RomanR25 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 (editace) už se pomalu klubou Tempomaty pro dodatečnou montáž. Editováno: 11. Květen 2007, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 No to je dost. Chtel sme ho v prosinci a to jeste nebyl k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Nevím jestli se už prodávaj ,ale už jsem montoval dva. Je to úplně jednoduché. Je to stejné jako na OC II. Jen se musí přizpůsobit jako...... . A pak ti bude fungovat. Jestli chceš vic tak napiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Blacky>proč sis ho nenechal namontovat přímo do vozu? Asi jsi koupil sklaový kus, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Možná i proto, že dodatečnou montáží se ušetří asi 7.000 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 rkonf>chceš říct že když v konfigurátoru stojí 9000, tak dodatečně vyjde na 2000? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdena_VM Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Tomu bych i věřil - do Oktávky jsem ho i s kabelem kupoval svého času za 1250 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 rkonf>chceš říct že když v konfigurátoru stojí 9000, tak dodatečně vyjde na 2000? Plus mínus (bohužel) ano. Jde jen o to, koupit páčku s kabeláží, namontovat to a oživit VAGem. Vše ostatní už auto umí. Páčka na O2 se tady no fóru prodává za 750 Kč. Nevím jestli nemá Roomster stejnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jj je to tak, kupoval sem polohotovy auticko, jen sme tam nechaval dodelavat, par veci. pak prisel jezisek, nadelil mi jeste to tazny, loketku, ofuky, nalepky kryty na prahy, nejaky doplnky do kufru., aaaaaaale tempopmat jeste nebyl., 9000 za nej rozhodne nedal. mam uz prejednano za cca 2500 i s montazi., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 chci se zeptat na jinou vec. Mate nekdo uz kryt zavazadloveho prostoru za zadnimy sedadly? ja ho chci ale neni k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 chci se zeptat na jinou vec. Mate nekdo uz kryt zavazadloveho prostoru za zadnimy sedadly? ja ho chci ale neni k dispozici. Můžeš to nějak upřesnit? Plato je běžně součást dodávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 MPX> asi myslí přepážku pro N1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škorpík Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 Zítra si jdu pro auto do servisu,objednávka byla na:Defendlock,tažný,alarm,tempomat. Dnešní telefon:vše hotovo,ale-tempomat se neprodává.Cena za temp. byla-6000,-.Tak nevím jestli jsem neušetřil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 TO:BLACKY. Myslíš přestavbu N1. Jestli jo ,tak ta se normálně montuje. Nevím kolik stojí,ale dá se to zjistit jestli chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 MPX> asi myslí přepážku pro N1 Myslím, že už vím co myslí. Je to kryt za sedadly aby nebylo vidět do kufru ( mezi sedadly a platem). Je to v katalogu příslušenství po kódem DMK 770 005. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 jasne, zadnou prestavbu na N1., je to takova pruzna vypln rozdelena na 3 casti ( na kazdou sedacku), ktera se vlozi mezi plato a sedacky, aby nebylo videt do kufru. na stranach jsou na ni i v tapecirungu diry., . , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 MPX> asi myslí přepážku pro N1 Myslím, že už vím co myslí. Je to kryt za sedadly aby nebylo vidět do kufru ( mezi sedadly a platem). Je to v katalogu příslušenství po kódem DMK 770 005. Hm nikde jsem to nemohl najit, nechces sem hodit odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PPAJAS Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Je možné si ho i koupit přes pult ve škoda prodejně. jištoval jsem cenu a je 4990kč.Je to celá sada včetně i sady kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ad Jared: katalog prislusenstvi DMK 770 005 strana 23 obrazek 7 vpravo dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 sakra poradte mi nekdo jak muzu reagovat jen na urcity prizpevek a ne jako novej? sem ovecka ale nevidim to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPX Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 sakra poradte mi nekdo jak muzu reagovat jen na urcity prizpevek a ne jako novej? sem ovecka ale nevidim to Nejlépe je asi dát v pravo citovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 sakra poradte mi nekdo jak muzu reagovat jen na urcity prizpevek a ne jako novej? sem ovecka ale nevidim to Nejlépe je asi dát v pravo citovat. aha jezisi dekuji. Citovat mam asociovany s jinou situaci. ) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ad Jared: katalog prislusenstvi DMK 770 005 strana 23 obrazek 7 vpravo dole Jo diky. Nevis koik to tak muze stat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 hm nevim pocitak tak 1500-2000 ale ted se nemuzu dovolat do servisu. Normalka zavolej svymu prodejci at ti to najde v systemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Ta cena se mi opravdu za originální příslušenství Škoda a navíc ve Škoda servisu moc nezná. Až zjistíte kolik tempomat opravdu stojí, tak to sem hoďte. Jsem zvědav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.