peetr Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) Tak dneska jdu po 8000km dolít olej a z víčka vyteklo asi 5ml vody a bylo tam asi 1cm bílé pěny. Síla, tolik na 120ce nikdy nebylo. Těsnění pod hlavou mám měněné pře 3mi měsíci - olej ve vodě, vyřešeno. Volej Kastról magnatec. Věřím, že je to kondenzát ze vzduchu. Každý den najedu jen 8-15km, sotva se to ohřeje. Celou dobu jsem to kontroloval a v pohodě, až dneska. Voda v kouli neubývá!!! Co máte vy pod víčkem? Mám plast sudaný, tak to dobře těsní. Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: peetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Nic tam nemám, jezdím na 5w40. Ale když jezdíš kratší trasy není čemu se divit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Plastový kryt mám, v motoru je Mogul 10W-40 na který je najeto 12.000km, a víčko je úplně čisté. Já chci taky sundat ten hnusný papundeklový kryt, ale kde vezmu víčko motoru? Pasuje tam třeba z Feldy 1.3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 (editace) náhradní víčko máš nacvaknuté zespodu na plastu!!! kdyžtak mám dvě hlavně že seš profesional Editováno: 21. Prosinec 2006, autor: peetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 náhradní víčko máš nacvaknuté zespodu na plastu!!! kdyžtak mám dvě hlavně že seš profesional profesional jsem ze setrvačnosti, ne proto že i o půlnoci vím, že náhradní víčko je zespodu plastu A pasuje přímo do víka ventilů dobře, nebo je třeba nějakého dalšího přidržovače? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 Jde normálně nacvaknout, víčko je to z Feldy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 21. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 pasuje tam natěsno, ne jak to origo s plastem, že bordel teče okolo taky jsem byl nešťastnej, že to není čím ucpat až sem si všiml, že na tom plastu je cosi podezřelého a ono víčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 pasuje tam natěsno, ne jak to origo s plastem, že bordel teče okolotaky jsem byl nešťastnej, že to není čím ucpat až sem si všiml, že na tom plastu je cosi podezřelého a ono víčko musíš ješte taky napsat pár příspěvků a budeš profesional Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 21. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2006 jazdim prevazne dlhsie trasy, napriklad zajtra ma caka cca 650km, a pod vieckom nic nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 pasuje tam natěsno, ne jak to origo s plastem, že bordel teče okolotaky jsem byl nešťastnej, že to není čím ucpat až sem si všiml, že na tom plastu je cosi podezřelého a ono víčko Měl jsem stejnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 kuk sem : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=4779 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 (editace) tak po 2x 100km je tam zase čisto, chtělo to prohnat profesional asi nebudu, sem chodim jen když se to s ere uctívat auto nebudu, je to jen popelnice, co mi usnadňuje přesuny do práce Editováno: 1. leden 2007, autor: peetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pája2 Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Tak dneska jdu po 8000km dolít olej a z víčka vyteklo asi 5ml vody a bylo tam asi 1cm bílé pěny. Síla, tolik na 120ce nikdy nebylo. Těsnění pod hlavou mám měněné pře 3mi měsíci - olej ve vodě, vyřešeno.Volej Kastról magnatec. Věřím, že je to kondenzát ze vzduchu. Každý den najedu jen 8-15km, sotva se to ohřeje. Celou dobu jsem to kontroloval a v pohodě, až dneska. Voda v kouli neubývá!!! Co máte vy pod víčkem? Mám plast sudaný, tak to dobře těsní. 2peetr Dívám se, že všichni máte 1,4-ky. Nikdo se neozval co má HTP. Mám HTP a jezdím 10 km denně a 4x startuju a víčko mám čisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 To víš, HTP je lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 jojo kámoš pořád na HTP nadával a když vidí ten můj jetej střep, tak mi HTP teď doporučuje! jo nové je nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faja Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Pena pod vickem oleje nesvedci nic jineho,nez nejaky problem motoru, alesppon vim, ze kdyz jsem s kolegou obchazel bazary bylo to prvni vec na kterou se dival po nastartovani, kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli. Osobne nevim jak je to u Fabky, ale u Feldy to nevestilo nic dobreho na 99%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli. Trošku přehnané tvrzení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli. Trošku přehnané tvrzení jj, taky bych řekl. přehnané tvrzení. Já teda mam tu pěnu taky, ale pouze v zimních měsících. Je to orosená voda... ale jak je teplo tak bez vody a bez pěny. Ptal jsem se na to a je to možné a vliv by to mít nemělo. Jinak nevíte kolik stojí na 16V 74 kw výměna těsnění pod vanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 obyčejná vzdušná vlhkost která se usazuje v oleji (v těchhle plískanicích nic neobvyklého). A pokud s autem jezdíte jenom na nákupy ... nebo 5 km do práce, tak se olej neprohřeje ( a vlhost v něm zůstává). 2 Faja : Příště, až zase půjdete vybírat s kolegou do bazaru auto, tak si raději s sebou vemte mechanika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 obyčejná vzdušná vlhkost která se usazuje v oleji (v těchhle plískanicích nic neobvyklého). A pokud s autem jezdíte jenom na nákupy ... nebo 5 km do práce, tak se olej neprohřeje ( a vlhost v něm zůstává).2 Faja : Příště, až zase půjdete vybírat s kolegou do bazaru auto, tak si raději s sebou vemte mechanika Tak tak maš pravdu souhlasim s tebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli. Trošku přehnané tvrzení jj, taky bych řekl. přehnané tvrzení. Já teda mam tu pěnu taky, ale pouze v zimních měsících. Je to orosená voda... ale jak je teplo tak bez vody a bez pěny. Ptal jsem se na to a je to možné a vliv by to mít nemělo. Jinak nevíte kolik stojí na 16V 74 kw výměna těsnění pod vanou? Řekl bych že za Silikon budou chtít cca 200kč a práce cca 800kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 kdyz byla pena pod vickem, auto nebrat - motor v prdeli. Trošku přehnané tvrzení jj, taky bych řekl. přehnané tvrzení. Já teda mam tu pěnu taky, ale pouze v zimních měsících. Je to orosená voda... ale jak je teplo tak bez vody a bez pěny. Ptal jsem se na to a je to možné a vliv by to mít nemělo. Jinak nevíte kolik stojí na 16V 74 kw výměna těsnění pod vanou? Řekl bych že za Silikon budou chtít cca 200kč a práce cca 800kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Copak zdá se ti to moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.