Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)
Prosim poradte kdo mate jiz za sebou co zvolit na nabarveni ci nastrikani brzdovych bubnu? Slysel jsem neco o Hameritte ci jak seč tomu rika a nevim, nevim o barvach nic. Diky za kazdy prispevek

Ahoj , já jsem si kdysi koupil barvu přímo na brzdové třmeny myslím FOLIA TEC , natřel jsem jí 4třmeny

(opískované) a auto jem měl ještě 3roky a po celou dobu vypadaly jako nové.Barva stála něco kolem 800,-

Editováno: , autor: Davee
Vloženo
Nemůžu se rozhodnout co na stříbrnou octu v kombajnu k černejm matnejm kolum poraďte

Kontrast.Žluté by sekly a le barva škody je zelená ale světlou :palec2:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Jsem si prohledl toto tema, a nekteri tu maji opravdu precizne nalakovane brzdice.

Taky jsem to nedavno delal, prikladam foto. Bylo to prohnane tryskacem a pak komaxit.

Zatim vypadaji pekne, doufam ze to nejaky cas vydrzi.

post-25809-1260889675_thumb.jpg

post-25809-1260889688_thumb.jpg

• o 1 měsíc později...
Vloženo

já jsem to stříkl červeným Hammeritem proti korozi mám je tam asi už 5 let nastříkany velkou plochu zadních bubnů a ještě je neprojevila ani jedna koroze 100% doporučuji. Cena příznivá kolem 200,-

• o 2 týdny později...
Vloženo

Já na třmeny výhradně používám barvu od firmy Rust Oleum a to jako základ na hliník nebo zinek Galvinol a přes to 2 x Alkyton a drží to nádherně už 5 let a vydrží to i teploty na okruhu v Mostě. Aktuálně jsem dělal zadní brzdy na svou 105tku :)

dsc2534i.th.jpg

Vloženo (editace)

Taky se chystám něco udělat s třemenama a zadníma bubnama. Mám tyhle kola a pneu 205/60 R15. Barva klasická stříbrná metla. Jen nevím jakou barvu na brzdy hodit. Rozhoduju se mezi červenou a žlutou. Jak byste to viděli vy?

post-41329-1267803151,8338_thumb.jpg

Editováno: , autor: lucky.jack
Vloženo

No ja doporucuju cervenou odstin RAL 3000 nebo 3001

Tyhle kola jsem mel taky, zustalo mi jeste jedno fungl nove i s novou pneu. Nejradeji bych to s nekym vymenil za 16'' obuty plechac ,

jo a k te barve, dal jsem zelenou a zdalo se mi to dost skarede, tak dalsi den jsem to vse sundal a dal prave do cervene.

Vloženo (editace)

Původně jsem se taky klonil k červený, ale žlutou jsem měl na 405 a byl jsem s ní spokojenej. Ještě musím projet vlákno jestli bych nenašel nějaký obrázky, abych měl představu jak by to vypadalo. Jinak tvoje barva třmenů a Octa vypadá fakt fajnéé :palec2:

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak jsem pročetl celé vlákno, barvu na natření použiju Hammerite.

Mám ale pár otázek -

- třmeny i bubny jsou trochu (bubny hodně) zrezlé - je třeba nějak extrémně je ošetřit, odstranit rez nebo natřít ten Hammerite rovnou na tu rez ?

- jakou barvu použít ? Mám tmavě zelenou metalízu....

Pokud to tady někde je, omlouvám se, ale těch 14 stránek a pár off topiců je fakt docela nepřehledné :) Díky

Vloženo (editace)

Tak nakonec to vyhrál červený Hammerite :palec2: .

to HanyZ: Já mám taky bubny pěkně rezavý a přemýšlel jsem o tom, že to řádně očistím, pak to stříknu základovkou a pak na to hodím 2 vrstvy barvy. Jen nevím aby základovka přežila tu teplotu bubnů a nezačla se loupat. Hammerite píšou přímo na rez, ale bral bych to s rezervou. Určitě očistit případný odlupující se kousky (jestli to máš tak daleko ;) ), odmastit a zvesela natírat. A barvu...mě by se asi líbila stříbrná (k zeleý metle), ale je to věc názoru lol

Vloženo

Bubny jsou nejlepší černé, sám je mám černé (vlastně teď mám nové bubny, takže budou opět černé) a to auto takhle vypadá naprosto suprově, krásně se stratí a nic nebije do očí :palec2:

• o 2 týdny později...
Vloženo

Caute aku farbu by ste mi odporucili na brzdove strmene??? Myslim odtien nie znacku. Mam striebornu metalizu a aj elektrony mam strieborne.

Kotuce mam vzadu aj v predu. Hodila by sa k tej striebornej farbe auta kriklavo zelene strmene???

Vloženo (editace)

Kde sa da zohnat kriklavo zeleny sprej na brzove strmene cislo farby: 00FF00

33FF00

66FF00

jeden z tych sprejov by sa niekde nenasiel??

Editováno: , autor: kapo1222
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Kontrast.Žluté by sekly a le barva škody je zelená ale světlou :palec2:

Souhlasím určitě zelenou jak na RS nebo právě tu stříbrnou jak je na voze, jinak barevně bych to nepřekombinovával.

Editováno: , autor: Crros
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zdarec chlapi.Včera byl nádherný den,tak jsem natřel brzdiče.Zvolil jsem barvu zelenou RS.Mám světle modrou Octavii.Přikládám pár fotek.Možná to někomu pomůže v rozhodování jakou barvu na brzdiče použít.post-23703-1278088063,4902_thumb.jpgpost-23703-1278087956,3301_thumb.jpgpost-23703-1278087895,2514_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...