vonder Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 (editace) Včera jem měnil H7 a nejsem si jist, zda jsem je tam nedal naopak, nějak se mi to nezdá.Chlapi má ten vyčnívající obdelníček na žárovce být dole nebo nahoře? Pročítám web a třeba na Nissanclubu to má každý jinak. Editováno: 12. Červen 2009, autor: vonder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ted z hlavy nevim jeslt iej nahore, nebo dole, ale opacne ho tam nedas. to bys pak nezacvakl ty perka co to drzej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka pribyl Vloženo 14. Červen 2009 Sdílet Vloženo 14. Červen 2009 (editace) mel by být nahore Editováno: 14. Červen 2009, autor: jirka pribyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 17. Září 2009 Sdílet Vloženo 17. Září 2009 Žárovky Osram Night Breaker: U potkávacích světel svítí víc asi o 20% a u dálkových asi tak o 40% (výrobce uvádí až 90%). Levá mi vydržela 8.500km, pravá 10.500km. Dle vyjádření osoby z branže je hlavním nepřítelem žárovek nekvalitní vozovka, kdy se vlákno prostě uklepe, a to zejména pokud jezdíte např. po D1 do Brna, Vyškova a podobných schodových (roletových) tankodromech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 Na projektorových světlech jsou z horní strany dva bílé plastové imbusové stavěcí šrouby. Jeden (ten co je blíž k chladiči) slouží k seřízení sklonu (nahoru/dolů). K čemu slouží ten druhý šroub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milh@us Vloženo 21. Září 2009 Sdílet Vloženo 21. Září 2009 ten by měl seřizovat svícení světel do stran, aspon u F I to tak bylo... V příručce je psáno, že světla jsou seřízena asymetricky, tzn, že neoslnují protijedouci řidiče, kdybys bal v Anglii, budes protijedouci oslnovat. Takže by se tím mělo seřizovat právě to svícení do stran... Doufám, že nekecám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 jj je to tak, staci zajet nekam ke zdi, a kroutit tim a uvidis co to presne dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 (editace) Tak sem vyzkoušel od Tungsramu i "megalight +50%". Ze začátku to bylo prvních pár minut takový mdlý, ale za chvilku velká spokojenost. Na žárovce je označení výrobce GE, Tungsram to asi balí do svojich i cizích krabiček. Světlo oproti Halogen H7 není až tolik bílý, ale zato - je ho výrazně víc. Tak jako je změna Halogen H7 vs. philipska z fabriky, tak je přibližně stejnej skok po namontování tady těchdle žárovek. Světlo je krásně rovnoměrně rozprostřený, zřetelně osvětlenej je teď i levej kraj silnice, na pravým boku je vidět víc a dál. Zřetelná je i čára osvětleno/neosvětleno před autem a to hodně. Při dálkových světlech jde vidět mnohem dál, značky záříjou jak blázen. Suma sumárum - je možný, že po čase trochu zeslábly ty Halogeny H7 (odhaduju, že sem s nima najel cca 20 tis. km), to si odzkouším za týden až přijedou rodiče a porovnám to v autech vedle sebe. Možná bude jako potvrzení sloužit i výrok partnerky, která řekla: "dneska je všechno nějaký jasnější" Každopádně s těmahle žárovkama su hodně spokojenej, za 357Kč/2ks dál už jasná investice a se světlama su v kombinaci s natáčením hodně spokojenej. Ještě dodám, že je to první zkušenost s "mega giga ultra" žárovkama, takže je možný, že su nadšenej z něčeho docela obyčejnýho. Editováno: 26. Říjen 2009, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 kde se to dají ty tungsramy splašit za 357/2ks ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2009 Tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrďas Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Můžete někdo doporučit lepší žárovky H7 do Roomstra,aby lépe svítil.Něco co bude mít trochu větší životnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Tungsram Halogen H7, dají se sehnat do stovky, než jsem použil jiné, vydržely zatím 30tis. km. Velká spokojenost. Dražší jsou pak Tungsram Megalight, jak dlouho vydržíjou ty, to nemám eště odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 souhlas Tungsram H7 a jsem taky spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 20. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2009 To, že světlo z projektorových světel svítí úzkým svazkem, a osvětluje pouze silnici před autem, je někdy výhodou... Kdo už jel s projektory v mlze husté jak mlíko, už ví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 viete mi poradit nejake dobre ziarovky za rozumnu cenu ktore by svietili troska do modra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 bily by nestacily? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muchapuk Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 To, že světlo z projektorových světel svítí úzkým svazkem, a osvětluje pouze silnici před autem, je někdy výhodou... Kdo už jel s projektory v mlze husté jak mlíko, už ví... ahoj ja som v HMLE este nesiel z PROJEKTORMY mozes my toopisat co ma caka dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidenqo Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 bily by nestacily? je to biele take pekne ze z dialky dajme tomu to vyzera ako xenon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2009 mne prijde bily svetlo mnohem hezci nez namodraly. kazdej druhej vi, ze xenony se do FII/R nikdy nedavaly a ze je to jenom nahrazka. videl sem v parkovackach bily diody a bylo to fakt moc hezky. jinak delsi zkusenosti s tema tungsramackejma "megalightama" - velka spokojenost, dneska se mne podarilo jet konecne za sucha, jel sem v nekolika autech po sobe a musim rict, ze i pres jedinou zarovku je s timhle typem projektor FII/R LEPSI co do intenzity nez jednickova fabia s beznejma H7 zarovkama - pritom zrovna FI povazuju za vyborne svitici z nonxenonu. u dalkovych svetel je o neco horsi, ale ne vyrazne. samozrejme, pri pouziti stejnych zarovek bude rozdil opet vyraznejsi, chcu tim hlavne rict, ze existuje reseni, jak bez praseni s HIDsuntama poradne videt. u rozdeleni svetla je to pak oproti reflektoru neporovnatelny, ted vidim pomerne jasne celou pravou skarpu a jeste o neco dal do pole - dalnicni jizda je velmi pohodlna, protoze je osvetleny cely odstavny/pravy pruh. su rad, docela me stvala nemoznost poridit si xenony, ted si jeden cernej puntik muzu vesele odmazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 6. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2009 Měli by být i Tungsram Megalight plus + 60% máte je někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 7. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2009 Dnes jsem si je koupil ty Tungsram megalight + 50% za 296kč a když jsem měl vyměněnou jednu tak bylo vidět proti zdi že ta vyměněná svítí víc a víc do bíla než ta original Osram kterou jsem tam měl s novým autem. Vypadají že jsou dobré, jsem zvědavej jaké budou za tmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Kdes to kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 H7mají 55W a ty mega mají+50% čeho?svítivosti a W nebo jen svítivosti.U nás mají je za 420 pár a nemám jistotu,jestli nemají přes 55W,to bych si zrovna mohl koupit 100W a zašlapat ekologii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 8. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2009 Kupoval jsem je zde http://www.filson.cz mají 55W, jsem s nima max spokojený teprve ted vidím ale co se hlavně zlepšilo tak dálkové to jsem ani nečekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.