Přejít na obsah

Dekorativní lišty interieru


ZdendaTDI

Doporučené příspěvky

  • o 5 měsíců později...
  • o 7 měsíců později...

Ja osobne bych lesklou asi nechtel. Prijde mi, ze leskla se k Octavii proste nehodi. Na druhou stranu na fotce to vypada dobre, tak tezko rict.  :kol-32:

 

Matnou cernou si tam nejak nedokazu predstavit, mozna by to nemuselo byt spatne. Ted mas listy v jake barve, ze je chces polepovat? Ja mam nejake sede se vzorem (v tomhle se fakt nevyznam) a urcite bych nemenil. Nejak nevidim duvod.

 

Kazdopadne nemuzes dat na nazor ostatnich, nakonec v tom budes jezdit ty, tak to musi tesit tebe a 800 Kc neni moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Listy z L&k jsou drazsi stejne jako na rs. Nedavno jsem meninl acena za listy pod volantama+schranka spolujezdce necelých 2tis. Listy do dveri se jako nahradni dil neprodavaji, ale daji se koupit tuning. listy ve stejne barve (blk. piano a tim se prelepi stavajici ve dverich...) a dalsi nevyhoda je, ze pred fl se ramecek kolem radia v pianu nedelal. Tak se pak musi nechat dodatecne nastrikat. Ja jsem volil kombinaci karbonu a black piana. Stredovou kaplicku az k radicce mam s karbonu a vse ostatni piano black a vyslo to levneji nez komplet do black piana v cene novych dilu ve skodovce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi, pustil jsem se do předělání interiérových lišt do černé lesklé. Něco málo už jsem posháněl ale teď řeším rámeček rádia s klimatronikem. Protože mám OII před faceliftem a rámeček se v barvě nedělal tak budu muset buď stříknout do barvy a nebo nějakou folii. Nejraději bych byl, kdyby se tu našel nějakej šikovnej člověk, který by mi rámeček nastříkal nebo polepil folií. A nebo alespoň kdyby někdo napsal jak postupovat při lakování a jaké barvy použít(u někoho jsem to tu už viděl). A nebo odkaz na nějakou folii? Díky všem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, když jsem potahoval listy poprve, tak jsem nic nerozdělával ani nerval ven, jen jsem vycvaknul ramecek, ty dva plastíky kolem volantu, popelník a kroužek pod radickou, ostatní jsem lepil tak jak byly přidělané....bylo to neuvěřitelné jak pracné to bylo.

Letos jsem se rozhodl, že všechny lišty potáhnu kůží, kolem volantu je už hotovo, ale zbývájí další a potýkám se s problémem který tu už byl řešený, a to je lišta u řidiče, koukal jsem na to a je skutečně pravda že kastlik musí ven? aby jsem mohl listu sundat? Co se týče dveří, tam to vypižlám a zpátky nalepím nečím co pořádně drží. Ale jde mi jen o tu lištu spolujezdce, ta je nějaká zakletá :-/

 

PS: Má někdo nějaké doporučení na lepidlo na potah kůže? používám Chemoprén Extrém a ten s emoc stím nekamarádí :) Díky

 

zde jen jen ukázka mojí prozatimní práce:

 

 

post-78038-0-12715600-1389902995_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo kastlik musí ven. Jestli si to dobře pamatuju tak jsou tam tři šrouby když se otevře kastlik pak se na boku sunda ten plastový kryt pod ním jsou další dva a tři jsou úplně dole v prostoru pro nohy tam kde končí schránka. Když vytáhneš kastlík tak samotná lišta drží na třech šroubech... Práce tak na 10-15 minut:-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím! Mám poněkud zvláštní dotaz :) nevíte náhodou, kde se dá sehnat stříbrná (podotýkám originální Škoda) dekorativní lišta dveří na OII FL? Konkrétně zadní pravé? Nezná někdo číslo dílu? Popřípadě, jaký je postup v případě výměny? Předem děkuji :) Jinak pro úplně porozumění přidávám foto. 

 

post-84261-0-25474800-1390576445_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

lišty sem si nechával nedávno lakovat na dveřích jsou zatavený. takže pájkou na plasty odletovat. a když sem je dával nazpátek tak jenom na ty body který byli zatavený tak sem tam dal bobek silikonu, zatížil sem to a druhej den montoval. drží super a v budoucnu pudou sundat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...