Petr E Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 Dveře u řidiče jsou hrozně zatuhlé a težce se s nima otvírá/zavírá. Ikdyž jsem v hodně velkým kopci, kdy ostatní dveře nedrží v plně otevřeném stavu, ty u řidiče drží kdekoliv je nechám. Když chci zavřít, musim velkou silou a dotáhnout je až do zavřenýho stavu, ne jako u ostaních že se do nich tukne a oni se zavřu setrvačností. Zkoušel jsem je u pantu vyčistit a promazat, ale bez výsledku. Snad jsem to vysvětlil dobře. Měl někdo podobný problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 (editace) Měl jsem naprosto stejný problém jako Ty,pokoušel jsem se dokonce povolit panty a natočit je jiným směrem,ale výsledek stejný když jsem je zavíral tak jsem musel použít více síly na dovření a při otvíráni ani nemluvím kam jsem je v kopci otevřel tak držely a ani se nehly a řešení?pořádně jsem panty prostříkal technickým benzínem fakt pořádně!a pak jsem je prostříkal konkorem 101 a je to super Editováno: 28. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) Tak na to dneska ještě jednou vlítnu a zkusim to, díky EDIT: Tak vše vyčistěno a opravdu dukladně promazáno a vysledek žádný, stále jdou ztěžka... Editováno: 27. Červenec 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 A co omezovač? Ten je OK? Musí se volně otáčet. Prý někdy ani nejde rozpohybovat a musí se měnit celý. A měl by se mazat každý rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Kde je ten omezovač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasch Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tady to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 27. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 (editace) Dík, to jsem taky mazal, jde otáčet rukou ale beze změny. Škoda že se nedá nějak rozdělat, není tam šroubek ale nýt. Editováno: 27. Červenec 2008, autor: Petr E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 tyto panty vyrábíme u nás ve firmě,jsem schopen je sehnat včetně vazelíny,nebo jen vačky,podložky pera,čepy(ty ale asi neroznýtujete.ceny nemám takže ....! 737784758 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Měl jsem ten ten samý problém a pročistil jsem banty tech.benzínem se štětcem a ještě je pro jistotu prolil tím benzínem ,a po vysušení nastříkal pořádně WDčkem a bylo po pár otevřeních po problému(pro změnu jsem zase málem urval dveře při otvírání a přivřel nohu jak jsem byl zvyklý silou tahat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 30. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2008 Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) Ahoj,já mám ten stjnej problm .Dnes prostříkáno WD tak uvidíme, ale jž ted je to o něco málo lepší nejde oto je pořádně vystříkat Wdečkem,ale důležité je vymrdat z tama ten bordel a potom mazat Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Radas1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.