Přejít na obsah

Centrální zamykání - závady, problémy


S.o.n.n.y

Doporučené příspěvky

Zdravim, tak problém vyřešen :palec2:lol

Přestože jsem vyměnil řj, tak bez výsledku, ale dle inspirace od člena "TDI72" jsem sundal průchodku a koukal na mě rozpůlený červenožlutý kabel (stejně tak měl na fotce mimo jiného i "TDI72"), zapájeno a vše funguje jak má ... :palec2:

Tímto chci poděkovat Iljovi za radu, kam směřovat úsilí, Cosbymu za řj a TDI72 za inspiraci kde hledat ... kol5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky se zeptám jestli někdo neví. Centrál i dálka fungují ,ale levé zadní dveře s nepatrným zpožděním(asi 1-2s)Někdy po zapnutí zapalování ještě v l.z.dveřích cvakne zámek.VAG nic nepíše.Zámek čistý namazaný, kabely v pořádku.Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

nazdar chlapi

mal som a stale mam podobny problem ako vy, kupil som octaviu od jednej zenskej, no a ked som ju kupoval, tak som videl, ze nesvieti kontrolka otvorenych vodicovych dveri, ked bolo auto zamknute, tak neblikala kontrolka, neslo vodicove elektricke zrkadielko ani vyhrievanie, tak si hovorim, to bude mikrospinac, vymenim to a bude fajn. nechal som vymenit mikrospinac (25€ :)), furt nic, tak som zbehol k elektrikarovi ten mi to tam meral, skusal, co malo ist neslo, nakoniec zistil co je to za problem, prehnite piny v riadiacej jednotke na stahovacke (10€ :)). tak som vymenil aj tu (100€ :)) ale furt nic, asi to este budu prehnite piny v iso konektore co sa na to pripaja. ale chcel by som vediet, ze ci nahodou neviete, kde by sa dal najst popis pinov v tej riadiacej jednotke?

takto nejako to u mna vyzeralo

post-32078-1254478558_thumb.jpg post-32078-1254478571_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
S tou odchadzajucou RJ je to nepravdepodobne (ktosi tu pisal, ze max 2%), 98% je to chyba v "tom zvysku", cize skontrolovat cele dvere (stahovacka, motorcek, elektronika, kabelaz).

Uz tu snb-rider riesil zlomene kable (a nielen on).

na 100 percent máš zaoxidované kontaktyvo svorkovnici na motorčeku sťahovania okna - mal som tie isté závady a opravil som to náhodne keď som to rozobral a zložil

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Mam taky problem se dvermi. VAG mi hlasi chyby:

00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 27-00 - nesmyslny signal

00930 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vlevo (F222) 27-00 - nesmyslny signal

pokud zamknu pres DO rozsviti se save ledka a zamkne se cele auto, pokud zamknu vevnitr tlacitkem zamknout zamknou se vsechny dvere, ale hned se odemknou dvere za ridicem. Stropni lampicka se v lete nechtela rozsvicovat s otevrenymi dvermi, ale ted to zase maka. Pocitam tedy mikrospinace v zamku, nebo studenak, ale ty chyby nevim.

Mam jeste montovany alarm od jablotronu CA320 s modulem OC-DV na pripojeni dvernich kontaktu, vse je udelane dle manualu, ale auto mi treba 5x za noc vyhlasuje poplach na dvernich kontaktech...muze to mit souvislost s mikrospinacem v zamku nebo s chybou co vypsl VAG??

Diky moc za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Soused.m: Skontroluj si kabelaz+ konektory vo dverach. L.P.Dvere+L.Z.Dvere. Zhnite ,poskodene,zaoxidovane. :)

ja si to myslel ze to bude schily, musim to rozdelat a mrknout se. Diky za radu.

Jsete me napadlo, kdyz zamykam pres DO tak mi nebliknou blinkry. Za cele dva roky co mam auto, tak jsem to videl asi dvakrat ze blikly.

Jeste mi VAG vypsal:

00943 - Vyhrivani zrcatka na strane ridice (Z4) 35-00 - -

00944 - Vyhrivani zrcatka na strane spolujezdce (Z5) 35-00 - -

muzou to byt taky schnily draty ve dverich??? nebo problem jinde??

problem popisuji zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1303308

Editováno: , autor: soused.m
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Mal som to isté ako Emiiilio.

Ďakujem mu za rady !

Podarilo sa mi to opraviť výmenou pinu - odstránil som žltú izolačnú hmotu na riad.jednotke dverí J386, odvŕtal plast okolo pinu a priletoval.

Bol to pin prívodu 12V červeno/žltý do rj. (poistka 38).

Ostatné funkcie mimo zámku dverí fungovali.

Prikladám foto ak to niekomu pomoze.

Otázka: Dá sa rj kúpiť samostatne bez motora stahovania okna a kabelaz od stĺpika A do motora stah. (2004,4el.okna, prípadné obj.číslo.

Vďaka.

post-24981-1262085726_thumb.jpg

post-24981-1262085746_thumb.jpg

post-24981-1262086022_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím všchny.Taky přispěju dotazem.Mám OI 98 r.v.Centrál mi fungoval skvěle,ale z ničeho nic přestal fungovat.Zkusil jsem ovladačem překódování,ale nic to nedělá podle návodu.Jediná reakce je při zapnutém zapalování a následným podržení tlačítka mi několikrát zablikají blikry.Prosím poradte.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zdravím. Našiel som tu samé problémy ohľadom centrálu, dialkového a podobne. Ale vlastne nič, čo by sedelo presne na môj problém. Zasekli sa mi vodičove dvere na Octavii rv. 1997. Idú zamknúť, aj odomknúť. Ide aj sťahovanie okna. Akurát ich neviem otvoriť. Potiahnem kľučku a "nechytí". Najprv to išlo z vnútra, ale len tak jemne, ako keby povolené nejaké lanko. Ale šikovný kamarát mi chcel rýchlo otvoriť a pokazil aj to. Teraz neviem ako ich inak otvoriť, aby som to spravil. Čo je ďalšia vec, ako to spraviť, ale na to snáď nejak prídem. Ak to tu niekde je, tak sa ospravedlňujem, ale neviem ako inak. Do áut sa nejak extra nevyznám a nedá sa povedať , že by to bola moja záľuba, takže nejaké extra odborné termíny na mňa neskúšajte(taká úroveň 19 ročného viacmenej laika, ktorý auto len používa na prepravu, niekedy natankuje a umyje sklá). Bol by som vďačný ak by mi niekto povedal ako na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...