Přejít na obsah

AMUNDSEN

Doporučené příspěvky

Pro MILHAUSE-Ahoj, chtěl bych se prosím zeptat jaké číslo nebo označení májí aktuální nové mapy do navigace amundsen. mám ji koupenou cca 3 týdny(nenašel jsem kde to vyčíst) ale našel jsem že vedle map mám napsáno V3 a u všech států mám ještě v závorce IRP. Čechy tam mám 2x z toho jednou taky s touto zkratkou. Čechy bez této zkratky mají 129mb a celkově mám z karty která má 972mb obsazených 840 navigačními daty to píše. Můžeš mi to prosím nějak objasnit nevím jestli jsou aktuální a co to znamená, jestli to nejsou nějaký průjezdovky jenom s hlavníma tahama i po cizině. Koupil jsem je k tomu radiu asi za 700kč. Díky za odpověď. Kdyby to byli nějaký starý dalo by se domluvit , že by jsme se sešli a zaktualizoval by jsi mi je????? Do Humpolce trefím :kol-47: . Psal jsem ti sz ale nemáš volné místo!!!

Editováno: , autor: Murphy1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych se zeptat jestli má někdo Amundsen+ a může mi říct jak hraje ve srovnání např. se Streamem nebo Columbusem..? Pak by mě zajímalo jak je to s aktualizacema FW a map, jestli to jde v poho jako u Columbusu nebo jsou s tím problémy??

Mám Stream, kterej hraje sice suprově, ale chtěl bych udělat MF volant a dát tam Amundsen+ (novej kolem 10 tisíc) nebo Columbus (bazarovej bez záruky kolem 10 tisíc :( ). Nejzajímavější by bylo Bolero, protože jako navi používám Nokii C7, ale je u něj problém s jasem a to snad i u verze ze Supa se senzorem.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Soundsystem ani nevim, ale myslim ze nemam, v opacnym pripade by to bylo napsany v aute nekde u repro pokud vim. Kodovani je jasny, stejne by mi to musel nekdo zapojit a dodelat druhou antenu atd., takze bych jel k rolbarovi.

Jaka je aktualni verze sw a map netusim, zatim jsem moc info nenasel, ale rozhodne nechci kupovat origo cd nebo kartu za nekolik tisic. Takze pokud nekdo ma nejnovejsi a vi kde stahnout nebo muze vypalit, tak budu rad.

Jinak takovej dotaz na Amundsen+, jak se pozná, že má bluetooth? Meli by to mít novejsi modely toho pluska, ale netusim jak se to pozna. Staci pak napojit jen mikrofon a hotovo. Nemusi se za dalsich par litru dodelavat priprava pro telefon BT.

Odkaz ke komentáři

Tema Amundsen a BT se tu resilo mockrat a myslim, ze se k jednoznacnemu zaveru nedoslo. Nekdo tvrdi, ze nic vic neni potreba, ale jsou lidi, co jim to nefunguje. Fakt je, ze pokud objednavas nove auto s Amundsenem a chces BT, tak si za pripravu priplatit musis, byt zlomkove nizsi castku nez za pripravu u jinych radii.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...