Jump to content

Fabia GT

franclik
 Share

Recommended Posts

Stačí trochu googlit a máš to - Fabia GT je 1.4 16V 100k se specifickou výbavou a designem, která se dodávala jen na některé zahraniční trhy - tuším Řecko nebp Španělsko. ;)

jj...Má nějaký ty doplnky podobné rs...např. stříška GT nemá uprostřed ten malý výřez kvuli anténě jako má RS dále má plastové lemy,anatom sedáky....atd...

Edit: co třeba híííír... http://fabiaclub.skodahome.cz/147-skoda-fabia-gt

Edited by najmis

Dělala se se 4motorizacema ;) 1,4 16V 55kW, 74kW, 2,0MPI 85kw a 1,9 TDI 74kW, u nás jezdí silnější 16V a vypadá to moc pěkně :palec2: Libí se mi ty lemy a přední nárazník.. Jen by mě zajímalo, proč na to neudělay nějaky spešl kolesa... :help:

jinak se vyvážely do Francie, Belgie, Řecka, Španělska a Německa ;)

Edited by Dakie

Jinak na řeckým trhu je od roku 2006 fabia Sport Edition (SE) která má motor 1.4 16V 85kW při 6100 a 142Nm při 4500 (nejvyšší rychlost 202 km/h, zrychlení z 0 na 100 km/h 10,8 s) a vychází z naší naftový RS.

- tohle SE bych jednou chtěl mít, to musí bejt točivá pila... :)

• 6 years later...
  • 2 weeks later...

Zdarec, mám taky Fabii GT, ale 1.9 TDI taky sem o ní dřív neslyšel:) původně 74kW teď mám všechno s RS :)).. Potřeboval bych poradit kde ale sehnat origo přední nárazník protože tam mam RS a nějak mě omrzel (původní byl rozlámaný a už to nešlo zachraňovat. Chtěl bych tomu vrátit původní vzhled ale nedaří se mi ho sehnat :/

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Jinak na řeckým trhu je od roku 2006 fabia Sport Edition (SE) která má motor 1.4 16V 85kW při 6100 a 142Nm při 4500 (nejvyšší rychlost 202 km/h, zrychlení z 0 na 100 km/h 10,8 s) a vychází z naší naftový RS.

- tohle SE bych jednou chtěl mít, to musí bejt točivá pila... smile.gif

O tomto motoru jsem nikdy neslyšel, odkud si čerpal parametry? Google mi totiž vyhodil 75 kW při 4900, 148 Nm při 3690, maximálka 185 km/h, ovšem pro FII.

• 2 months later...
  • 1 month later...