Lupino Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 jj mš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Priznam se, ze jsem velmi zvedav (a mozna trochu naivne - doufam,ze ne - cekam, az je pan Kopacek "vypusti" ) a uvidime, jak moc to bude efektni a hlavne jestli vubec budou k necemu. Ale tesim se ... btw v komentarich psal, ze pristi tyden by mohli vypustit fotky, tak uvidime ... drzme pesti, at to za neco stoji (to cekani). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 (editace) Možná by stálo za to, přezapojit to, aby to svítilo jako denní /pořádně/ jako parkovačky se mi to nelíbí.... / max jedna na večer a zbytek jako denní to jo/ přijde mi to jako cirkus svítí celej pás a ještě hlavní????? Nevím nevím...... a kvůli čočce dávat 6300,- to se mi nechce........ to je v prodejně koupím za 1000,- a implantuju je tam... Editováno: 4. leden 2009, autor: crazyduke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No ale Audi to ma taky tak, ze muzes mit zapnuty hlavni + LEDky, takze pokud to bude (vubec) obstojne jako denni sviceni a bude to svitit tak to bude parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 tak to jsem zvědav, jak budou ty světla nakonec vypadat... http://www.kopacek.cz/aktuality/konecne-pr...acelift-skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Tak fotky zatim nejsou, takze je to spatny, jak si ma clovek udelat obrazek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petta Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Co jsem u nás viděl na audi, na starších ročnících s temito světly, tak svítěj jako obyč. žárovky do žluta. Žádné bílé ostré světlo. Jakoby to ani nebyly LED. Snad to u Octavie bude jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 obrázek už tam je, na kterém je nápis té firmy, a pokud se dívám dobře, tak to vypadá, že blinkr už nebude zvlášť, ale jako celek se světlem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 jsem hodne zvedavy, ale na te fotce zatim nic moc extra.... uvidime jak to bude rozsvicene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 pokud to jsou ony, tak na první pohled jsem si myslel, že jsou to světla na fábku, ale je vidět, že je to s blinkrem jeden kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 (editace) Pokud ten "cenzurovany" obrazek je skutecna podoba svetel, nevypadaji zle, navic maji potkavacky vne svetel coz je dobre, ale dalkove a mlhovky vypadaji, jako by byly nad sebou ... Akorat se mi moc nelibi odpoved kopackovic na dotaz ohledne novych informaci a fotek, s tim, ze maji problem s patentovacim procesem a nemuzou nic zverejnit ... tohle ale mohli tusit uz predtim a zbytecne nedavat nadeje ohledne infa ... Editováno: 7. leden 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ahoj, tady máte první fotku, jak budou Devil Eyes vypadat Provdení bude prý černý a chromový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rafek88 Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ahoj, tady máte první fotku, jak budou Devil Eyes vypadat Provdení bude prý černý a chromový. tohle je pouze ilustracni foto! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Tak to sry, pokud tomu tak je. Já to z toho příspěvku pochopil tak, že to je už přímo foto těchto světel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 Tak Kopacek uz ma testovaci sadu DE na OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. leden 2009 Sdílet Vloženo 10. leden 2009 je to uz trosku vyssie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) jako s tatarama tohle je zatím jediná fotka jak to vypadá, na pořádný fotky si musíme počkat. Já přestavuju z předface, zatím zkusím sehnat za dobrý peníz obyč světla, xeny bych si nechal líbit, jenže kdybych měl dávat vše co k tomu patří, aby nebyl na technický problém tak cena by byla vesměs dvojnásobná (xeny, ostřikovače, čidla na náklápění hromada kabeláže a práce) Editováno: 11. leden 2009, autor: -Martin- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIKK Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hoši mám pocit že jsem našel finálni Devil eyes.Chcou za ně 260 Euro což je trochu hodně snad u nás budou levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak to je hnuuus ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak jestli budou vypadat takhle,tak je to fakt hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ty diody do oblouku jsou tam jak pěst na oko ! Tak že jestli to bude vypadat tak to, tak to raději někomu zaplatím, aby mi stávající xenony překopal dle mého přání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Me to neprijde zas tak hrozny, ale na auto bych si to nedal :-) Docela nezvyk, kdyz je blinkr a svetlo v kuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radchen Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 nooo tak to nevím... ten nepřirozený výraz toho čumáku dělají ty zahnuté led diody nahoru, jinak by to vypadalo, kdyby byly rovné... přiznám se ale, že jsem čekal že budou autu slušet víc... jiný pocit možná bude, když je budu vidět živě na autě... nebo třeba zapnuté večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no řekl bych že na černém autě by to mohlo vypadat o dost lépe, nicméně si radši na auto nahodím obyč face světla s ledkou v parkovačkách a budu šetřit na origo xeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak to je opravdu hnus. Pripada mi jako by tam vubec nesedeli ani tvarem. No neda se... Raději upravit origo XENONY, jako ma Mikl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.