Lancelot Vloženo 3. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2013 Měnil jsem řízení a s výměnou řízení nějak odešlo čidlo, které předtím 12 let bez problému jelo. Dnes jsem ho vytáhl a zjistil jsem, že v místě řízení je nějaký zelený mazací tuk, který u starého řízení není. Může toto způsobovat problém s čidlem? Zkoušel jsem čidlo očistit, dal jsem ho zpátky, chvíli se to zdálo ok, posilovalo to korektně - proudová zátěž řízení lítala od 4A do 6A, což asi moc ok není ale. Po asi 5 minutách, už se to rozjelo naplno a lítalo to od 1A do 30A, zcela nahodile. Takže teď uvažuji co s tím, chci čidlo zkusit tzv. upéct v troubě, jestli ho to neomladí. A potom výměna, nicméně jsem nervózní z toho zeleného mazacího tuku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smooker Vloženo 9. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2013 musis napisat co je to ci snimac na obrazku diel c. 6 alebo Zdravím.Mám dotaz.Na obrázku je TRW snímač a má číslo G 250.Známé to píše na kompu závadu E 250.Myslím si tedy správně,že má řízení Koyo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeederBB Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 E250 neni kód závady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 Není myšleno, že to píše "závada okruhu E250" - a pak teprve samotnej kód? V takovým případě by to označení E250 MOHLO odpovídat okruhu kolem serva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 mám fábiu 1.2 rok 2005 servo koyo a ked idem do zákruty stuhne mi servo alebo aj hoci kde nielen do zákruty oleja je dost ,kontrolka nesvieti ona ako keby raz išlo a raz nie ak niekto viete pomožte a dajte sem svoje nazory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 Pri brzdeni do zatačky robi nizka hladina. Skontroluj lepšie tu hladinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 tým to neni to mám odkukané mám plno naozaj tým to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 nechci Vám do toho kecat, ale o pár položek výš je celé téma, které se věnuje řízení a servu Co diagnostika, neodchází Ti náhodou čidlo natočení volantu? Tady to za chvíli admini zamknou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 To je zaujimave tak treba hladať pričinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubo233 Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 jj pozrem to natáčenie čidlo dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2013 mám fábiu 1.2 rok 2005 servo koyo a ked idem do zákruty stuhne mi servo alebo aj hoci kde nielen do zákruty oleja je dost ,kontrolka nesvieti ona ako keby raz išlo a raz nie ak niekto viete pomožte a dajte sem svoje nazory Chlape, na poruchy serva je tady VYVĚŠENÉ vlákno (jak píše Drewie). To ho nevidíš? Příště si na to dej pozor. Vlákna jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 zdravím chlapy...mám frs I a problem se servem mám taky....ale jen v zimě...nebo spíše když mrzne....jindy se mi to nestává, jen jakmile začne mrznout. zatím jsem jel vzdy chvilku bez serva...pak sjem to zhasnul a pri dalsim startu bylo vše ok....myslíte že to bude servo ? nemuze to byt jen slaba baterka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Može ale nemusi. Pozri na VAGu čo to hlasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 senzor nataceni uhlu mam takovej pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 Stejný problém se servem nefungujícím za nízkých teplot měl i švagr. Poslel servo někam do opravy, no a od té doby mu funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 aha a asi by ses ho nemohl pozeptat nebo nejak vyzjistit co s tim bylo v neporadku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 6. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2013 zdravím chlapy...mám frs I a problem se servem mám Ja som mal niekedy taky isty problem a bola to kabeláž,robilo mi to len v mrazoch.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 a jak si ten problem vyresil ? kabelaz myslis jako kabel k čidlu nebo ten gatway co je pod vzduchovym filtrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 Tak ja som to neriešil,ale elektrikar mi menil kabelaž nie pod filtrom,ale pod stieračmi,pod tym plastom ,proste kde budeš mať chytnutu kabelaž,droty boli sprachnivele a trhali sa ako nitky ,po čase som mal zase problemy a to mi robilo,tak,že ked bolo viac - teplota ako -3,tak mi servo nefungovalo,až kym neboli plusove teploty,to mi robila voda v servooleji,asi sa tam nejako dostala,alebo ked som striekal kontakty,to už neviem,ked som vymenil servoolej,tak odvtedy mám zatial asi 2 roky pokoj...snáď Ti to pomože.....inak to servo ma už natrapilo dosť.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 cosi budeme povídat je to sice hezký že to servo jde krásně zlehka ale je s tim sraní...zkusím vyměnít olej no a mrknu na ty kabely pod steracema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
birko2 Vloženo 7. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2013 ešte čo si pamatam?,vyskušaj,ked ti nejde servo,či sa napojiš na wagu s jednotkou,lebo mne ked nefungovalo,tak som sa nespojil,ale ked mi servo zaplo,tak som sa s jednotkou spojil a to podla mna bude určite kabelaž,mam tu niekde na fore aj linky,ake som mal problemy so servom,ked to niekde najdeš,prajem veľa trpezlivosti..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V3nd3lin Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 no dneska jsem nastartoval a nešlo servo...ale zadna kontrolka nesvitila...tak jsem zhasnul motor a kdyz sjem chtelk zase nastartovat tak uz to baterka nepobrala...nakopénul jsem to pres kabely a kdyz jsem jel svitily mi vsechny chyby co snad na aute jsou po 200 metrech vse zhaslo a servo zacalo normalne fungovat :-D :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vydrysek1975 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Zdravím všechny mám podobný problém při otočení volantem mi pohasnou světla a budíky žádné kontrolky nesvítí servo jde jak lusk a Vag nehlásí žádnou chybu mám Fábii 1.4 16v 55kw rok 2002 kabeláž skontrolována a nic už nevím kudy kam dík za rady . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 ,,při otočení volantem mi pohasnou světla a budíky,, to bude potom vporiadku. to ma velky odber to el servo. Keby bola zavada tak VAG by hlasil senzor uhlu n. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Záleží jak moc ti ty světla pohasnou vydrysek. Jestli jen trochu a ne při jízdě,tak bych to nějak neřešil. Předpokládám totiž,že servo už má asi něco za sebou. Ale taky to nemusí být pravda. Mě odešlo ve 130 tisících. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.