mám taky na zimu elektrony, ale hlavně proto, protože jsem je koupil za levno. Jinak je to úplně jedno.

 

Pandoro moc to auto řešíš co tě sleduju, Trvalo ti několik let než jsi se rozhoupal. Řešil jsi motor, řetěz, bílá barva jestli se nevyšisuje, jaký rozměr pneu a jakou značku. apod. sorry, ale většina tvých otázek nemá odpověď, je to jenom na tobě co koupíš. 

 

Ptáš se jestli se vyplatí připlatit na Nokiany. Asi takhle, Nokiany jsou lepší jak Polarisy a tím to končí. Neřeš jestli to v Praze využiješ nebo ne, prostě ta guma se vždy bude chovat líp ( což je otázka jestli to poznáš - má reakce že na to není odpověď )  a nebude se časem ztrácet její výkonost. Jestli chceš ještě lepší, tak kup Conťáky a určitě se ti vyplatí připlatit. Vždycky dlouho řešíš a vybíráš až přebereš... Nechtěl bych tě vidět, jak stavíš barák :) sorry...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako kdyby ty díry byly jenom v zimě....

Nokiany jsou papírově (možná) trošku lepší, ale jsou podstatně dražší. Continental jakbysmet.

Je lepší hobby vrtačka Bosch nebo z Lídlu? Vypadají stejně, fungují stejně, vydrží stejně (resp. Bosch mi odešla dřív). Jenom ta cena je u Bosche trojnásobná. A záruka o rok kratší. Ale nekupte to....:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jenže v zimě si ti díry hůře všimneš díky sněhu apod. Pak po zimě když není sníh ale ještě musíš mít zimáky, jsou silnice v o dost horším stavu než v létě kdy je aspoň zasypou...

 

Hele mě to je ve své podstatě jedno, já můžu srovnávat, na Fabii jsem měl Matadory, Polarisy a pak jsem dal Continetaly TSXXX a rozdíl byl diametrální co jsem vyjel s Conťákama jsem s Polarisma nevyjel, nebo jsem se déle hrabal. Polaris mizel před očima + když se otepilo, tak Continental se choval lépe, nebyla to taková "gumová" jízda jako na Polarisech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Polaris 3 jsem si nekoupil, přesto na ně lidi pějou chválu - po zkušenostech s Polaris 2 jsem prostě nesebral odvahu koupit na rooma znovu Barum. To byla jízda strachu, auto klouzalo na všecky strany. Na Continental jsem peníze navrch dávat nechtěl (můj room má jako nejmenší použitelnej málo frekventovanej rozměr 195/55 namísto 195/65 a tudíž jsou na něj 15" gumy dražší než na oktávku nebo golfa a kvůli předním brzdám C-54 na něj prostě 14" nedostanu), takže jsem zvolil nejbližší nejvejš v testech umístěný gumy - a vyšly mi z toho Vredesteiny SnowTrac ... Ve srovnání s P-2 doslova sen a pohádka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si nedokážeš sám koupit zvlášť ráfky a zvlášť gumy a nechat si to někde přezout, asi ti nezbyde než vzít tyhle brutálně předražené z eshopu Škody. Připlatíš si 3-4000 v případě plecháčů a neuvěřitelných 8000 v případě alu. Ještě nedávno jsi tvrdil, že ti prodejce nabízel kola s Barumkama za 2300. Jsou to tvoje peníze, tak si s nimi udělej, co uznáš za vhodné. Prostě - komu není rady, tomu... ten si musí připlatit. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vždyť ti to tady lidi píšou.

 

1. Nokian je tabulkově/papírově lepší

2. Pak tu je osobní zkušenost s Polarisama, někdo je hájí někdo ne - nevybereš si

3. Pak tu jsou lidi co mají Nokiany a chválí je

4. To že je něco o chlup papírově lepší, neznamená že ty to poznáš...

 

vyber si sám

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal jsem, že jsem jezdil tři zimy na Polarisech 3. Brácha měl Nokian WR G2. Oba stejný rozměry. Já byl s Barumkama spokojen,ale mam 4x4. Letos jsem vzal Nokian, protoze vim, že jsou o dost lepší nez ty Barumky, což ale neznamena, že Barumky jsou spatny, ale Nokian je proste jinde,no. Radim at vezmes Nokian.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vidím stejný tankodrom po celý rok, sem tam něco zaplácnou lopatou a udělají hrbol stejný, jako byla před tím díra.:-)

Jestli ti lepší pocit za ten příplatek stojí, proč ne? Mně za to nestojí, resp. mám ho z Barumek dostatečně dobrý. Každá liška si chválí....

všechno je to o osobních zkušenostech, každý máme odlišné, to je celé... Já zkušenosti s Polarisama mám, ty s Continentalama ne ( aspoň o tom nikde nepíšeš )... Není to o tom že si budu chválit ocas, nemám potřebu něco obhajovat pokud se jedná o malichernost, ale rozdíl Polarisů vs Continental u zimáků byl u mě propastný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...