Přejít na obsah

Střešní okno

rostak475

Doporučené příspěvky

protože se objednávalo minimálně, každý rozumný si za ty peníze a problémy, které okno potencionálně generuje, raději objednal nezávislé topení, okno jsme měli na autě jednou již nikdy více... stejně jsme ho neotevírali kvůli hluku a prachu

Editováno: , autor: Petr Svetr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem ho kdysi měl na O3 RS ve variantě combi - musím říct, že když bylo léto a bylo hezky tak to bylo fajn. Nevím o žádných problémech, pokud člověk jezdil pravidelně na servis a vždy to nechal čistit a namazat tak vše bylo OK

Je to škoda, ale co už ..

Odkaz ke komentáři

ale to nebylo střešní okno, ale panoramatická střecha, ta je trochu lépe vychytaná... ale to co píšeš sis musel objednat a zaplatit, to není součástí standardních prohlídek a kolik uživatelů o tom ví a objedná si to? téměř nikdo...

Odkaz ke komentáři

U S III čištění kanálků v rámci servisní prohlídky, promazání na žádost, takže u S IV by to mělo být obdobně. 

Pravdou je, že se u střešního okna opravdu objevují problémy a je jedno u kterého modelu to zrovna je.

Odkaz ke komentáři

Myslím že LIFT již definitivně přišel o střešní okno u superbu 4....mi teda konfigurátor nenabízí. 

Měli jsme na superbu 3 FL a nyní na superbu 4 a bez problémů.

Ano pravidelný servis předejde těmto problémům.

Interiér se nepřehřívá, pokud ano zatáhnu clonu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...