Přejít na obsah

vyhřívané přední sklo


Drummer

Doporučené příspěvky

Běžné sklo je dělané ze 3 vrstev. Napřed je vrstva skla, pak vrstva fólie která má ve většině případů zelenou barvu a zatmavena na propustnost 75% světla a pak následuje další vrstva skla. To je vše tepelně slisováno a vytvarované do tvaru skla.

Když je sklo vyhřívané tak se na vrstvu fólie dá ještě vrstva vyhřívacích drátů. Pak je sklo dělané ze 4 vrstev a dráty jsou mezi skly takže při vyhřívání se nahřívá jak vnější tak i vnitřní vrstva skla.

Takže jako dodělávka je to nesmysl. Trochu se v tom oboru vyznám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Právě to chci napsat.

Není možné aby se k nám v rámci dovozu ojetin nedostala ani jedna s touto výbavou.

Jestli to jako výbava do DE mělo existovat, pak by to mělo být aspoň popsané v každém německém manuálu.

Není.

Takže el. vyhřívané přední sklo do OI je fake.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Ahoj, prave procitam tuto diskusi a nedalo mi to a musel jsem se zaregistrovat!!! mam O1 1.9 tdi PD 74 kw 4x4 a MÁM VYHŘÍVANÉ ČELNÍ SKLO!! není to fake nebo hoax, jak tu nekteri pisou. Koupil jsem auto pred dvema lety od cloveka, ktery udajne pracoval ve fabrice, kde se vyrabela vyhrivana celni skla a nahodou jsem k autu dostal i druhe nahradni vcetne kabelaze, ktere jsem posleze prodal chlapkovi v Hranicich za 9000,- zatim nevim,jak se sem vkladaji fotky, ale pro neduverive jsem ochoten poslat fotku na mail, klidne se ozvete na ppooppii@seznam.cz . Pokusil jsem se toho cloveka kontaktovat, zda by bylo mozne nejake sklo sehnat a popripade za kolik a hned jak neco zjistim, tak dam vedet

Editováno: , autor: Luďa
odstraněna citace
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak clovek, jez mi sklo prodaval jiz v podniku nepracuje a skla se pry uz nevyrabi, takze hold mate smulu. Jinak vidim, ze zavistivi cesi se nezaprou, jamile nekdo neco nema a chtel by, tak preci neni mozne aby to mel nekdo jiny :D blazni. pravidla jsem si precetl..a??? spatne jsem vlozil odpoved??? PARDON!!! jiz se to nebude opakovat. A netvrdil jsem, ze vyhrivane celni sklo bylo soucasti nejake vybavy!!nevim jakeho puvodu to sklo je, zda bylo seriove vyrobene v onom podniku a nebo zda si to ten clovek vyrobil sam dle namerenych rozmeru. Kazdopadne je to super vec, funguje to bezvadne a mrzi me, ze ti zachtevavi nemohou byt stejne spokojeni jako ja!!! a pokud nekdo opravdu touzite po fotkach, napiste na mail, sem to davat nebudu, jiste by se tu nasli taci, kteri by fotku oznacili za fake nebo fotomontaz a podobne:D skodovkam zdar :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ppooppii:

1.) to o citaci příspěvků ber jako upozornění bo to natahuje stránku. Neber to jako vytahování se na tebe.

 

2.) samozřejmě, že vyhřívaný sklo by chtělo spousta lidí včetně mě. Ale není to o závisti nebo nedej bože touze ti ho vytřískat. Je to o tom, že nikdo nedal důkaz a člověk už nevěří.

 

3.) pokud to je DODO, tak by spoustu lidí zajmalo jak, kde a kým, aby si to nechali dodělat.

 

4.) Pokud to byl paket pro němce, jak tvrdí plasmo, tak proč nikdo nehodí fotky, v etce nejsou obědnací čísla ani na sklo ani tlačítko???

 

5.) fotky. Všechno se dá označit za "fejk", ale to už je o každým jak si to přebere. Ale pokud vyfotíš sklo i s kouskem auta a detail skla, tak není důvod nevěřit, ale jen pořát ať slouží a funguje.

 

Ale za mě osobně, už moc věcem nevěřím, že se tady i jinde tvrdilo spousta věcí. Třeba na TruckForu borec tvrdil, že rozřezal 2 XENY, ale neřekl ani jakou barvu, ani kdy a navíc všechny auta jezdí. Bylo jich cca 63, takže to není problém ověřit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...