Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ozaj ste uz poculi, ze do HTP idu montovat omezovace na 250 km/h ,?? lol lol lol lol

OKA, OKA, OKA, OKA, UZ MLCIIIIIM

Idem sa sam potrestat. :kol-43:-_-:rolleyes:

jogofogo: ale ty si tomu pekne šliapal na krk, ty na 16kach a ja na 14kach....šmykol som sa v jednej.....

Páni som rád že sa to tu nezvrhlo úplne na: HTP jazdí 230 pri priemere 5,6L a že všetci predavajme 1,4ky a tak ďalej....také téma tu už bolo....a toto druhé nebude

:smich:

Vloženo (editace)
Ja mám fabiu 1.2 HTP 47 kW mr2004 185/60R14 classic a NIEJE PROBLEM IST 180 km/h

rekord je niekde 190km/h....

stale tankujem EVO-benzin ale ajked neviem ci ten benzin niecomu prispieva :D lebo ajkeby som tam natankoval UNI 91 tak sfúknem kopu ostaných fabii :D:D:D

mas pravdu sfuknes vela fabii HTP 40kW :)dufam ze uz si to ukazal aj 2,0MPI a 1,9TDI, boze dalsi, to snad nie, nie je problem 180km/h. asi som spravil chybu, idem predat auto a kupim ten supersport. a to sa tu robila sranda ze HTP bude mat obmedzovac na 250, mne skor prijde ze skoda by mala urychlene vymienat HTP-ckam tacha a nahradit ich tachami s RS lebo tych 200 je malo a uz to bolo pokorene a co ak to da aj viac a ked uz nebude ani RS-ovy stacit tak potom ten obmedzovac :))

p.s.: preco majitelia spominanej motorizacie pisu vsade taketo bludy ze bezproblemov 180 a ide 200, potom sa cudujme ze su na posmech ked si taketo veci cita majitel auta s motorom 1,8 alebo 2,0 ked on ma rychlost maximalku cca 200. objavy sa niekde test HTP a prve prispevky su ze cakaju na tych co zacnu pisat ze to ide 200 a zrychlenie to ma za 10s.

este jedna vec trochu mimo. tym ze som dost aktivny bajker tak sa stretavam s tym ze vodici dost nehladia a podcenuju situacie a precenuju schopnosti auta. stava sa ze fabiatici vyletia s vedlajsej v domneni ze stihaju a ich auto dostatocne rychlo zrychli. v tomto su najhorsi HTP to co niekedy urobia nema obdobu neviem ci chce ukazat ako mu to taha ale uprimne to je len jeho predstava o zrychleni ja by som mu doprial aby si tu situaciu vymenil aby videl na vlastne oci. v tomto maju vyhodu ropaky TDI da 1,2,3 a je prec nebrzdi. potom sa cuduje ze ako je mozne ze som musel brzdit a som za nim, zeby bolo auto ze je slabsie a nedokaze tak zrychlit :) uz si mnohi vysluzili jednoprste gesto len raz ma to nastve a zacnem nosit v drese kluc ale tak 32 popripade 36 :))) preto ziadam kto toto robi aby pouzival hlavu a rozum, mne je jedno nech mi vyleti ale nech slapne na to a nie je ho a nie ze musim brzdit kvoli nemu ze je pomaly tak ked na to nemam tak to nerobim, takymto prajem aby pred nim 20m vyletel a nedal mu prednost nakladak.

Pokud mu HTP jede bez problému 180km/h tak nám to musí je bez problému 230km/h a rekord 250km/h :D (PS: nemám nic proti HTP ale všeho moc škodí jak se říká)

Editováno: , autor: Tonny
Vloženo
jogofogo: ale ty si tomu pekne šliapal na krk, ty na 16kach a ja na 14kach....šmykol som sa v jednej.....

Páni som rád že sa to tu nezvrhlo úplne na: HTP jazdí 230 pri priemere 5,6L a že všetci predavajme 1,4ky a tak ďalej....také téma tu už bolo....a toto druhé nebude

Milo, kua co to na tebe slysim, ty zavodniku=))

Hlavne jak jedem nekam spolu, tak me porad umravnujes=)))

Vloženo
Ja mám fabiu 1.2 HTP 47 kW mr2004 185/60R14 classic a NIEJE PROBLEM IST 180 km/h

stale tankujem EVO-benzin ale ajked neviem ci ten benzin niecomu prispieva :D lebo ajkeby som tam natankoval UNI 91 tak sfúknem kopu ostaných fabii :D:D:D

Jak tak koukam, tak mozno sfuknes aj FRS a ORSI, II=))))

Vloženo

Dnes jsem jel s kamošem co má 1.4 MPI 50KW po dálnici D11 na prahu z kopce to dalo 190tacho ale na rovince to pak hned stratilo rychlost na 170 tachometrovejch jakmile přišel menší kopeček pochybovalo se to kolem 150-160 vše na plný plyn. Takže co píšeš ty je možné tak s pořádným větrem v zádech a dávkou štěstí.........

presne tak HTP v zivote nema rychlost 180 bez problemov to je rychlost za priaznivych poveternostnych podmienok a dole kopcom :)

skusenost po dialnici od povazskej na blavu v stupani na zamarovce fabia combi 1,4 16V 55kW hm. auta 1175kg + 4 osoby +50kg batoziny cize celkova hmotnost nieco cez 1500kg auto pod kopcom na 5-ke 140km/h a v kopci na takmer plny plyn udrzalo 135km/h cize s toho vyplyva ze si moze kazdy urobit obraz o tom kolko by islo HTP do toho kopca pri tej hmotnosti ak by to bolo 120km/h tak by bolo rado ale skor tak 110km/h. zalezi kolko by sa to rozbehlo je jasne ze pokial by to niekto rozbiehal od povazskej tak aj trochu viac ale normalne by to klesalo ako blazon.

Vloženo

citacia s

http://moje.auto.cz/Libor-89/hatepecko.html

Pod kapotou je verze pohonné jednotky 1,2 12V. Na tří-válec slušně zatahuje. Při akceleraci se auto ochtoně vytáčí až do zásahu omezovače (6200 ot/min.) Vytáčení je ale tak jediné co dělá....je sice pravda, že když se při 5400 ot/min pustí rychle spojka a dá se tam dvojka tak to zahrábne, ale to bude spíše již zmíněným puštěním spojky. Do 90 km/h auto dobře zrychluje, ale pak už mu to trvá.. Na dálnici max. rychlsot 180km/h, ale motor byl už v omezovači a bylo to z mírného kopce.... Stačilo by ubrat na váze několik desítek kilo a hned by to jelo jinak. Na druhou stranu by to ale ubralo na bezpečnosti, která je u fábií na velmi dobré urovni.... Stejně přdpisy jsou 50km/h, 90km/h a 130km/h..a to fábka udělá i s rezervou.

p.s.:

podotykam ze je to combi HTP 47kW, cobi ma lepsiu aerodynamiku a dole kopcom na plny plyn maximalne 180km/h. to pisal realisticky majitel, ktory prizna a vie kolko to ide a nerobi s toho raketu ako ostatny a nezosmiesnuje ten motor.

Vloženo
Zatím maximum 161km/h dle GPS. Další zvyšování rychlosti bylo pro rostoucí protesty manželky coby spolujezdkyně přerušeno... 1,4MPi kombi.

kolko si mal na tachu ked si na gps-ku mal 161km/h ?

Vloženo
Zatím maximum 161km/h dle GPS. Další zvyšování rychlosti bylo pro rostoucí protesty manželky coby spolujezdkyně přerušeno... 1,4MPi kombi.

U nás to bylo při 190km/h (jak jsem psal výšše) na GPS 178km/h na pneu 165/70/R14

Vloženo (editace)

Kousek pod 180km/h, tak 175

Editováno: , autor: feliz navidad
Vloženo

Kousek pod 180km/h, tak 175

diki mne pri tacho 180 ked prepocitam podla otacok motora by mala byt 170 (samozrejme iba orientacne)

Vloženo
40 kW z kopce 196. dle gps mi tacho ukazuje přesně od 10 méně. na rovině max 180 tacho, takže 170. a není to za 20 vteřin.

bože kolik 40KW HTP točí při 196km/h.........to se ty hrnky sakra potí :D

Vloženo
40 kW z kopce 196. dle gps mi tacho ukazuje přesně od 10 méně. na rovině max 180 tacho, takže 170. a není to za 20 vteřin.

bože kolik 40KW HTP točí při 196km/h.........to se ty hrnky sakra potí :D

HTP 40kW 196cize real 186km/h :)) tonny ved to ty mas u svojej 101 HP udavanu maximalku vyrobcom :) a to mas skoro raz taky vykon presne o 34kW viac.

ja neviem ale mne prijde ze na HTP neplati asi neplati fyzika. ved 170km/h ma moja 1,4 a to ma o 15kW viac, tak potom HTP 47kW musi ist lepsie ako 1,9 TDI a 2,0MPI :))))))))))

Vloženo

Mnoho ľudí to nevie zniesť :D že 1.2 HTP vypotí 190km/h

pozrite si youtube..... aaa ked chcete tak zajtra si natočím maximálku....na mobil a môžte sa potom odbavovať na tom že je to zas nejaký podvod :D

P.S. Načo by som klamal ?! ked mi to ide 190 tak ide...ja tiez newem jaq to je mozne :D

a v tom ze tachac premeriava to asi nebude....

Vloženo (editace)

pozrite si youtube..... aaa ked chcete tak zajtra si natočím maximálku....na mobil a môžte sa potom odbavovať na tom že je to zas nejaký podvod :D

P.S. Načo by som klamal ?! ked mi to ide 190 tak ide...ja tiez newem jaq to je mozne :D

věřím že 190 to pojede ale z prudkého kopce na rovince asi těžko a nebo ti fakt proměřuje tacho a o dost. 40KW má maximálku tuším 155km/h 1.9TDI 74kw a 1.4 16 74KW má 187km/h takže pokud to tobě jede 190 tak mě by muselo cca 225km/h............

Editováno: , autor: Tonny
Vloženo

mas pravdu sfuknes vela fabii HTP 40kW :)dufam ze uz si to ukazal aj 2,0MPI a 1,9TDI, boze dalsi, to snad nie, nie je problem 180km/h. asi som spravil chybu, idem predat auto a kupim ten supersport. a to sa tu robila sranda ze HTP bude mat obmedzovac na 250, mne skor prijde ze skoda by mala urychlene vymienat HTP-ckam tacha a nahradit ich tachami s RS lebo tych 200 je malo a uz to bolo pokorene a co ak to da aj viac a ked uz nebude ani RS-ovy stacit tak potom ten obmedzovac :))

p.s.: preco majitelia spominanej motorizacie pisu vsade taketo bludy ze bezproblemov 180 a ide 200, potom sa cudujme ze su na posmech ked si taketo veci cita majitel auta s motorom 1,8 alebo 2,0 ked on ma rychlost maximalku cca 200. objavy sa niekde test HTP a prve prispevky su ze cakaju na tych co zacnu pisat ze to ide 200 a zrychlenie to ma za 10s.

este jedna vec trochu mimo. tym ze som dost aktivny bajker tak sa stretavam s tym ze vodici dost nehladia a podcenuju situacie a precenuju schopnosti auta. stava sa ze fabiatici vyletia s vedlajsej v domneni ze stihaju a ich auto dostatocne rychlo zrychli. v tomto su najhorsi HTP to co niekedy urobia nema obdobu neviem ci chce ukazat ako mu to taha ale uprimne to je len jeho predstava o zrychleni ja by som mu doprial aby si tu situaciu vymenil aby videl na vlastne oci. v tomto maju vyhodu ropaky TDI da 1,2,3 a je prec nebrzdi. potom sa cuduje ze ako je mozne ze som musel brzdit a som za nim, zeby bolo auto ze je slabsie a nedokaze tak zrychlit :) uz si mnohi vysluzili jednoprste gesto len raz ma to nastve a zacnem nosit v drese kluc ale tak 32 popripade 36 :))) preto ziadam kto toto robi aby pouzival hlavu a rozum, mne je jedno nech mi vyleti ale nech slapne na to a nie je ho a nie ze musim brzdit kvoli nemu ze je pomaly tak ked na to nemam tak to nerobim, takymto prajem aby pred nim 20m vyletel a nedal mu prednost nakladak.

Pokud mu HTP jede bez problému 180km/h tak nám to musí je bez problému 230km/h a rekord 250km/h :D (PS: nemám nic proti HTP ale všeho moc škodí jak se říká)

Další neveříci tomáš hele mam tu 40 htp která se tahá s 16 kolama a taky mi to jede pres 180 syce na 140 prestane zrychlovat a pak už se vleče jak smrad hrozne to trvá než se dostane na 170 a pak už je to tragédie ale když je dost dlouhá rovina a příznivý povětrnostní podmínky....výtr v zádech :D tak se pres tech 180 dostrane a ani se nebudu zminovat o tom kolik to jede s kopce....

Bez prdele-na pětku sem to vytočil do omezovače tj.6100 nák tak a rucka tacho zlechka prelezla pres 200

A ten kdo nevěří...Tak ať teď hned mu vyleze z prdele OPICE. lol

Jo nic proti možné je vše.........když to u Poděbrad na dálnici rozjedeš z kopce možná u Hradce Králové vypotíš 200km/h.Už jen při představě jakou dostává pecku ten motor.........nemám nic proti HTP ale chlapy všeho z mírou. 1.4 50KW vypotila na rovince v 2 lidech 170km/h

Vloženo
Páni, už serte na to....už sa to zvrhlo nesprávnym smerom....

Sorry máš pravdu, člověka to rychle sveze.........nechme toho at si každý myslí to svoje a je to. Každý motor má něco do sebe.

Vloženo

http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&amp...st&p=525319

budú varovania....

věřím že 190 to pojede ale z prudkého kopce na rovince asi těžko a nebo ti fakt proměřuje tacho a o dost. 40KW má maximálku tuším 155km/h 1.9TDI 74kw a 1.4 16 74KW má 187km/h takže pokud to tobě jede 190 tak mě by muselo cca 225km/h............

Super mam se skym hádat

je to jasný mam sračkoví auto a vym to ale sáms to řek že to VYPOTÍ... trvá to a trvá to věčnost ale ta rychlost tam je a rozjede se na tech magickejch 180 porovine a možná by jela i výc,ale zas tak dlouhá rovyna u nás nikde není.

A to že tobe nejede víc jak 190 je divný když muj služebák v kombiku ten samej motor co máš ty VYpotí 200 jen to fikne.A to má za sebou už 210000 km.

Jo a už stebe vyběhla ta vopice--------- NE,tak to čekej každou chvíly!!!

Vloženo

Super mam se skym hádat

je to jasný mam sračkoví auto a vym to ale sáms to řek že to VYPOTÍ... trvá to a trvá to věčnost ale ta rychlost tam je a rozjede se na tech magickejch 180 porovine a možná by jela i výc,ale zas tak dlouhá rovyna u nás nikde není.

A to že tobe nejede víc jak 190 je divný když muj služebák v kombiku ten samej motor co máš ty VYpotí 200 jen to fikne.A to má za sebou už 210000 km.

Jo a už stebe vyběhla ta vopice--------- NE,tak to čekej každou chvíly!!!

Hele napsal jsem že se nechci hádat a ty napíšeš tohle........neříkám že to můj motor nevypotí jen nemám potřebu to hnát na dálnici na maximum výkonu.Jak už jsem psal nemám nic proti HTP máme ho v práci jako služební a do města a okresky stačí. Víc reagovat nebudu za varování to nestojí a psal jsem výše že tohle téma uzavřeme.Takže HTP zdar a nemyslím tim nic zlého

Vloženo

mne je to uprimne jedno a mozem to zniest. ba naopak ja ti prajem aby ti to jazdilo tych 190 a nech aj 250 ja mozem kvoli tomu spavat. konkretne ma nezaujima maximalna rychlost auta tu mam ukradnutu ked chcem vediet jeho hodnotu pozrem sa do udajov vyrobcu a mam a nic nemusim skusat a ani nikomu dokazovat.

• o 2 týdny později...
Vloženo

teraz troska svetla do merania vmax: vyrobca udava max. rychlost pri najvyssom vykone a zaradeni 5.stupna, co je pri 1.2 6V pri 4000ot/min => 151km/h cize pri 6100 pojde urcite viac, dalo b sa to aj vypocitat, ale nechce sa mi :p

PS prve 40kW mali dlhsi 5. stupen ako 47kW, teda teoreticky mozu dosiahnut vyssiu vmax

PS2 samo ze tacho ukazuje naprd, uz pri 60km/h tach GPS ukazuje 56-57km/h

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...