Patrik1971 Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 (editace) Dnes balicek dorazil z Turecka presne 2 tyzdne....perfektne zabalene,navod v anglictine,popis na kazdom diely,hned aj komplet nahodene...praca na cca 2 hodky....prve dvere boj,ale potom uz clovek chyti grif a ide to vpoho Editováno: 25. Listopad 2022, autor: Patrik1971 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 Šikula 👍👏. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 25. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2022 A este doplnim....neviem,ci sa prave po 2000km rozohrali repraky v aute,alebo tento koberec vo dverach funguje ako tlmenie,ale ja mam dojem,ze to posunulo aj posluch audia na kapanek vyssi level Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 6. Březen 2023 Sdílet Vloženo 6. Březen 2023 (editace) Tak mi došla také sada od Turka z Aliexpressu, budu lepit. Pro info, Turek to na svém webu graficar.com.tr prodává mnohem levněji a s dopravou zdarma. Editováno: 16. Březen 2023, autor: Petr Svetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 26. Březen 2023 Sdílet Vloženo 26. Březen 2023 (editace) Kdyby měl někdo zájem o sadu samolepicích textilních výplní do všech přihrádek, vyrobených podle šablony od Turka, napište mi SZ. Edit: už není aktuální ... Editováno: 13. Listopadu, autor: Petr Svetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák75 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 V 6. 3. 2023 na 16:55, Petr Svetr napsal: Tak mi došla také sada od Turka z Aliexpressu, budu lepit. Pro info, Turek to na svém webu graficar.com.tr prodává mnohem levněji a s dopravou zdarma. Tak jsem objednal přímo z webu graficar.com.tr. jak píšeš a uvidím co mi přijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 @Myšák75Petr Svetr tu ponukal...co si nevzal od neho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák75 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Jsem zvědavý co přijde, abychom věděli zda se to dá použít, aby ti co příště budou objednávat nemuseli kupovat drahé z alliexpresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 V 25. 11. 2022 na 14:51, Patrik1971 napsal: Dnes balicek dorazil z Turecka presne 2 tyzdne....perfektne zabalene,navod v anglictine,popis na kazdom diely,hned aj komplet nahodene...praca na cca 2 hodky....prve dvere boj,ale potom uz clovek chyti grif a ide to vpoho No vsak to uz vieme,ja ich mam:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 před 38 minutami, Myšák75 napsal: Jsem zvědavý co přijde, abychom věděli zda se to dá použít, aby ti co příště budou objednávat nemuseli kupovat drahé z alliexpresu. Co by tak asi došlo, to samé, Turek prodává přes Aliexpress to samé a dojde to od něj z Turecka. jen cena se liší. nicméně ty koberce od něj nic moc - kvalita, špatně se lepí, proto jsem je použil jen jako šablonu a udělal jsem si výplně z mnohem kvalitnějšího materiálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myšák75 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 No nic, už jsem zaplatil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 před 20 minutami, Petr Svetr napsal: Co by tak asi došlo, to samé, Turek prodává přes Aliexpress to samé a dojde to od něj z Turecka. jen cena se liší. nicméně ty koberce od něj nic moc - kvalita, špatně se lepí, proto jsem je použil jen jako šablonu a udělal jsem si výplně z mnohem kvalitnějšího materiálu. Ak poriesime do rodiny este druhu Scalu,alebo Kamiq,obratim sa na teba. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 (editace) Také se podělím o recenzi po delším časovém odstupu od lepení filcového čalounění od Turka (mám tedy Rapida, ale v principu je to stejné). Do uzaviraytelných přihrádek (loketka, kastlik spolujezdec) mám čalounění z takového jakoby tenkého semiše/ alcentary. Drží perfektně, tvary šablon +/- seděly a vypadá to v přihrádkách lépe než jakoby kobercový materiál. Do přihrádek ve dveřích je z toho koberce, co je zde na fotkách, tvary šablon jsou OK, ale vlastní materiál není ideální. Koberec je takový hrubší a hlavně se při lepení hůř tvaroval, protože lepidlo mělo takový tvrdý vláknitý korpus. Po pár týdnech, kde zůstalo v tom korpusu jakoby pnutí to dělá takové trošku malé varhánky - nic hrozného, ale při "správném" bočním světle to nevypadá dobře. Varhánky jdou s teplovzduškou zas vyhladit, ale po pár dnech jsou tam zas, lepidlo to prostě neudrží. Koupil jsem si taky kvalitnější samolepicí koberec, Turka strhnu a nalepím si tam samolepicí Mecatron. Šablonky mám samozřejmě zazálohované. Editováno: 18. Květen 2023, autor: tom01 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Otazne je koľko vydrží ten samolepiaci mecatron vo dverách kam sa často budú odkladať veci. Ja som dorábal dvojitú podlahu do kufra a tam to dosť žmolkuje. Je to ale kufor a namáhania sú vyššie na tej ploche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 (editace) Ano, německý Mecatron je super, jen se s ním trochu hůř pracuje, než z dříve používaného a ahifi prodávaného, ruského prémiového materiálu Comfortmat Carpet Style, který již bohužel není dostupný a jeho dostupnost je ve hvězdách, mimochodem se tímto materiálem potahují plochy v luxusních jachtách, karavanech a letadlech. tento materiál sice při vystřihování špiní lepidlem nůžky, které se musí neustále čistit, ale má na místo podkladového jakoby voskovaného papíru průhlednou fólii, se kterou se pracuje úplně perfektně a hlavně povrch toho materiálu je úplně jednolitý, hebký, kdežto Mecarton při pohledu proti světlu v dosti místech prosvítá, prostě tam chybí místy ten textil, či co to je. Jak už bylo uvedeno výše, Turkův materiál je dost hnus, ale chápu Turka proč ho používá, jde totiž řezat na plotru. Naopak, kdyby ten tvrdý matroš měl pižlat nůžkama, jako to děláme my, asi by toho moc nevyrobil, nebo by to stálo raketu. A vo tom to je. Editováno: 19. Květen 2023, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 před 3 minutami, csabac napsal: Otazne je koľko vydrží ten samolepiaci mecatron vo dverách kam sa často budú odkladať veci. Ja som dorábal dvojitú podlahu do kufra a tam to dosť žmolkuje. Je to ale kufor a namáhania sú vyššie na tej ploche. toho bych se nebál... Metactron je podle mého zjištění např. i v Superbu, či jiných škodovkách, kde to ještě ŠA nezrušila, tam ale není samolepící, ale je nalepen lepidlem na bázi chemoprenu a je nalepen přímo na tapecu dveří a až potom je na tapec navařena kapsa výplně dveří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Mám koupený Mecatron, místo folie bílý voskovaný papír. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 18. Květen 2023 Sdílet Vloženo 18. Květen 2023 Však ano, je to v pohodě, ale podívej se proti světlu, jak má nepravidelně chlup 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 24. Květen 2023 Sdílet Vloženo 24. Květen 2023 (editace) ale v podstatě je to s hodně prémiovým ruským samolepícím materiál Comfortmat Carpet Style, naposledy když jsem objednával naposledy, také měl místy vady a hlavně neměl lepidlo až do kraje, což dříve nebývalo Editováno: 13. Červen 2023, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Před nedávnem jsem ty Turecký koberce strhl na mém Rapidu Strhl a podle zazálohovaných šablon od Turka jsem nastříhal Mecatron. Takto jsem tedy nahrazoval jen tu hlavní pohledovou stranu dveřních kapes (orientovanou k dveřnímu plechu), dno a ostatní neviditelné plochy jsem nechal původní. S tím mecatronem se mi pracovalo o poznání lépe, jde krásně tvarovat. Lepil jsem navlhčené rozrašovačem s jarovou vodou. Výsledek je o dost lepší něž původní Turek, koberec je krásně jemný. Foto bohužel nemám, ale je to identické jako má třeba miklisek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Ty šablony bys neměl nějak online k dispozici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 (editace) Šablony mám, ale pro Rapid. Do vlákna Scaly jsem psal jen ohledně srovnání materiálu toho čalounění Turek vs. Mecatron EDIT: Pokud ti jde o Rapida, písni mi SZ, ať to tu neplevelíme 😉 Editováno: 15. Červenec 2023, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 15. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2023 Však já to pochopil, potřebuju na Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 Kdyby někdo uvažoval o zámku řadící páky, tak ma teď škodovka slevu na Construct z 8388 Kč na 739 Kč 🤑. Jak pro manuál tak pro automat. https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/zamek-radici-paky-scala-kamiq/p/655071775 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 Dík za info, zítra zkusím zavolat dealerovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.