Sebasten Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 (editace) Tak hlásím, že vozidlo je u prodejce ! Objednání - 09/2022 dodání - 02/2023 - Škoda Octavia Style+ 2.0 TDI 110 KW Více v mém tématu: https://forum.skodahome.cz/topic/165063-octavia-iv-liftback-20-tdi-110-kw-style-černá-magic/ Prosím umí tady někdo podle VIN zjistit více info o autě? Jestli se jednalo o nekomplet, kdy bylo vyrobeno atd. ? :) Editováno: 23. Únor 2023, autor: Sebasten 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Trefil ses do nějaké rezervované konfigurace dealera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 Ty jo ten se má, to je klika, kam se hrabem s našima 17 měsícema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 23. Únor 2023 Sdílet Vloženo 23. Únor 2023 před 18 minutami, cross napsal: Trefil ses do nějaké rezervované konfigurace dealera? Abych pravdu řekl nevím, prostě jsem dealerovi řekl, že auto potřebuji mít cca 04/2023, on řekl ano to zajistím a jak řekl, tak udělal. Pravda byl jsem skeptický, o to více po přečtení zdejších komentářů, ale nakonec slib dodržel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 (editace) Tak to si měl kliku. Editováno: 24. Únor 2023, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 @Rapid1.0to, co jsi napsal puvodne, sis rychle rozmyslel? :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Tak teď jsme všichni zvědaví! :D @SebastenPár vyvolených v republice je, jedním z nich jsi očividně ty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Před hodinou, Hamman napsal: @Rapid1.0to, co jsi napsal puvodne, sis rychle rozmyslel? :D Ne, jen jsem to napsal to špatného tématu, tu původní větu jsem dopsal k vláknu auta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Dnes mi odpověděli ze škodovky, trvalo to tři neděle a posun je o 14 dní. Já už ale nevěřím ničemu. Za současných okolností nelze v drtivé většině případů říci, kdy bude konkrétní vozidlo vyrobeno a dodáno. Po prověření Vaší konkrétní objednávky sdělujeme, že k výše uvedené komisi číslo xxxxxx– bylo stanoveno předběžné datum výroby na 9.-11. kalendářní týden tohoto roku. Avšak dovolujeme si Vás informovat o skutečnosti, že vzhledem k velice turbulentní situaci na trhu se jedná skutečně o předběžně stanovený termín výroby, který se vzhledem k nepříznivému globálnímu dění může posunout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 před 5 hodinami, cross napsal: Tak teď jsme všichni zvědaví! :D @SebastenPár vyvolených v republice je, jedním z nich jsi očividně ty :) Nevím jestli jsem vyvolený, ale asi ano :D Každopádně když jsem poptával vozidlo více prodejců mi přislíbilo termín dodání auta k určitému datu, takže to nereálné není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 24. Únor 2023 Sdílet Vloženo 24. Únor 2023 Njn, to jsou pak ti, co nás pořád předbíhají 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 26. Únor 2023 Sdílet Vloženo 26. Únor 2023 Nepředbíhají, pouze dealer měl předobjednáno a pouze upravil konfiguraci, která neměla vliv na na dodávku dílu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Ano, takto to v některých případech určitě je, ale v některých určitě ne :) Třeba ten můj kámoš - sportline za 2 měsíce hotový. Žádná úprava konfigurace neproběhla, dealer neměl nic předobjednáno - sám se divil. Prostě na něj padlo štěstí, že místo aby posunuli dřívější objednávky, tak tam prskli jednu novou :) Ale ano, vzhledem k tomu, že dealer se za termín přislíbil, tak asi dobře věděl, že tohle může udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Takže máš asi jiného dealera než kámoš, co? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Ne, toho stejného (i stejného obchodníka), objednáno o 3 dny později než on :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 V 3. 2. 2023 na 11:18, Blazer napsal: Objednaný 2.0 TDI Combi, 9/21, 1/23 zahájení výroby, dokončený není, víc neví ani prodejce Znovu sem dotázal prodejce a stále mu svítí " zahájení výroby" , nic víc neví, setkal se s tím někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 @crosstak tam je ta chyba.. :D @BlazerNemůže to být nekomplet někde na letišti? Ale mám pocit, že jeden kamarád ze Škodovky viděl u mé kopise stav "přesun" nebo něco takového. Což možná bylo to letiště... To bude asi vědět spíš @Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ber.vyhlidka Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 Nevíte někdo kolik teď Škoda eviduje objednávek na O4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Tak pánové, tak jsem se dočkal. Dnes mi volal prodejce, auto je na salónu. Přesně 17. měsíců od objednání. 4 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhukoktejl Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Pánové, trpělivě tady sleduji vaše životní příběhy s objednávkami a mám radost, že někteří šťastní se v posledních týdnech dočkali. Já objednával 10.6.2022 a výroba dle dealera proběhla někdy kolem vánoc. Nekomplet. Teď jsem asi někde mezi těmi "loosery" :-), co ještě stojí někde v rohu u plotu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjenik Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Práve dnes som úspešne zavŕšil 18 mesiac, auto stále v nedohľadne 🥳 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 (editace) @huhukoktejlA co jsi objednával? @mjenikTo je fakt tragédie už. Ale pan Jahn prý je schopen obratem prezidentské kanceláři dodat nová auta. Má žena chodila do třídy se synem Petra Pavla, tak už jsem ji tlačil myšlenku, že ji určitě na základce miloval, ať se mu ozve, jestli nás nějak neprotlačí :D Editováno: 28. Únor 2023, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjenik Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 Objednané: Liftback, 2.0 TDI 85kW, manuál, grey metalíza, výbava JOY + virtuálny kokpit a nejaké drobnosti… 🤔🥺🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhukoktejl Vloženo 28. Únor 2023 Sdílet Vloženo 28. Únor 2023 (editace) Objednaval jsem liftback RS 2.0 TSI v manualu + nejake serepeticky, ale je to uz tak davno, ze si nevzpomenu ... Editováno: 28. Únor 2023, autor: huhukoktejl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 1. Březen 2023 Sdílet Vloženo 1. Březen 2023 Tak jsem nevydržel a jel jsem se přesvědčit že je opravdu vyrobené. 5 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.