Přejít na obsah

Angel eyes na Octavii 1


Danny1503

Doporučené příspěvky

No pozor pozor... Uz je tam i prvni foto, ted uz teda vim, ze to bude urcite jako u audiny. No tak tohle bude pecka, sto krat lepsi, nez xenony nebo Angel Eyes ))

http://www.kopacek.cz/images/Svetla/o1-devc.jpg

Jen jedna vec... Audi maji xenony a tam kdyz to spravne chapu bude jen cocka, takze vypadat to bude jako xenonova, ale bude to na norm h4 jak to ma treba fabie2 ten biHalogen, jo?

Hm, no uz se na ne tesim jako malej kluk )

Jinak jaky mate nazor na cerne svetla? Myslite, ze se to k tomu autu hodi? To by se musel kupovat jeste cerny blinkr... Hm, no nedokazu si to predstavit, takze stribrna asi vitezi )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak proveditelný je všechno,důležitý pro úpravu je,že parabola není skleněná a dá se ako tako upravit,ale bylo by s tím asi sra*ní jak s mladou paní. :) Já jsem vyřešil bi-xenon HID sadou do dálkových a jsem spokojenej taky protože to svítí jako hrom. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako panove uz je na case aby na Octu neco daly do prodeje co asi podle me kdyz vylezou na trh bud Angel a nebotyhle styl Audi tak to bude mit najdenou hafo lidi tak ja jsem sam osobne zvedvej to je vec prvni druha je take jak to bude vypadat ze jo ale treba tyhle svetla co delaj na starsi model A4 atd tak to bych radsi tam nechal original H4 protoze to je hruza ale jako to je vec vkusu ja pockam jak to bude vypadat,snad to bude brzo kdyz ne tak treba snad obevim v Essenu jinak se radsi pustim do meho napadu.Protoze asi jak to tak dopadne ja se rika co si neudelas to nemas asi tak :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hella (tusim) uz ma spraveny prototyp (raz som to kdesi videl na foto) celoled-kovych pred. svetiel. Nevyzera to tak dobre ako s parabolou (boli to tri rady po troch vykonovych led pod sebou), ale vyroba neviem, neviem. Vzdy je to o tom, kto dobre podmasti. Vyrobcovia ziaroviek si nenechaju len tak ujst biznis... To je aj s led zadnymi svetlami. :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Tak mi pan kopáček odepsal na otázku :

Dobrý den, píšete "Daylight pruhy po vzoru Audi".... to jako na denní svícení??? Díky

odpovědět

Datum: 20.12.2008 07:16:25; Od: Ing. Vlastislav Kopáček

Titulek: Re: DE s daylight

dobrý den,

ano, "to jako" denní svícení.

www.kopacek.cz

Tak se necháme překvapit...

V tuning magazínu píšou zase DEVIL EYES s denním svícení... a 2x H1 žárovky...viz obr. lol uvidíme jestli vůbec něco bude, už takhle lákal na denní s 12ks diod a homologací a NIC NEBYLO...jen sliby....

post-15441-1230583737_thumb.jpg

Editováno: , autor: crazyduke
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jestli to nebude denní svícení, tak jim na to dlabu..... leda by to šlo přepojit jako denní a mělo to grády jako u audi... :w00t1::w00t1::w00t1::w00t1:

Všude píšou něco jiného nebo s tím vychčijou a napíšou "světla s LED svícením po vzoru AUDI...."

http://www.f2tuning.cz/index/19.html a na obr. mají nápis DAY LINE /což bych osobně přeložil jako denní lišta - linie/ asi si musíme fakt počkat co china vyrobí :D:D

Editováno: , autor: crazyduke
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...