Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak tak.... :kol-47:  :kol-47:

Hahaha, už vidím ako si PcGamer kvôli potrebe rozsvietiť palubnú dosku a načítaniu prípadných chýb bude kupovať kábel za 8 tisíc Kč. :D

PcGamer, kľudne kúp čínsky klon na eBay. Ak zabezpečíš aby sa ti počítač nepripojil počas používania na internet, tak nebudeš mať s tým žiaden problém. Jedinou nevýhodou je, že musíš používať jednu danú verziu VCDS, ku ktorej ten klon bol spravený a preto nemôžeš VCDS aktualizovať, ale tvoje auto už nie je najnovšie, takže ti to môže byť úplne jedno.

Kábel nájdeš na eBay bežne za nejakých 20-50 dolárov. Ja som ešte kupoval verziu 11.11.3, ale sú dostupné už aj 12.xx. S tým sa môžeš od Citygo po Bentley Continental hrabať vo všetkom. 

Na Fabii r.v. 2008 by snad měl stačit klasický KKL kabel.

No to jo 8 za to nedam. Sem za tech 8 mesicu co auto mam najezdil cca 3tis. km. To se mi fakt nevyplati.

A tady u nas ten kabel sehnat nejde?? A co potom nejaky soft??

abych tomu dobre rozumnel.. Tak ke kabulu je i soft na diagnosiku?? Bo je v baleni jen kabel??

V balení je jen kabel.

Na FII s KKL kabelem?

Na FII před FL ano.

Zajímavé mám tady FII 1.9 TDi před FL a má CAN-BUS, má dlouhé kódy.

Jo can bus má ale verzi 1.6 která by měla jít v pohodě načíst kkl kabelem, až od faceliftu začali dávat can bus 2.0 kde si bez hex kabelu ani neutřeš nos  B)

Já mám 1.6 16V vyrobenou 12/2009 a všechny jednotky mají krátké kodování.

Pro domácí užití bohatě stačí čína ... je k tomu mini cd se softem ... 

KKL je už dnes přežitek 

Upraveno od azriel

• 1 měsíc později...

Mam roomster 2013 a zkoušel jsem připojit obd2 Bluetooth pomocí aplikace Torque. Bohužel nefunguje, pouze se rozsvítí dioda napájení. Na Ford c-max co jsem měl před tím šlapalo vše bezvadně. Co jsem tady tak nějak četl tak ta hračka na nového rooma nejde, je to tak?

ani tak moc nezáleží na softu jako na kabelu... musíš mít podporu can2,0 ... soft už se dá sehnat za 5 minut na netu

edit: .. jinak stačí číst o pár řádků nahoru

Upraveno od azriel

• 2 týdny později...

Zkusil jsem spojit FII před FL přes KKL a nějak se mi to nedaří. V testu spojení to napíše že ok, ale pak ani za boha se nikam nedostanu. Napíše to příliš mnoho chyb při spojení... Na aktuální sestavení VAGu se připojím na mého Golfa III. bez problémů. Nenapadne někoho nějaká rychlá rada co vyzkoušet?

Nějak tu nemůžu najít nějaké téma výpis závad z VAGu nebo tak něco, tak se zkusím zeptat tu poradí mi někdo, co znamenají tyto závady, co bych měl udělat?

post-15441-0-19091800-1388832888_thumb.j

Mal by si ísť do servisu.  :kol-28:

Vynechava zapalovanie a hlavne druhy valec. Ako prve skusiť cievky zameniť potom odmerať tlaky.

Upraveno od hubo44

e1 - servisům nevěřím, chtějí jen vydělat né odstranit závadu...

hubo44 - O.K díky zjistím kde jsou a prohodím je.

Auto jede normálně, tak uvidím po vymazání sporadické chyby zda tam ještě budou. Díky

• 3 týdny později...

Mám nejnovější verzi 12.12.0 minula verze byla 11.11.5

Upraveno od VAG BoBo

• 3 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.