azriel Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 no to netušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Jo? A proc na amundsenu nejdou kamery? Protože je neumi, hlavo.proc to vím? Protože ho mam a už jsem se na informoval. vůbec nevíš o čem mluvíš... zobrazování parkovacích senzorů a kamera jsou dvě naprosto rozdílné věci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Vím jen jsem si to blbe přečetl.Amundsen n by mel umět parkovaky.musí to jen dokodovat. Kameru neumí. To by mel myslím umět Amundsen + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Kameru umi jen columbus a volkswagenacka verze Bolera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Vím jen jsem si to blbe přečetl.Amundsen n by mel umět parkovaky.musí to jen dokodovat. Kameru neumí. To by mel myslím umět Amundsen + u 2008 to není jenom o kodování!! nutná výměna RJ parkováků a předělání kabeláže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 Kameru umi jen columbus a volkswagenacka verze Bolera. ne všechny RCD510 mají vstup pro kameru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 No ono mas taky rcd a rns. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 já se bavím o rcd510 - Bolero! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 No a on mel columba ne bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 origo montovaný columbus ve 2008 předface nezobrazoval parkovací senzory ani climatronic!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keša Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Ani když je to vyrobeno 12 měsíc 2008 a je to plná výbava L&K?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 ani tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 (editace) Pro MILHAUSE-Ahoj, chtěl bych se prosím zeptat jaké číslo nebo označení májí aktuální nové mapy do navigace amundsen. mám ji koupenou cca 3 týdny(nenašel jsem kde to vyčíst) ale našel jsem že vedle map mám napsáno V3 a u všech států mám ještě v závorce IRP. Čechy tam mám 2x z toho jednou taky s touto zkratkou. Čechy bez této zkratky mají 129mb a celkově mám z karty která má 972mb obsazených 840 navigačními daty to píše. Můžeš mi to prosím nějak objasnit nevím jestli jsou aktuální a co to znamená, jestli to nejsou nějaký průjezdovky jenom s hlavníma tahama i po cizině. Koupil jsem je k tomu radiu asi za 700kč. Díky za odpověď. Kdyby to byli nějaký starý dalo by se domluvit , že by jsme se sešli a zaktualizoval by jsi mi je????? Do Humpolce trefím . Psal jsem ti sz ale nemáš volné místo!!! Editováno: 29. Říjen 2012, autor: Murphy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 není problém aktualiizovat, poslední jsou V4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 29. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2012 tak to je fajn, a ta zkratka IRP je co ?? setkal jsi se tím?? a ta velikost v mb tak nějak souhlasí?? ta v4 vyšla ted někdy nebo vyjde z jara v5??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 když budeš potřebovat mapy tak houkni v PM.. mam V4 pálenou a funguje to v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy1 Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 (editace) ok když tak se ozvu (co je PM) Editováno: 1. Listopad 2012, autor: Murphy1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2012 Privátní zprava zde na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 9. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2012 Chtěl bych se zeptat jestli má někdo Amundsen+ a může mi říct jak hraje ve srovnání např. se Streamem nebo Columbusem..? Pak by mě zajímalo jak je to s aktualizacema FW a map, jestli to jde v poho jako u Columbusu nebo jsou s tím problémy?? Mám Stream, kterej hraje sice suprově, ale chtěl bych udělat MF volant a dát tam Amundsen+ (novej kolem 10 tisíc) nebo Columbus (bazarovej bez záruky kolem 10 tisíc ). Nejzajímavější by bylo Bolero, protože jako navi používám Nokii C7, ale je u něj problém s jasem a to snad i u verze ze Supa se senzorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Tak jsem se rozhodl pro Amundsen+ a budu ho asi do týdne kupovat. Má někdo nejnovější mapy nebo poradí, kde je sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Mám Amundsen plus Ve srovnání s původním radiem (to byl Kenvood) hraje super. Ale pozor musí být správně nakodovaný. Pokud nemáš soundsystem a na radiu bude nakodovaný tak Amundsen bude hrát otřesně. DATA mám viz obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 20. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2012 Soundsystem ani nevim, ale myslim ze nemam, v opacnym pripade by to bylo napsany v aute nekde u repro pokud vim. Kodovani je jasny, stejne by mi to musel nekdo zapojit a dodelat druhou antenu atd., takze bych jel k rolbarovi. Jaka je aktualni verze sw a map netusim, zatim jsem moc info nenasel, ale rozhodne nechci kupovat origo cd nebo kartu za nekolik tisic. Takze pokud nekdo ma nejnovejsi a vi kde stahnout nebo muze vypalit, tak budu rad. Jinak takovej dotaz na Amundsen+, jak se pozná, že má bluetooth? Meli by to mít novejsi modely toho pluska, ale netusim jak se to pozna. Staci pak napojit jen mikrofon a hotovo. Nemusi se za dalsich par litru dodelavat priprava pro telefon BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Tema Amundsen a BT se tu resilo mockrat a myslim, ze se k jednoznacnemu zaveru nedoslo. Nekdo tvrdi, ze nic vic neni potreba, ale jsou lidi, co jim to nefunguje. Fakt je, ze pokud objednavas nove auto s Amundsenem a chces BT, tak si za pripravu priplatit musis, byt zlomkove nizsi castku nez za pripravu u jinych radii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Tak ona právě příprava pro telefon u Amundsena plus s BT by měla bejt jenom o GSM anténě, kabelu k mikrofonu a mikrofonu (kolem litru s instalací). U ostatních je to o více kabelech, BT jednotce pod sedačku spolujezdce a dalších věcech (kolem pěti litrů). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 GSM anténa není vůbec potřeba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.