eresovdo Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 OII RS FL pěkný fotky, začíná se mi nové RS líbit, jsem zvědav kdy zkousnu ty světla. Jinak přední nárazník za jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Aaaa jine sedacky...jina kuze, jiny stred (uz ne ta debilni sitka) a taky novy dekor, ktery uz se aspon priblizuje podobe brouseneho hliniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 OII RS FL Ako odflákli FL Scout, na FL RS sa pohrali podstatne viac a ten interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 ten intos se me zamlouvááá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 No krom sedaček a možná lepších lišt tam nic tak překvapivého a úžasného nevidím :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 OII RS FL Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hormacher Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tak FL u kombika je jednička:) Navic par detailů dotaženo k lepšímu. Hezčí kola,dynamičtější nárazník. FL RS vypadá rozhodně lépe než předfacelift. Já osobně jsem pochopil proč je hezčí.Facelift není špatný,naopakje dobrý.Jen špatně vypadá na obyčejné octavii a to z důvodů,že přední světla jsou větší než 15ti ci 16ti palcová kola co techto 95% faceliftovanych Octavii má. A to vypada opravdu divne.V okoli parkuje černy faceliftovany kombík na 17pagesus od sameho začátku ,kdy facelift přišel a líbi se mi moc. A RSem jsem se utvrdil. FL ANO,ale kola 17 a větší a nejlíp RSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Fakt ze RS fl sa im podaril. Krasa. NO ten Scout nevim nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Zdá se, že ty jiné sedačky budou ten příplatkový intoš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jj to je ten intoš RS SUPREME. V základu zůstáva tak jak byla doteď. A jinak vypadá RS dost dobře, teď už jen ten motor trošku pozvednout o pár koníků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Tohle tu asi jeste nebylo, ale je tam zatim kulovy... http://www.novinky.cz/auto/169056-poprve-z...scout-a-rs.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jj to je ten intoš RS SUPREME. V základu zůstáva tak jak byla doteď. A jinak vypadá RS dost dobře, teď už jen ten motor trošku pozvednout o pár koníků. Furt koníky koníky, ještě před 15 lety jsme skoro všichni jezdili fáčky se 43 kW nebo kolik to mělo a byl klid, teď je i 147 kW málo Mám je a vím, že jsou dost, na 50-90-130 vždycky, i na blbnutí, takže vážně nevím kam to směřuje, zvlášť když drtivá většina lidí co o tom tady diskutuje si, pokud vůbec, koupí OII s 1.9 TDi 77 kW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jezdilo se i 105kama a ty měli 33.1 KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Taky mám koníky (OI RS) a netvrdím, že to musí mít 500 koní, ale když už se do světa pouští další generace měla by mít vyšší výkon. Líp to vypadá na papíře a lidi na to taky líp slyší, ptz už vidím ty diskuze pod článkama o RS od rádoby odborníků, že jaký je to nový model, když má stejný motor jako předešlá generace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 To je nepřesný pohled na věc - motor je jiný, liší se v některých řešeních, takže to může říct jen někdo z dálky. Možná by to vypadalo lépe, kdyby byl alespoň 155 kW, ale donekonečna ten výkon z mnoha důvodů taky růst nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*pepa* Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jo tak jsem to taky měl na mysli. Já taky vím, že motor je jiný a 155kW by vypadalo dobře, jen už vidím ty lidi jak budou říkat, že jsou to jen nové plasty a motor je starý a věř že to tak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Jj, tomu věřím a souhlasím, že 155 to být mohl, koncern by to nepoložilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) Me se moc libi nova RS ale na ty svetla si nikdy asi nezvyknu :-( ... Editováno: 19. Květen 2009, autor: drastys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 Až na ty přední světla vid? Taky to tak vidím.Jinak bych o ní vážně uvažoval ale jako o referenčním vozidle jako ostatně poslední moje dva vozy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 On takovej vykon stejne pro 80% ceskejch ridicu neni, pac by se nam pozabijela republika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 pěkný fotky, začíná se mi nové RS líbit, jsem zvědav kdy zkousnu ty světla.Jinak přední nárazník za jedna Vzdy som tvrdil, ze je to krasavica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 On takovej vykon stejne pro 80% ceskejch ridicu neni, pac by se nam pozabijela republika Naprostá pravda, stačí ty služební Fabie HTP snažící se atakovat 180km/h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indet Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 (editace) jojo viz: HTP Editováno: 19. Květen 2009, autor: indet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 FL RS je proste krasna a ve skutecnosti mnohem vic! Kdyz jsem ji videl na vlastni oci jak jeste jezdila maskovana, tak to byla fakt nadhera (to mela prelepene predni svetla a to vypadalo jeste lip) Uz se tesim az si ji poradne prohlednu na autosalonu. Ten interier SUPREME a volant :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 len a len suhlasim. Je prekrasna z kazdeho pohladu, dokonca aj tie oficialne "fotky" sa mi pacia Ale skoda, ze aspon trosku nezmenil zadny naraznik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.