rampik Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Zdravim. Dáváte zimní pneu na ocelových ráfcích nebo je přezouváte na alu? Co myslíte, že je lepší? Já bych nejradši volil jednu sadu Alu+letní a na zimu druhou Alu+zimní. Ale nevim co řekne slitina soli, mrazu a případnýmu použití zimních řetězů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrix Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Já mám na léto Alu na zimu plech, těm co nevadí kurvít hliník nasolenejma silnicema, tak si tam nechávaj alu i na zimu. Takže já jsem pro plech na zimu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oct Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Zdravim.Dáváte zimní pneu na ocelových ráfcích nebo je přezouváte na alu? Co myslíte, že je lepší? Já bych nejradši volil jednu sadu Alu+letní a na zimu druhou Alu+zimní. Ale nevim co řekne slitina soli, mrazu a případnýmu použití zimních řetězů. Urcite druha volba je spravna. Zadne prezouvani na jedny disky. Trpi jak pneu, tak i disky. Alu sul vydrzi, nekde je tu tema. Retezy to nevim, ale urcite nejake na ALU existuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
quicksilver Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Jsem pro plech, už jen kvůli tomu, že se do nich dostane míň bordelu, než přes hliníkový ráfek Takže na léto alu a na zimu plech Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr Posted October 13, 2007 Share Posted October 13, 2007 Jsem pro plech, už jen kvůli tomu, že se do nich dostane míň bordelu, než přes hliníkový ráfek Takže na léto alu a na zimu plech Tak to mám i já ale tak trochu jde o duplicitní téma: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=32522&hl= Chlapi, než založíte nové téma, dívejte se pořádně... Když je vše v jednom tématu, je to přehlednější a snazší se v tom pro všechny orientovat Nic ve zlém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnxx Posted October 14, 2007 Share Posted October 14, 2007 Rozhodne na zimu plech, nove alu se ted taky nejaky delaji specialne na zimu, ze by meli vydrzet, ale budou asi trochu drazsi.Ale kazdopadne plech na zimu.To je muj nazor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabiak Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 2 sady levné litáky na zimu dražší pěkné na léto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlos Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 2 sady levné litáky na zimu dražší pěkné na léto tak to mám i já Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nity Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 2 sady levné litáky na zimu dražší pěkné na léto tak to mám i já ja to tak nemam, ale chystam se na to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikl Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 2 sady levné litáky na zimu dražší pěkné na léto tak to mám i já Já taky tak plecháče nee. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomci Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Na léto Alu a na zimu plech. Na další sadu na zimu nejsou penízky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosta1.8 Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 Záleží kolik peněz do disků můžeš investovat a kde jezdíš.Za loňskou zimu jsem na špatných děravých silnicích v noci zničil dva disky-plech-a byl jsem rád, že byly plechové, jen se ohnuly ráfky a vzduch z gumy mi neutekl, takže jsem se nevyboural. Na AL discích by mi kus ráfku ulítlo a bouračce bych se asi nevyhnul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lulda Posted October 18, 2007 Share Posted October 18, 2007 Na léto Alu a na zimu plech. Na další sadu na zimu nejsou penízky Nápodobně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasteR Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Dve sady 17" na leto, 16alu na zimu, ale ty jsem si nechal, driv jezdili v lete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bazz Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Já mám na léto 17" a na zimu origo 15" hliníky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts