rostak475 Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Čau, dneska jsem si konfiguroval nové auto a chci S4 Sportline 195 kw a ve variantě liftback nejde střešní okno, to stejné u Octavie 4 po FL neví někdo proč? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami (editace) protože se objednávalo minimálně, každý rozumný si za ty peníze a problémy, které okno potencionálně generuje, raději objednal nezávislé topení, okno jsme měli na autě jednou již nikdy více... stejně jsme ho neotevírali kvůli hluku a prachu Editováno: před 13 hodinami, autor: Petr Svetr 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rostak475 Vloženo před 1 hodinou Autor Sdílet Vloženo před 1 hodinou Já jsem ho kdysi měl na O3 RS ve variantě combi - musím říct, že když bylo léto a bylo hezky tak to bylo fajn. Nevím o žádných problémech, pokud člověk jezdil pravidelně na servis a vždy to nechal čistit a namazat tak vše bylo OK Je to škoda, ale co už .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.