HONZA83 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) jjo, tady taky sucho, polojasno, slunce vykukuje, občas mráček, jakub, bimboun: jen mi potvrďte sraz na domluvených místech ať tady nemusim čumět 2 hodiny už mam natankovanou plnou Editováno: 22. Březen 2008, autor: HONZA83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Zdravim, ucast tedy potvrzena. Jen bych chtel poprosit jestli mi nekdo jeste na sebe napise cislo na mobil (treba Honza,Bimboun,Jaster,Jakub...) Kdybych nedorazil vcas, at mam komu zavolat kudy se tam jede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 22. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 To jeste vsichni chrapete? Napiste mi nekdo to cislo sms na 775180870. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tady zacalo snezit.... Dam tomu jeste chvili a pak uvidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) Abyste nerekli, ze se vymlouvam, tak sem udelal ted rano aktualni foto :/ ... Bohuzel stale poletuje novej snih. Editováno: 22. Březen 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 V Kolíně sucho a slunečno Bude tam vůbec nějakej ten chip nebo se to změnilo v seznamku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 V Kolíně sucho a slunečno Bude tam vůbec nějakej ten chip nebo se to změnilo v seznamku? čip tam určitě bude MichalF: nojo, jsi na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 V Děčíně se to vybírá, občas je i vidět modrá obloha Jinak vyrazím chvilku po deváté, mám to tak na hoďku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Honza83: potvrzuji ucast me O1 Combi RS Cimbu, O1 1,9TDi, OII RS benzin chip a OII 1,6MPi Doli: cislo jsem ti poslal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 zde sucho, pod mrakem, zacina se to vybirat, bezvetri - nase kolona 10ti bo kolika vozidel vyrazi dle casoveho harmonogramu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 čip tam určitě budeMichalF: nojo, jsi na horách Hm, tak to jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Vypadá to,že jedů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 tak my nejedeme - rodinné důvody - přifrčí mi dítě z Moravy Jinak počasí na mělníku je krásně slunečno, modrá obloha a sem tam bílý mráček a cca 6°C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 (editace) U nas je ted skoro zatazeno a vykukuje slunicko akorat docela zima 1s hot sme 480m.n.m...v mimoni by melo byt tepleji vidim to tak na 4s ze tam budou... nashle na Plouznici.. Editováno: 22. Březen 2008, autor: JasteR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak hlevne fotte a videjka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak hlevne fotte a videjka !!! Přesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Tak co vyrazili jste? Já si ve čtvrtek užil zácpy zpôsobené kolapsem na D1. Cestu, kterou jindy zvládáme za 4 odiny jsme jeli 7 hodin a docela brutus kolony. Ale sníh jsem po ceste skoro nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kde jsi byl že jsi jel po D1 Bobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kde jsi byl že jsi jel po D1 Bobe? Tak jsem se vrátil z Mimoně , akce myslím výborná . Alespoň než se odjelo na oběd , dál nevím jak to probíhalo .Protože jsem frčel domů . Už se těším na další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 tak už jste někdo spátky???????fotofotofoto......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Kde jsi byl že jsi jel po D1 Bobe? Já práve na D1 nebyl, ale jel jsem MB-HK-Olomouc-ValMez-Zilina MB-HK klasická doba 1 hodina. Tankování tesne za Hradcem u vysílače (rikam si at máme radeji plnou nádrž, kdyby se muselo nekde stát) a hned za ním kolona. Do Holic se jelo asi 90 minut (20km). Pak pocukávání do Vysokého Mýta. Do Litomyšle se jelo už krokem a pak se to pomalinku začalo trhat. Ale po 5. hodinách jízdy teprve Olomouc a prumerná rychlost za tech 5 hodiny byla pod 40 km/h což je brutus. Pak se jelo v kolone po dálnici tempem Kobry11 a pak už pohoda. jen na Makove (kdo vi a zna) led a snih, ale dalo se. Jindy tato cesta tesne pod 4 hodiny. Sry za OT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 tak sem se teď taky vrátil, akce dobrá... Před obědem sem to taky zabalil, co se tam děje teď netušim. Ty co nejeli kvůli počasí měli jet, docela to šlo až na tu zimu... Nepršelo, nesněžilo, dráha jakž takž suchá, pohodička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Chtěl jsem přijet, ale teď jsem se probudil. Večer jsem byl odvolán jako záskok na akci, moje druhé zaměsnání je dj. Domů jsem přijel z Phy v šest ráno. Škoda, počasí nakonec vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mršťa Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Chtěl jsem přijet, ale teď jsem se probudil. Večer jsem byl odvolán jako záskok na akci, moje druhé zaměsnání je dj. Domů jsem přijel z Phy v šest ráno. Škoda, počasí nakonec vyšlo počasí vyšlo suprově, na to jak bylo v tejdnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olafcv Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 Teď jsem dorazil, akce to byla dobrá , ale před tím než se šlo na oběd jsem odjel. Jen by ně zajímalo za kolik měli kolegové dojezd do Teplic, od Pánů s modrou Octavkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky